+ Konu Cevaplama Paneli
12. Sayfa - Toplam 36 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 10 11 12 13 14 22 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 111 ile 120 ve 359

Konu: Sivasspor - Galatasaray | Maç Öncesi Değerlendirme

Mehmet Vural

Standart Cevap: Kayserispor - Galatasaray (Maç Değerlendirme)

Dün akşam maçtan sonra foruma hiçbirşey yazmadım. Üzgün ve sinirliydim ama mesajlara şöyle bir baktım. Çok güzel yazmışlar! Ne yazmışlar? Yılın en güzel, en iyi, en cici futbolu yazmışlar! Ne zaman puan kaybı yaşansa "Puan kaybettik ama yılın en iyi ve en hede futbolunu oynadık" bununla görevlendirilmiş arkadaşlar var sanırım. Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu saçma klişeyi kendimi duvarlara vuracağım. Kötü oynamadık ama puan kaybettik bende bir taraftar olarak şunu söylerim kötü oynayın 3 puanı diğerleri gibi alın ama alın! Nasıl olur bu puan kaybı var ama iyi oynadık? Demek o kadar iyi oynamamış, rakibin bileğini bükememişiz. Defansta kimin oynadığını şaşırdı Franco böyle her hafta stoper ve beklerle oynarsa Rijkaard bu takımın defansı olamaz. Birbirinden bağımsız 4adam olur Franco'nun önünde. Böyle puanları saçıp savurursak zaten şampiyon olabileceğimiz yok! Önemi büyük ama maddi açıdan...
    Konu Mehmet Vural tarafından (07.02.10 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Cem KILIÇ

Alıntı Mehmet Vural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam maçtan sonra foruma hiçbirşey yazmadım. Üzgün ve sinirliydim ama mesajlara şöyle bir baktım. Çok güzel yazmışlar! Ne yazmışlar? Yılın en güzel, en iyi, en cici futbolu yazmışlar! Ne zaman puan kaybı yaşansa "Puan kaybettik ama yılın en iyi ve en hede futbolunu oynadık" bununla görevlendirilmiş arkadaşlar var sanırım. Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu saçma klişeyi kendimi duvarlara vuracağım. Kötü oynamadık ama puan kaybettik bende bir taraftar olarak şunu söylerim kötü oynayın 3 puanı diğerleri gibi alın ama alın! Nasıl olur bu puan kaybı var ama iyi oynadık? Demek o kadar iyi oynamamış, rakibin bileğini bükememişiz. Defansta kimin oynadığını şaşırdı Franco böyle her hafta stoper ve beklerle oynarsa Rijkaard bu takımın defansı olamaz. Birbirinden bağımsız 4adam olur Franco'nun önünde. Böyle puanları saçıp savurursak zaten şampiyon olabileceğimiz yok! Önemi büyük ama maddi açıdan...
    Ben iyi oynayıp puan kaybetmeyi, kötü oynayıp 3 puan almaya tercih ederim. Nedeni ise iyi oynayıp puan kaybedersen, elbet bir gün çok iyi bir çıkış yakalarsın öyle oynamaya devam edersen, elbet böyle devam edersen gülen taraf sen olursun. Ama kötü oynayıp 3 puan alırsan, bir gün bu kötü oyunla mutlaka duvara toslarsın. 2 olur 3 olur ama toslarsın bir gün çok kötü bir şekilde duvara, sonra toparlaması zor olur. Bu açıdan bakarsak dün ilk yarı kötüydük, sonlara doğru açıldık. Arda'nın pozisyonundan önce muhteşem paslar yaptık. İkinci yarı oyunun hakimi bizdik, gerekli pozisyonları bulduk ama atamadık. Atamadık ama bu iyi oyunun inşallah devamı da gelecek. Eksiklerimiz tamamlanınca daha da iyi hale geleceğiz inanıyorum. Ve bu takım şampiyon olacaktır bundan da eminim ! Zannetmeyelim ki arkadaşlar rakipler puan kaybetmeyecek... Öyle bir kaybedecekler ki hemde, hiç beklemediğimiz takımlara karşı, kötü şekilde kaybedecekler. Kim böyle 10-20 maçlık galibiyet serisi yakalamış ki ?

Ayrıca biz zaten şuan tüm takımları yenersek şampiyon oluruz, yani herşey açıkçası bizim elimizde...

ÇETİN KAYA

Maçı izmleme imkanım olmadı, özet görüntüleri izledim. Geçen haftalara nazaran daha çok gol pozisyonuna girdiğimizi gördüm. Yorumlarınızı okuyup maç hakkında fikir sahibi olmaya çalışacağım.

Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki Kayseri, puan kaybedilmesi muhtemel deplasmanlardan birisidir. Bu nedenle puan kaybı büyütülmemeli, hele hele iyi futbol da oynandıysa endiyeşe hiç mahal yok. Kaldı ki F.Bahçe'de kendi evinde puan kaybetti.
    Konu ÇETİN KAYA tarafından (08.02.10 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir.

Ahmed Arif Kesen

Maçı kazanamamamızın sebepleri forvetsiz olmak ve tarladan farksız olan zemin.

Bir takımda forvet olmaması o takımın topu ileride saklıyamaması anlamına gelir dolayısıyla her atağmızda ilerde birini aradık ama her seferinde oyuncularımız geri döndü,kayseri defansıda çok rahat bir maç çıkardı son 10dk hariç.

Zemin şartlarının kötü olması sebebiylede oyuncular doğru düzgün çalım atamadı,pas veremedi,orta açamadı ve şut çekemedi.

Ayrıca uğura parantez açmak lazım,bu çocuğa ne olmuş ta bu kadar değişmiş,ileri gidiyor gelmiyor,orta açamıyor,kademeye giremiyor resmen felç oldu sağ kanadımız.

Maçın tek sevindirici yanı emre ve neillin uyumu oldu benim için.

Abdullah TAŞAN

Bu oyunla TSL de kaybedilen puan aslına bakarsanız benim gözümde Atletico maçı için umut oldu.

Ligde sendelediğimiz dönemlerde, Avrupa kupası maçlarında iyi skorlar almamızın en önemli sebebi olarak, ligimizde orta sahamıza uygulanan agresif ve sert savunma gözüme çarpıyor.

Bu orta saha oyuncularımıza uygulanan bu sert savunma, yüzümüzü rakip kaleye döndürmek konusunda bize sıkıntılar yaşatıyor. Saha içi yer

Ancak Avrupalı, oynatmamaktan çok oynamayı düşünen bir oyun felsefesine sahip olduğundan, genellikle bu tarz sıkıntıları grup maçlarında yaşamadık diye gözlemliyorum.

Aynı oyunu oynarsak, daha iyi bir zeminde Atletico deplasmanında hepimizi mutlu edecek bir skor alabiliriz.

Özgür Şener

Standart Cevap: Galatasaray - Antalyaspor (Maç Önü Değerlendirme)

Her zaman kafamda geçen ve söylediğim "Sağlıklı bir E.Güngör bu takımda oynamalı" sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım. Makukulaya değim yerindesye top göstermediler Neill ve E.Güngör. Uzun süredir defanstan oyun kuramama beceriksizliğimiz Neill ın gelmesiyle birlikte çözülmüş gibi görüküyor ve E.Güngöründe oyun kurmada yeterli olduğunu düşünüyorum. Ve Rijkaardın E.Güngör - Neill ikilisini bozmayacağını düşünüyorum sakatlık olmadığı sürece. M.Topal maça çok kötü başladı ama sonra çok iyi oynadı. Uğur çok büyük sakatlıktan çıktı ona bence biraz daha zaman verelim. Şuan futbol oynaması mucize olan birisinden bahsediyoruz. Her şeyi yaptık maçı kazanmak için ama ileride top taşıyacak,topu saklayacak, savunmayı rahatsız edecek forvet sıkıntısını hissetik. Arda sol açığa geçtikten sonra daha verimli oldu. Acaba diyorum Santos-E.Çolak değişikliği 75 dk da olsaydı daha iyi olmazmıydı. Açıkçası ben o sıralarda bu değişikliğin yapılacağını tahmin ediyordum. Dk 86 dan sonra geç oldu.

Bahadır Atsan

zor bir maç olucak 1-0 bize yetiyor bu maç için ama gol yeme ihtimalimiz fazla olduğunu düşünüyorum son maçtaki iyi defans kurgusuna rağmen(emre-neill ikilis bayğı iyiyidi)
    ama herşeye rağman arda forvet oynamamlı daha serbest oynarsa daha etkin olacağını düşünüyorum.

Emrah Kaya

Bence kontrollü oynuyacağız ve 1-2 gol den fazlası olmaz. Kontrollü oynamak zorundayızda ayrıca. Antalya zaten kontraatak mantığı ile oynayacak bu sebeble dikkatli olmamız lazım. Maç uzatmayada gidebilir.
    Konu Emrah Kaya tarafından (09.02.10 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.

Cem KILIÇ

Takım bence patlama yapacak bu maç ile. Bu maç ile iyi oyunumuzu ortaya koyup, form tutacağız Allah'ın izniyle. Buna yürekten inanıyorum.

ÇETİN KAYA

Alıntı Cem Kılıç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takım bence patlama yapacak bu maç ile. Bu maç ile iyi oyunumuzu ortaya koyup, form tutacağız Allah'ın izniyle. Buna yürekten inanıyorum.
    Ben de aynı inancı taşıyorum.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş