Yunanistan'dan korkuyorum .
Yunanistan'dan korkuyorum .
Maci izleme sansim olmadi skorla takip ettim anca...Baya gerideydik ama geri bir donus sergiledi oyuncularimiz, yorgun oldugumuz belli, daha konsantre olmaliyiz maclara onceki maclari unutup onumuzdeki maca bakmaliyiz. Oyuncularimiz onceki maclara tum eforlarini verdiyse o zaman bizim icin bitmistir bu turnuva o yuzden bos bos islere kalkismadan bu turnuvadan sampiyonlukla ayrilalim. 1 Maglubiyet neki? buyutulmemesi gerekilen bir sonuc. Yunanlari yenelim atlariz turu hadi bakalim.
Turnuvada adam gibi oynamamış bir oyuncuya son sn. atışını bırakmak ne kadar doğrudur sorsunlar kendilerine.Yunanistan hata affedecek takım değil.Umarım yanlışlardan döneriz yoksa 5 galibiyete yazık olur.
Son saniyedeki pozisyonda Ender keşke turnikeyi bıraksaydı.
Maçı kaybetmek bir yana şu Ömer'de artık bir zahmet şu faul atışlarını geliştirsin. %20 ile faul mü atılır. Bundan sonra her sayının önemi var. Ve artık rakipler son çeyreklerde sürekli Ömer'in üstüne oynayacaklar. İnş kanser olmayız.
Bir de arkadaşlar Yunanistan'ı abartmayın. Güle oynaya geçeriz![]()
Hidayet müthis ötesi performansina devam etti.
Son saniyede bu sefer şansımız tutmadı.Ancak şunu gördükki Slovenya gibi bir takıma karşı bile 10 küsür farkla geriye düşsek bile maçı kazanma noktasına getirdik.
Bu maçı kazansaydık yolumuz daha açık olacaktı.Yunanistan'ı geçsek bile Fransa ile karşılaşma ihtimalimiz var şimdi.
İşimiz zor ama 12 Dev Adam'a güvenmeye devam ediyoruz...![]()
Konu Emir NAMLI tarafından (17.09.09 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
Paylaş