Geri git   GSCimbom.com Galatasaray Forum > Galatasaray Forumlarımız > Ali Sami Yen Forumu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07.02.10, 17:34   #111 (permalink)
Mehmet Vural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 38
Rep Puanı: 100
Seviye : Mehmet Vural will become famous soon enoughMehmet Vural will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 13 saat 21 dk
Galata Sarayı Efendileri
Standart Cevap: Kayserispor - Galatasaray (Maç Değerlendirme)

Dün akşam maçtan sonra foruma hiçbirşey yazmadım. Üzgün ve sinirliydim ama mesajlara şöyle bir baktım. Çok güzel yazmışlar! Ne yazmışlar? Yılın en güzel, en iyi, en cici futbolu yazmışlar! Ne zaman puan kaybı yaşansa "Puan kaybettik ama yılın en iyi ve en hede futbolunu oynadık" bununla görevlendirilmiş arkadaşlar var sanırım. Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu saçma klişeyi kendimi duvarlara vuracağım. Kötü oynamadık ama puan kaybettik bende bir taraftar olarak şunu söylerim kötü oynayın 3 puanı diğerleri gibi alın ama alın! Nasıl olur bu puan kaybı var ama iyi oynadık? Demek o kadar iyi oynamamış, rakibin bileğini bükememişiz. Defansta kimin oynadığını şaşırdı Franco böyle her hafta stoper ve beklerle oynarsa Rijkaard bu takımın defansı olamaz. Birbirinden bağımsız 4adam olur Franco'nun önünde. Böyle puanları saçıp savurursak zaten şampiyon olabileceğimiz yok! Önemi büyük ama maddi açıdan...

imza
Birşeyleri değiştirmek isteyen insan önce kendisinden başlamalıdır. Socrates

Konu Mehmet Vural tarafından (07.02.10 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Vural isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.10, 20:58   #112 (permalink)
Cem Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 9
Seviye : Cem Kılıç will become famous soon enoughCem Kılıç will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 0 gun 1 saat
Galatasaray ...

Alıntı:
Mehmet Vural isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Dün akşam maçtan sonra foruma hiçbirşey yazmadım. Üzgün ve sinirliydim ama mesajlara şöyle bir baktım. Çok güzel yazmışlar! Ne yazmışlar? Yılın en güzel, en iyi, en cici futbolu yazmışlar! Ne zaman puan kaybı yaşansa "Puan kaybettik ama yılın en iyi ve en hede futbolunu oynadık" bununla görevlendirilmiş arkadaşlar var sanırım. Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu saçma klişeyi kendimi duvarlara vuracağım. Kötü oynamadık ama puan kaybettik bende bir taraftar olarak şunu söylerim kötü oynayın 3 puanı diğerleri gibi alın ama alın! Nasıl olur bu puan kaybı var ama iyi oynadık? Demek o kadar iyi oynamamış, rakibin bileğini bükememişiz. Defansta kimin oynadığını şaşırdı Franco böyle her hafta stoper ve beklerle oynarsa Rijkaard bu takımın defansı olamaz. Birbirinden bağımsız 4adam olur Franco'nun önünde. Böyle puanları saçıp savurursak zaten şampiyon olabileceğimiz yok! Önemi büyük ama maddi açıdan...
Ben iyi oynayıp puan kaybetmeyi, kötü oynayıp 3 puan almaya tercih ederim. Nedeni ise iyi oynayıp puan kaybedersen, elbet bir gün çok iyi bir çıkış yakalarsın öyle oynamaya devam edersen, elbet böyle devam edersen gülen taraf sen olursun. Ama kötü oynayıp 3 puan alırsan, bir gün bu kötü oyunla mutlaka duvara toslarsın. 2 olur 3 olur ama toslarsın bir gün çok kötü bir şekilde duvara, sonra toparlaması zor olur. Bu açıdan bakarsak dün ilk yarı kötüydük, sonlara doğru açıldık. Arda'nın pozisyonundan önce muhteşem paslar yaptık. İkinci yarı oyunun hakimi bizdik, gerekli pozisyonları bulduk ama atamadık. Atamadık ama bu iyi oyunun inşallah devamı da gelecek. Eksiklerimiz tamamlanınca daha da iyi hale geleceğiz inanıyorum. Ve bu takım şampiyon olacaktır bundan da eminim ! Zannetmeyelim ki arkadaşlar rakipler puan kaybetmeyecek... Öyle bir kaybedecekler ki hemde, hiç beklemediğimiz takımlara karşı, kötü şekilde kaybedecekler. Kim böyle 10-20 maçlık galibiyet serisi yakalamış ki ?

Ayrıca biz zaten şuan tüm takımları yenersek şampiyon oluruz, yani herşey açıkçası bizim elimizde...

Cem Kılıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.10, 09:26   #113 (permalink)
ÇETİN KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 7
Meslek: memur
Seviye : ÇETİN KAYA will become famous soon enoughÇETİN KAYA will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 22 saat 58 dk
Galata Sarayı Efendileri

Maçı izmleme imkanım olmadı, özet görüntüleri izledim. Geçen haftalara nazaran daha çok gol pozisyonuna girdiğimizi gördüm. Yorumlarınızı okuyup maç hakkında fikir sahibi olmaya çalışacağım.

Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki Kayseri, puan kaybedilmesi muhtemel deplasmanlardan birisidir. Bu nedenle puan kaybı büyütülmemeli, hele hele iyi futbol da oynandıysa endiyeşe hiç mahal yok. Kaldı ki F.Bahçe'de kendi evinde puan kaybetti.

Konu ÇETİN KAYA tarafından (08.02.10 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir..
ÇETİN KAYA isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.10, 12:29   #114 (permalink)
Ahmed Arif Kesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 32
Seviye : Ahmed Arif Kesen will become famous soon enoughAhmed Arif Kesen will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 20 saat 28 dk
Galata Sarayı Efendileri

Maçı kazanamamamızın sebepleri forvetsiz olmak ve tarladan farksız olan zemin.

Bir takımda forvet olmaması o takımın topu ileride saklıyamaması anlamına gelir dolayısıyla her atağmızda ilerde birini aradık ama her seferinde oyuncularımız geri döndü,kayseri defansıda çok rahat bir maç çıkardı son 10dk hariç.

Zemin şartlarının kötü olması sebebiylede oyuncular doğru düzgün çalım atamadı,pas veremedi,orta açamadı ve şut çekemedi.

Ayrıca uğura parantez açmak lazım,bu çocuğa ne olmuş ta bu kadar değişmiş,ileri gidiyor gelmiyor,orta açamıyor,kademeye giremiyor resmen felç oldu sağ kanadımız.

Maçın tek sevindirici yanı emre ve neillin uyumu oldu benim için.

imza

Bir Gün Herkes Galatasaraylı Olmasın Bırakın O Asalet Sadece Bizde Kalsın....!
Ahmed Arif Kesen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.10, 12:48   #115 (permalink)
Abdullah TASAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 621
Meslek: Metalurji Müh.- Sıla Teknik A.Ş.
Rep Puanı: 111
Seviye : Abdullah TASAN will become famous soon enoughAbdullah TASAN will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 0 gun 7 saat
Yönetici

Bu oyunla TSL de kaybedilen puan aslına bakarsanız benim gözümde Atletico maçı için umut oldu.

Ligde sendelediğimiz dönemlerde, Avrupa kupası maçlarında iyi skorlar almamızın en önemli sebebi olarak, ligimizde orta sahamıza uygulanan agresif ve sert savunma gözüme çarpıyor.

Bu orta saha oyuncularımıza uygulanan bu sert savunma, yüzümüzü rakip kaleye döndürmek konusunda bize sıkıntılar yaşatıyor. Saha içi yer

Ancak Avrupalı, oynatmamaktan çok oynamayı düşünen bir oyun felsefesine sahip olduğundan, genellikle bu tarz sıkıntıları grup maçlarında yaşamadık diye gözlemliyorum.

Aynı oyunu oynarsak, daha iyi bir zeminde Atletico deplasmanında hepimizi mutlu edecek bir skor alabiliriz.

imza
Çabamızın adı GALATASARAY .
Mail: abdullahtasan@gscimbom.com
Abdullah TASAN isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08.02.10, 12:51   #116 (permalink)
Özgür Şener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 315
Seviye : Özgür Şener will become famous soon enoughÖzgür Şener will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 1 gun 22 saat
Moderatör
Standart Cevap: Galatasaray - Antalyaspor (Maç Önü Değerlendirme)

Her zaman kafamda geçen ve söylediğim "Sağlıklı bir E.Güngör bu takımda oynamalı" sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım. Makukulaya değim yerindesye top göstermediler Neill ve E.Güngör. Uzun süredir defanstan oyun kuramama beceriksizliğimiz Neill ın gelmesiyle birlikte çözülmüş gibi görüküyor ve E.Güngöründe oyun kurmada yeterli olduğunu düşünüyorum. Ve Rijkaardın E.Güngör - Neill ikilisini bozmayacağını düşünüyorum sakatlık olmadığı sürece. M.Topal maça çok kötü başladı ama sonra çok iyi oynadı. Uğur çok büyük sakatlıktan çıktı ona bence biraz daha zaman verelim. Şuan futbol oynaması mucize olan birisinden bahsediyoruz. Her şeyi yaptık maçı kazanmak için ama ileride top taşıyacak,topu saklayacak, savunmayı rahatsız edecek forvet sıkıntısını hissetik. Arda sol açığa geçtikten sonra daha verimli oldu. Acaba diyorum Santos-E.Çolak değişikliği 75 dk da olsaydı daha iyi olmazmıydı. Açıkçası ben o sıralarda bu değişikliğin yapılacağını tahmin ediyordum. Dk 86 dan sonra geç oldu.

Özgür Şener isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.10, 23:11   #117 (permalink)
Bahadır Atsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Seviye : Bahadır Atsan will become famous soon enoughBahadır Atsan will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
3 saat 28 dk 22 sn
Galata Sarayı Efendileri

zor bir maç olucak 1-0 bize yetiyor bu maç için ama gol yeme ihtimalimiz fazla olduğunu düşünüyorum son maçtaki iyi defans kurgusuna rağmen(emre-neill ikilis bayğı iyiyidi)
ama herşeye rağman arda forvet oynamamlı daha serbest oynarsa daha etkin olacağını düşünüyorum.

imza
ARMANIN PEŞİNDEYİZ
Bahadır Atsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.10, 23:37   #118 (permalink)
Emrah Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 193
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Seviye : Emrah Kaya will become famous soon enoughEmrah Kaya will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 1 gun 5 saat
Justice

Bence kontrollü oynuyacağız ve 1-2 gol den fazlası olmaz. Kontrollü oynamak zorundayızda ayrıca. Antalya zaten kontraatak mantığı ile oynayacak bu sebeble dikkatli olmamız lazım. Maç uzatmayada gidebilir.

imza
Sağır, kör, dilsiz görünür kalbim ama bil, ben aslında iyi biriyim..

Konu Emrah Kaya tarafından (09.02.10 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir..
Emrah Kaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.10, 00:37   #119 (permalink)
Cem Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 9
Seviye : Cem Kılıç will become famous soon enoughCem Kılıç will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 0 gun 1 saat
Galatasaray ...

Takım bence patlama yapacak bu maç ile. Bu maç ile iyi oyunumuzu ortaya koyup, form tutacağız Allah'ın izniyle. Buna yürekten inanıyorum.

Cem Kılıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.10, 09:08   #120 (permalink)
ÇETİN KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 7
Meslek: memur
Seviye : ÇETİN KAYA will become famous soon enoughÇETİN KAYA will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 22 saat 58 dk
Galata Sarayı Efendileri

Alıntı:
Cem Kılıç isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Takım bence patlama yapacak bu maç ile. Bu maç ile iyi oyunumuzu ortaya koyup, form tutacağız Allah'ın izniyle. Buna yürekten inanıyorum.
Ben de aynı inancı taşıyorum.

ÇETİN KAYA isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Seçenekler
Stil