⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY - Sayfa 51 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY


korkak ve pısırık topçularımız var maalesef. Felipe Melo olsa 2-3 tanesini rahat pataklardı.
tete'yi falan sakat bırakmıştı yau melo olsaydı.

adam öyle büyük bir güçtü ki, bu riera'yı soyunma odasına kapatıp dövdüğünde, fbli avukatlar derneği melo için suç duyurusunda bulunmuştu. korkudan. belki ceza alır da oynayamaz diye.

rakip taraftara bu acizliği yaptıran topçu büyük topçudur direkt.
 
Zor maç olacak
3 puan avantajın artık önemi yok. kim yenerse şampiyon olur gibi. onlar kolay rakiple içerde oynayacaklar. biz sıkıntı yaşadığımız bir deplasmanda oynayacağız. tek küçük bir avantaj beraberliğin işimize yaraması

bana göre şampiyonluk ihtimali %50-50. karşı taraf olursa çok sürpriz olmaz. içerdeki derbi gibi ters bir gol yemeye bakar. ki şuan herhangi bir takıma gol atacak mecalimiz yok.

0-0ı tutabilirsek şampiyon oluruz. gol yollarında sıkıntı yaşayan 2 ekibin karşılaşması olacak.


İki takıma da 0:0 yetiyor.
Ne güzel iki takımda, anlaşmış gibi laylaylom yapsa ve hiç doğru dürüst atak yapmassa.

Kuşlar daha da kudurur 🤣

Almanya - Avusturya öyle bir maç oynamışlardı hatırladım kafariyla
 
derbiler kaybedilir ,kazanilir... gecmiste yasadik . bu tur versuslar dahil ve versuslar dan bagimsiz ; asil olan -genel yaris da ipi goguslemeyi basarabilme .

yillardir bilinen bir denklem var. rakip sezon ici derbiyi kazanir sanki sampiyon olmus gibi kutlar sevinir,,, ama ipi agirlikli olarak biz goguzleriz .
bundan mutevellit , unutulmamasi gereken nuans ; bu gibi anlar da her daim bizi rakipten ayiran derin cizgi >> hangi haftada oynanirsa oynansin-derbi versusun da alinan skor dan ziyade >> camia olarak yaris adina genel resime bakiyor olmamiz bizi rakip camia dan farkli kilan bold cizgimiz . diger bir deyisle
- sampiyonluk kupasina salt odaklanmamiz bizi genel de mutlu etmistir.

ozellikle genc kardeslerimize tavsiyem , enseyi karartmayin . son maci istedigimiz sonucla bitirip kupaya konya sehrimiz de ulasiriz . bu yolun sonu sampiyonluk .

olmasi gerektigi gibi tam konsantrasyon ve sinerji ile macimizi bekleyelim . hayirlisiyla son duzlugu gecip kupayi florya zeminine indirecegiz . inancim da milim azalma olmadi.

~ sen sariyla kirmizi ~

saygi ve selamlar .
 
Son düzenleme:
Icardi’nin kosu istatistiklerini gördükten sonra ideal 11‘imi revize ediyorum:

Muslera
Sanchez Nelsson Apo Köhn
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Zaha

Bir takimin 7 km kosan bir oyuncuyu tasimasi cok zor. Icardi cok büyük hayal kirikligina ugratti dün.
 
Üst Alt