Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe maçından önce futbolcularımıza söylemek istedikleriniz
Birkan Erol
08.04.09, 21:09
Fenerbahçe maçından önce , takımımızın bize ihtiyacı var. Gerek onları motive ederek , gerekse tribün olarak iyi bir performans sergileyerek galibiyeti bizler getirebiliriz.
İlk adımı bizler atıyoruz , derbi öncesinde futbolcularımıza söylemek istediklerinizi bu konu altından toplayıp futbolcularımıza ve teknik heyete iletiyoruz.
Fenerbahçe maçından önce futbolcularımıza söylemek - iletmek istediklerinizi lütfen bu başlık altından yazınız.
Lütfen bu konuyu arkadaşlarınıza da göndererek katılımın artmasını sağlayın , ne kadar çok katılım o kadar başarı.
Mesajlarınızı bekliyoruz.
GSCimbom.Com
Murat Durgun
08.04.09, 21:10
Galatasaraylı gibi oynasınlar,bizim için oynasınlar,armaları için oynasınlar en önemlisi şampiyonluk için oynasınlar.
Hepsinin alnından öpüyorum,aslanlarım benim.
:D
Aziz Karakuş
08.04.09, 21:11
Çıkın sahaya..Aslanlar gibi oynayın..Kazanın..Tek isteğim bu..
Osman Korkmaz
08.04.09, 21:12
GALATASARAY'ın aslanları; hepinize güvenimiz sonsuz. Pazar akşamı Samiyen'de parçalayın kanaryayı. Bizleri bir kere daha sevince boğun...
Deniz Özer
08.04.09, 21:12
Biz büyük bir aileyiz.Hepberaber tek yürek olacağız ve bu maçı kazanacağız.Size güveniyoruz ASLANLAR!
De Sanctis: Üstüne gelmeyen toplara uç, zıpla, kopart birşey yap yahu. Üstüme geleni bende tutarım.
Emre Aşık: Farkı 2'ye çıkarana kadar kart görmemeye gayret et. İlk yarı sarı kartı görünce ikinci yarı kesin kırmızıda takip ediyor.
Sabri: Orta keseceğin zaman orta saha çizgisinin oradan orta açmaktan vazgeç. Sen Kewell'a ilet o halleder.
Ayhan: 2 metre önündeki adama pası ulaştırmak için lütfen biraz daha gayret et. Çok güzel top kesiyorsun ama pas atmayı beceremiyorsun.
Baros: 3'ten fazla gol atacaksan ilk yarıda 3 tanesini de at.
Servet Çetin: Bu maçta mutlaka oyna, oynarsan da mutlaka her zamanki gibi oyna.
Mustafa GÜRPINAR
08.04.09, 21:19
Lig başında Şampiyonlar Ligi gitti,biz yine stadımızdaydık ve takımın arkasında kaldık.
Türkiye Kupasından elendik,biz yine takımızın arkasında kaldık.
Futbolcularımız medyada eleştri bombasına tutulup aslısız haberlere,biz yine müdahalemizi edip,futbolcularımızı koruduk.
T.Direktörümüz gönderildi,gönderilene uğurlama yaptık.Kaptınımız takımın başına geçdi tam destek arkasında kaldık.
En büyük hayelimiz,uykularımızı kaçıran hedefe kilitlendik ve malesef Uefa'dan da elendik,YİNE TAKIMIMIZ ARKASINDA KALDIK...
Ligimizde üst üste başarısız sonuçlar aldık,yine yanlız bırakmadık.
Şimdi şampiyonluk ŞANSI BİTTİ DİYEN MEDYA'YA KARŞI,SAMİ YEN'DE GALATASARAY'I YENİCEZ DİYEN FENERLİLERE KARŞI SİZ VE BİZ VARIZ.
TEK İSTEĞİMİZ ŞUDUR Kİ O GÜN BİZE HERŞEYİN ÜSTÜNÜ ÖRTÜCEK BU GALİBİYETİ ARMAĞAN EDİN.90 DK ARKANIZDAYIZ AMA BU SEFER SİZ BİZE MORAL OLACAKSINIZ...
BİZLER BUNA İNANDIK SİZLERDE BUNU İSPATLIYACAKSINIZ...
Göksel Şatır
08.04.09, 21:29
defans sakin olmali ve riske girmemeli. sag ve sol bek delicesine hücuma cikmamali. sakin bir sekilde oynarsak yanariz. deli gibi pres gerekiyor. zaten tribün baskisi altinda olucak olan fenerbahce takimi pres yerse dahada baskida olur ve futbolcularinda gecen sene ki gibi "ulan nerdeyiz biz" dercesine tuhaf hareketler baslar. :)
ek olarak: guiza karsi karsiya pozisyonlari cok seviyor ve santics karsi karsiya pozisyonlarda sürekli olarak hemen yere yatip golü yiyor. bu macta guiza yi kacirmamak gerekir.
Alaaddin Arslan
08.04.09, 21:36
Hepsi Metin gibi oynasın , o formanın hakkını versinler.
Egemen Uluerciyes
08.04.09, 21:39
Forma icin,arma icin,bizler icin mucadele edin,sahaya yureginizi koyun macin sonlarina dogru belozkizini tahrik edin,tekme atin oyundan attirin.
Aysel Aydın
08.04.09, 21:40
Metin Oktay gibi oynayin dicem ama olacak is degil,Arda gibi oynayin dicem o da olamaz :D,şaka bi tarafa,
Milan'im; sozunu tut,Gol ve goller bekliyoruz,O Armayi o kadar icten optun sana olan sevgim milyon kat artti,simdi fenere gol atarsan dusun neler ola bilir,Haldunun surprizini duşun :p,
Sabri; Allah rizasi icin sacma sapan şutlarini atma,gol kontenjanini doldurdun zaten,ugrasma,isini yap,kosmakdan baska bir seyler yap mesela,sokmez Volkan ayisina o toplar,deneme bile,lutfen Sabricigim..
Volkan; lutfen herkesi yine utandir,sallamaya basladilar yine Volkan diye..
Sanctis; lutfen o toplari yumruklama,ilk macta birinin sonu malum,sonra ne zaman tutamadiysan ayvayi yedik cogunda,yine o tutamadigin toplari gole cevirtip selcuk gibilerini kahraman yapma basimiza lutfen..
-
Ruhunu Yolla Hagican :016:
Emir NAMLI
08.04.09, 21:44
Sabri nolur şut çekme,lütfen... :D:D
Ersin Kaçar
08.04.09, 21:45
Birisi şu Emre nin futbol hayatını bitirsin
Munise Evci
08.04.09, 21:48
Yureginizle oynayin, bu maci alin.. size sonsuz guveniyoruz!
kalbimiz sizinle!
Aslanlar sahada tribunler ayakdaaaaaaa
90 dakika bu taraftar arkandaaaa!
Berk KAVAK
08.04.09, 21:50
İçinde bulunduğunuz formanın hakkını vermenin tam zamanı çocuklar! Hedef belli ---> Sami Yen'i fenerve mezar etmek.
Güveniyoruz Güç sizde!!
mehmet çitil
08.04.09, 21:53
Guiza Santics'e çok ters gelcek bi adam çok dikkat etmesi lazım defansın...orta sahada barış ve ayhan siz en önemli adamlarsınız bu maçta kolay gelsin....
Allah yardım etsin hepinize....;)
fatih anık
08.04.09, 22:07
Onlar işini bilir.Allah yardımcıları olsun.
Faruk Mert
08.04.09, 22:15
Kalbinizle Oynayın,Kalbimizi Kırmayın...
Ceyda Aydoğmuş
08.04.09, 22:18
Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerin içinde yer alan (kime göre,nere göre?) Ardaya ve Emreye bakın.
Ardayı örnek alın bi zahmet,işinizi yapın,formanızın hakkını verin,ve takımınız için 90 dakika boyunca mücadele edin..
Bi de Emrenin güzel futbolundan eser kalmayan,yanındaki adama pas vermekten aciz haline bakın.Sonra bide,bu 2 futbolcunun armalarına bakın.Bi zahmet anlayın,görevinizi biliyorsunuz :cool:..
M.Akif DEDE
08.04.09, 22:25
Taraftarınız için oynayın, akıllı olun, adam olun layn! :D
Allah yardımcınız olsun.
taraftar gibi olun hepiniz küfredin ana avrat sövün hepsine hele emrenin kırın bacaklarını, tükürün yüzüne..
Futbol skor yenmek fln hikaye küfredin yeter..
Doruk Özyer
08.04.09, 22:35
Kendiniz gibi oynayın yeter
Serhat Yeşilmen
08.04.09, 22:36
Futbolculardan çok taraftara mesajım olacak Emreye hakaret edelim yalnız stadı kapatacak davranışlarda bulunmuyalom lütfen
Oğuzhan Türkmen
08.04.09, 22:36
Bu maçı almassanız adam değilsiniz.:o
Öncelikli hedef kazanmak ondan sonraki hedef farka gitmek. Gidebiliyorsanız farka gidin. Fenerbahçeyi yenmekten daha zevkli olan şey nedir??
-Tabiki de feneri fark atarak yenmek.:D:D:D
Ferhat Karakurt
08.04.09, 22:37
Lig başında Şampiyonlar Ligi gitti,biz yine stadımızdaydık ve takımın arkasında kaldık.
Futbolcularımız medyada eleştri bombasına tutulup aslısız haberlere,biz yine müdahalemizi edip,futbolcularımızı koruduk.
T.Direktörümüz gönderildi,gönderilene uğurlama yaptık.Kaptınımız takımın başına geçdi tam destek arkasında kaldık.
En büyük hayelimiz,uykularımızı kaçıran hedefe kilitlendik ve malesef Uefa'dan da elendik,YİNE TAKIMIMIZ ARKASINDA KALDIK...
Şimdi şampiyonluk ŞANSI BİTTİ DİYEN MEDYA'YA KARŞI,SAMİ YEN'DE GALATASARAY'I YENİCEZ DİYEN FENERLİLERE KARŞI SİZ VE BİZ VARIZ.
TEK İSTEĞİMİZ ŞUDUR Kİ O GÜN BİZE HERŞEYİN ÜSTÜNÜ ÖRTÜCEK BU GALİBİYETİ ARMAĞAN EDİN.90 DK ARKANIZDAYIZ AMA BU SEFER SİZ BİZE MORAL OLACAKSINIZ...
:007::007: ...!!!!
Formanizin hakkini verin ... Allah yardimciniz olsun !
Serkan Sakizli
08.04.09, 22:41
bir kere olsun şu derbiyi fb den daha çok kazanmak için çıkın herzanam fb den daha iiyiz fakat adamlar bizim maça ayrı bir motivasyon ile çıkıyolar bizde o motivasyon yok sahada ölümüne oynayın tekmeye kafanızı sokun aldğınız paranın hakkını verin onları ordan çıkartmayın
Meric Babacan
08.04.09, 22:48
Lincoln topu ilerde iyi tut. Serbest oyna . Baros çok koş oğlum . Arda ne yapacağını biliyosun..
Tüm takım sakin ve yerden akıllı bakarak görerek oynayın. Hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı olun, sakin olun.Tahriklere kapılmayın.
Hadi Allah yardımcınız olsun ' der sahaya yollarım :D
AHMET SARIGÜL
08.04.09, 22:49
sabırlı oynayın 2-0 olduktan sonra farka gidin bide hakemi fazla kafaya takmayın onu bize bırakın biz baskı altına alırız gerçi adamın içinde şerefsizlik varsa ne yapsan nafile ama o kadarına cesaret edemez heralde
Abdullah TAŞAN
08.04.09, 22:51
Denilebilecek herşeyi demişsiniz, tebrikler...
Burak İlhan SÖZGEN
08.04.09, 22:52
Yenilmekten asla korkmayın.Hepinizi çok seviyorum.Emre byi sakatlayın.
Burak YAĞCI
08.04.09, 22:53
Kendiniz gibi oynayın yeter
Tam bunu yazmaya hazırlanıyordum.Evet fazla ekstra şeylere gerek yok,
KENDİNİZ OLUN YETER!!
Murat Çakır
09.04.09, 03:57
Şu maçı alın sonra ne yaparsanız yapın razıyız:)
fatih berber
09.04.09, 12:02
aslan gibi çıkıp aslan gibi oynasınlar ,mücadele ettikleri zaman bizi türkiyede yenecek yok...
Sinan Arslan
09.04.09, 12:05
Arman için oyna, forman için oyna, bizim için oyna, ölümüne oyna....
Baris Akgun
09.04.09, 12:07
Guzelce koyun cocuklar.
Aydin Ertaş
09.04.09, 12:13
Sizlere güveniyoruz,gerçek GALATASARAY'LI ruhu ile oynayın yeter.
Numan Yılmaz
09.04.09, 12:18
Arda, sana bu macta cok güveniyorum herzamanki gibi. Ilk yarida üzdünüz bizi 4-1 lik skorla bu kez sevindirin. Caninizla basinizla oynayin kazanin bu maci..
Sinan Arslan
09.04.09, 12:38
Sigara'ya müptela olmak istemiyorum stresten,keyif sigarası içirmek için farklı kazanmanızı istiyorum ve size güveniyorum!
İpek Gürkan
09.04.09, 12:45
Naparsanız yapın Allah aşkına son 15 dakkaya en az iki farkla girin. Bu sefer kalbim dayanmayabilir:)
efehan yıldız
09.04.09, 12:53
Allah yardımcınız olsun.
Şevket KANDEMIR
09.04.09, 15:25
:gs:Milan Baros & Harry Kewell...
Sizi kısa zamanda sevdik değer verdik..Umarım uzun yıllar bizimle çalışırsınız.İkinizde çok değerlisiniz bu camia için.Bu maçı kazansanızda kaybetsenizde önemli değil siz savaşın yeter..Sizi seviyoruz..
:gs:Arda Turan & Barış Özbek
Arda ve Barış bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındasınız.Eminim ki elinizden geleni yapacaksınız.Galatasaray'ın geleceği sizlersiniz.
:gs:Cassio Lincoln
Aslında sende kendine göre haklısındır.Açıkcası ben sana kızmıyorum.Sen yıldızsın.Ama bu maç ve bundan sonraki maçlar için herşeyi bi kenara bırakıp kendi performansını sahaya bizler için koyma vakti gelmedimi sence?Ne yaptıysan biz yine Lincoooln Lincooln diye bağırdık tribünlerde.Şimdi bize olan borcunu ödeme vakti..Allah yardımcın olsun
:gs:Ayhan Akman & Emre Aşık
Hadi abilerimiz şimdi oynama oynatmama zamanı.Bence bu sene avrupaya gitmeyi hakkediyoruz..Seneye sizinde içinde kemiklekmiş olduğunuz bi kadro ile avrupada olmamız lazım çünkü bizim ligimiz orası.
:gs:Hakan Balta & Sabri
Kendiniz gibi oynayın ben bütün 11ime güveniyorum.Aslında her nekadar stilini beğenmesemde senin hırsına ve azmine çok güveniyorum Sabri.Noolur gereksiz şutlar atma bırak onları yapıcak adamlarımız var sen sadece kademeni al ve arkana adam kaçırma yeter.
:gs:De Santics & Volkan Yaman
Volkan eski performansına ne zaman ulaşırsın bilmiyorum ama bu maçta sadece arkana adam kaçırma yeter biz senden ofans değil defans özelliklerini bekliyoruz.Ve kalecimiz de Santics..Seni gerçekten beğeniyorum her zaman beğendiğim kaleciler arasında olucaksın..Ülkende yaşanan o vahim olay için geçmiş olsun diyorum..Ama artık kendını maçlara ver bu maçta ve bundan sonraki kalan 7 maçımıza kalemizi gole kapat lütfen..
İlk 11 e yazmayı tercih ettim..yedek soyunanlar kusura bakmasınlar vaktim yoktu çünkü..
:gs:ALLAH HEPINIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..:gs:
Burak Yıldız
09.04.09, 16:59
Çıkın ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Oğulcan Acar
09.04.09, 17:01
Gol atmayanı emre belezkızı öpüyomuş :D:D:D:D:D:D:D
Muhammet Gülhan
09.04.09, 17:18
Hepiniz METİN gibi oynayın.Yenilmekten sakın KORKMAYIN !
Metin OKTAY Ruhu ile Oynayın !
Caner Akdemirci
09.04.09, 17:24
Maçtan sonra Emre ve Lugano'ya kafa atın :D
hikmet yılmaz
09.04.09, 17:50
bizim için, arma için, forma için,unutmayın siz sahadaki biz, biz tribündeki siz...
Abdullah TAŞAN
10.04.09, 17:46
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, ligin ilk yarısındaki maçın ardından bir bildiri yayınlayarak, Fenerbahçe yenilgisi sonrası yaşanan hayal kırıklığına dikkat çekmiş ve ezeli rekabetin öneminin daha iyi anlaşılmasını istemişti. Hatırlatmanın tam yeri ve zamanıdır.
Taraftarından Galatasaray'a çağrı:
Ezeli rekabetin önemini anlayın;
"Futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize buradan bir kez daha sesleniyoruz. Oynadığımız maç herhangi bir lig maçından ibaret olabilir ama ezeli rekabetin önemini anlayın. Bu maçların onur savaşı olduğunu ve Fenerbahçe’nin bizim en büyük rakibimiz olduğunu asla unutmayın. İnşallah bizlere bir mağlubiyet daha yaşatmayarak şampiyon olup kendinizi affettirirsiniz. Her zaman olduğu gibi sonuna kadar takımımızın arkasındayız ve arkasında olmaya devam edeceğiz."
Fatih Aybars Hakan
10.04.09, 17:53
Arman için , forman için ve de BİZİM için oynayın !
Tunç Çavaş
10.04.09, 18:56
kavga çıkarın, karambolde emreyi gırtlaklasın biri :D
Her ne olursa olsun istifimizi bozmaya gerek yok. Bizim işimiz hiçbir zaman tahrik, provokasyon vb. şeyler olmamalıdır. ;)kavga çıkarın, karambolde emreyi gırtlaklasın biri :D
Söyleyeceğim sadece tek bir kelimeden ibarettir.
''GALATASARAY''
Sadece ve sadece bu kelimeyi akıllarından hiç çıkarmasınlar.
Fatih Aybars Hakan
10.04.09, 19:04
Karşınızdakinin kim olduğun iyice anlayın
http://emrekocabas.net/uploads/guiza.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ekxQljElvu8/SWtNcU6cvmI/AAAAAAAADaA/ybqXI5BjRoI/s320/2009-01-12_roberto6.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/1403/51775767tr6.jpg
http://fenerbahcedenilkler.files.wordpress.com/2007/05/alex.jpg
Ona göre oynayın !
Deniz Acar
10.04.09, 19:55
Cehennem ateşinde,kükreyek titretin alevleri..Kükreyin,kükretin.Kıskandırın Aslanları.Golleriniz,Galatasaray taraftarının marşlarıyla playback yapsın.Yaşartın gözlerini onların,ama o gözyaşı cehennemin ateşiyle sönmesin,artsın,onlar boğuluncaya dek.Kurucumuzun kulaklarını çınlatın,öyle bir çınlama olsunki;öbür taraf bile sesimizi duysun.
Şimdi gözünüzü dikin forma üzerindeki armaya ve Kara sevdayla bağlanın ona.
Hayd aslanlar,bastığınız heryerden sarı kırmızı çıkartmaya hazır olun.
Murat Durgun
10.04.09, 20:03
Muhtaç olduğunuz kudret,damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur !
mahmut demir
10.04.09, 21:30
Aslında olurda bu satırları okuyacak Galatasaraylı oyuncular varsa diyeceğim şudurki ilk 11 kimlerle çıkarsanız çıkın karşınızdaki rakipten hiç çekinmeyin,oyununuzu oynayın.Gol yesenizde arkanızdayız yeterki futbol adına birşeyler yapmaya çalışın,şayet bunları yaparsanız gol yesenizde ardından golüde atarsınız emin olun..
Onların terbiyesizlikleri onları bağlar bizleri değil..Volkanı,yasini ve diğerlerini düşünerek değil,bizleri düşünerek oynayın.Bizler hep arkanızda olduk,olmayada devam edeceğiz.Unutmayınki sahada 11 kişi asla değilsiniz.Arkanızda sayısı milyonlar olan bir sarı kırmızı ordusu var,buda size ziyadesi ile size ekstra güç verecektir.
Oyun ali sami yende,yani tarihlerin yazıldığı evimizde dolayısı ile tarihlerin yazıldığı bir mekanda ancak unutulmayacak tarihler yazılır bunuda siz başaracaksınız hiç şüphem yok.
Yeterki biz inanmış milyonları bulan sarı-kırmızı taraftarlarınla sizde inanın ve o 90 dakika içerisinde ne olursa olsun bunu düşünerek oyununuzu oynayın,tahriklere de kapılmayın.
Geçmişden ders aldığınızada eminim ve bu maçdada geçmişdeki hataları yapmayacağınızdanda hiç şüphem yok..
İnşallah bu satırları okuyan bir Galatasaraylı oyuncumuz olurda diğerlerine tercüme eder..
SİZE İNANIYORUZ..
Birkan Erol
10.04.09, 21:37
Dün gece saat 02:00 ' ye kadar yazılmış mesajları topladım ve bu sabah saat 09:30 civarında Florya Metin Oktay tesisleri Jupp Derwall antreman sahası tarafındaki kapıdan , sarı - kırmızı çiçeklerle teslim ettik.
Bilginize.
SelimBirlik
10.04.09, 22:33
Arda gibi oynayın...
Deniz Özer
10.04.09, 22:55
Siz tribündeki biz,biz sahadaki siz.
Berk KAVAK
10.04.09, 22:56
En az siz kadar bizde bu maçı istiyoruz UNUTMAYIN!
Size güvenimiz sonsuz siz ne zorları başardınız.
1-2 yetmez fark istiyoruz!
Doruk Özyer
10.04.09, 23:25
Karşınızdakinin kim olduğun iyice anlayın
http://emrekocabas.net/uploads/guiza.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ekxQljElvu8/SWtNcU6cvmI/AAAAAAAADaA/ybqXI5BjRoI/s320/2009-01-12_roberto6.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/1403/51775767tr6.jpg
http://fenerbahcedenilkler.files.wordpress.com/2007/05/alex.jpg
Ona göre oynayın !
Phuhahahaha.:D
mahmut demir
11.04.09, 01:53
Dün gece saat 02:00 ' ye kadar yazılmış mesajları topladım ve bu sabah saat 09:30 civarında Florya Metin Oktay tesisleri Jupp Derwall antreman sahası tarafındaki kapıdan , sarı - kırmızı çiçeklerle teslim ettik.
Bilginize.
İnşallah maça kadar olan tüm iletilerimizi verme imkanınız olur,bu bile bizi çok heyecanlandırdı.
Çok çok teşekkürler bizim sesimizi ve düşüncelerimizi oyuncularımızla paylaştırma çabalarınız için...
Fikret ŞİMŞEK
11.04.09, 02:18
Avrupa Şampiyonu ve Türkiyenin en iyi takımı olduklarını unutmasınlar ve ayaklarıyla değil, yürekleriyle oynamaları yeterli olacaktır. Takımımızı şimdiden :005: 'lıyorum..
maçtan sonra sağlık olsun demeyelim de gene :D
burak şenol
11.04.09, 16:55
arkadaslar benım ıcıme dogdu macı 4-1 alıcaz..baros 2 tane cakacak 1 arda 1 kewelldan goller.saygılarımla ultraslan_burak58
Hasan Çatalca
11.04.09, 22:54
Ben burdan Baros'a bir şeyler söylemek istiyorum
Kendisi bu sezon harika bir performans sergiledi ve 18 gol attı kendisine ne kadar teşekkür etsek az ama yarın atacağı bir gol bizim için 50 gole bedel kendisini çok seviyoruz bütün futbolculardan sadece kendi kapasitelerini istiyoruz başka bir şey değil zaten feneVbahçenin ayakları titrer Ali Sami Yen'de formamız 1-0 önde başlar maça hepinizi çoook seviyoruz.
Egemen Atiyar
12.04.09, 05:20
galatasaray futbolcusunun sahada sadece işin icra eden bi adam olmadığını
milyonlarca kişinin beklentisini almaktan korkmayan yürekli adamlar olduğunu bi kere daha kanıtlayın aslanlarım
METIN GIBI OYNAYIN
Targutay Sabancı
12.04.09, 13:47
Takımımız ligin en iyi takımı sadece forvetler iyi değil baroş hariç kim daha çok iş yapabilir denilirse Lincoln,Arda,Baroş,Kewell gibi
Aslanlarımız sizlere güvenimiz sonsuz.Haydi çıkın ve sahada ezin şu ezikleri !!!:)
Deniz Özer
12.04.09, 16:04
Artık söyleyecek bişey yok.Allah Aslanlarımızın yardımcısı olsun.
Abdullah TAŞAN
12.04.09, 16:12
Oynayan oyuncuların da, taktiğinde hiç önemi yok.
Bu formanın bize bir Fener galibiyeti borcu var...
İnanalım, mücadele edelim kazanırız.
Emrah Oktay
12.04.09, 16:17
Bu maçı kaybederlerse 5. hatta 6. olacağız.Gelecek yıl avrupa kupalarına katılamayacağız.Onu da geçtim bu formayla 6. olmayı içlerine sindirebilecekler mi.GS tarihinin en başarısız sezonlarından birinde forma giymiş olmayı kabul etmemeleri gerekir
Şenol Tufan
12.04.09, 16:19
Formanın hakkını verin..
özgür dönmez
12.04.09, 16:34
Bulent Korkmaz için kredı nıtelıgınde maç
Abdullah TAŞAN
12.04.09, 18:46
Söz bitti, artık söz onlarda...
Allah bizleri utandırmasın...