Bu maçı mutlaka almalıyız. Yoksa Turnuvada en çok çekindiğim takımlardan biriyle karşılaşacağız. Yani Yunanistan..
Bu maçı mutlaka almalıyız. Yoksa Turnuvada en çok çekindiğim takımlardan biriyle karşılaşacağız. Yani Yunanistan..
Benden önce kaybedersek Yunanistan ile yapacağımızı söyleyen çok olmuş. Haliyle bende onlarla yapmak istemeyen tayfadanım. Hırvatistan yenilmeyecek derecede zor bir takım değil. 1-2 adamları var, kitledik mi bitiririz işleri.
Neyse, Slovenya'yı konuşmak lazım. Sırbistan gibi bir ekip. Onlar da Hırvatistan ile yapmak isteyecekleri için bizim maçı almak isteyecek.
Şuana kadar yaptığımız maçların içerisinde en çok savaşacağımız maç olacak sanırım. Ah birde Hidayet devreye girebilse...
Hedo'nun abartilmayacak kadar iyi bir oyuncu olmadigini söylemistim bir cok kere..
Orlando'nun sistemi Hedo icin bire birdi ama Toronto'da yilin "flop"u olursa hic sasirmam.
Ortalama'dan birazcik daha iyi bir oyuncu, o kadar.
Ersan'i cok farkli, zaten takimi tasiyan isim diyebiliriz, umarim NBA'de bekledigim kadar oynar. 13-5-2 gibi birseyle oynamasini bekliyorum, ama daha cok oynarsa 18-8 gibi rakamida yakaliyabilir.
Ersan Hidayet'ten çok daha formda Hido'yu sakatlık etkilemişte olabilir.Ben kaybedip Yunanistan'la eşleşeceğimizi düşünüyorum maalesef.
Yunanistan ile hemen eslesmezsek iyi olur aslinda..Gerci herzamanki gibi oynarsak onlari da yeneriz ama riske girmeye gerek yok..Slovenya´yi mutlaka yenmeliyiz..
Hirvatistan´da iyi tekimdir herzaman ama Yunanistan kadar güclü olmadiklari kesin..
O yüzden Slovenya´yi yenip Hirvatistan ile karsilasmamiz daha iyi olacak....
Umarim kazaniriz..Her türlü sarta hazirlikli olmaliyiz ve bugün Hidayet´i dinlendirmeliyiz
yenilelim yunanlılarla kapısalım
Ersan'ın NBA'de pek bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum ben. Hidayet gerektiği yerde guardlık yapmış adam. O yüzden o kalıcı oldu. Mehmet'in fizik o da kalıcı oldu NBA'de. Fakat Ersan 4 numara oynuyor ve fiziği NBA için yetersiz. Ribaund olarak iyi olsa da NBA'de KG, Dirk, Duncan gibi adamlar 4 numara oynuyor.
Onu da geçtim Beasley bile 3-4 arasında sıkışıp kayboluyorsa Ersan'ın 3-4 arasında kaybolması çok büyük bir ihtimal.
İçeri driveları da kötü zaten Ersan'ın. Litvanya maçında çok blok yemişti.
Yine de umarım ben yanılırım.![]()
Italya neden yok?
Play Off ların finalinde Fransa ya elendi sanırım..
Paylaş