|
|||||||
| 08-09 Sezonu Transfer Forumu Transfer haberleri için forum alanı... |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
İlk öneri benden gelsin :
Alioum Saidou Hepiniz "ha,ne,deli bu adam" der dediğini duyar gibi oluyorum. Ama ben ciddiyim.Alioum Saiodu hepimizin yakından tanıdığı,2005/2006 yılında Gerets ile şampiyon olduğumuz sezonun kadrosunun temel taşlarından biri. Ben yinede kısa bir bilgi veriyim ; Alioum Saidou ![]() 19 Şubat 1978 Doğumlu, Kamerunlu, Defansif Orta Saha olarak görev yapar, Şuan Kayserispor'da oynuyor, Daha önce Garouna, İstanbulspor, Malatyaspor ve Galatasaray'da forma giymiştir. Saidou,Hepinizin bildiği gibi ; deli gibi koşan,pres yapan,sahada basmadık yer bırakmayan fakat teknik kapasite bakımından fakir olan bir futbolcudur. Geliyim fikrime ; Şu 6+1 kuralında ki + 1 olarak düşünülebilir Saidou.Alternatif olarak yani. Mesela Uefa maçlarında : 4-2-3-1'e dönüleceği için Linderoth-Saidou ikilisi harika bir ikili olurdu.Birbirlerinin açıklarını kaparlardı filan. Benim önerim bu,Ne kadar mantıklı ; Yorumu size kalmış. Saygılar Murat Durgun
|
Linderoth var ,Bence gerek yok
Ayhan falan da oynar o bölgede.De Nigris'i çok beğeniyorum.Bu hafta 3 gol atmış.Kafayla attığı gol çok ustaca geldi bana.4. forvet olabilir.
|
Alıntı:
Çok güvenme yani. ![]()
|
Alıntı:
Geçen sene bir Mehmet Topal vardı.Ayrıca Mehmet Güven var.Önliberoya gerek yok bence.![]()
|
Chevanton alınsın bence..Peki neden alınsın??
Çünkü Chevanton 1.si Kalli'nin istediği gibi çok yönlü bi oyuncu..2.si Chevanton Lincoln'ün oynamadığı maçlarda çok rahat o bölgede oynayabilir..3.sü acayip bitirici ve hızlı bi oyuncu,Nonda'yla önceden beraber oynaması da bizim için büyük avantaj olur diye düşünüyorum.. Bu arada dün Fox TV'yi izliyordum,ordaki adam Ümit Karan'dan konuşurken dedi ki "Galatasaray Ocak ayında en az 2-3 oyuncu daha alacak ve bunlar yabancı ağırlıklı olacak" dedi..Ve şunu da ekledi sonunda "Eğer o oyunculardan bi tanesi var ki,o alınırsa Ümit Karan nereye giderse gitsin taraftarın tepkisini almayacak" dedi..Yani inş. o dediği oyuncu alınır..Ve inş. o oyuncu da Chevanton olur..Adam kadro dışı zaten neden alınmıyor ya da Sevilla neden bırakmıyor anlayamıyorum..Şimdiden acayip heycanlanıyorum Ocak ayı için,açmayın böyle konular ![]() ![]() ![]()
|
XX alınsın. XX milyon €'ya mal olacağından ismi önemli değil. Yeter ki Özhan baba seçilsin (!)
"Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?"Let’s put a smile on that face!" He sticks the blade in my mouth. " And..... Why so serious?" ![]() |
![]() |
| Tags |
| öneri, alberto zapater, azar karadas, cavenaghi, crespo, erhan kayar, frederico chaves guedes, guilherme, hugo almeida, johan elmander, mantıklı, maradona, markus rosenberg, transfer |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|