Bu şekilde gidersek ümidim yok üstad. Tanjeviç sırf fb yi çalıştırdığı için saçma sapan uzunları takıma aldı.Semih ve Oğuzun yerine Kaya Ermal Mehmet Okur Hüseyin gelecek. Tanjeviç gidecek Oktay Mahmuti gelecek. O zaman saç baş yolmayabiliriz belki. Ama SG ve SF pozisyonlarında çok alternatifsiziz . Bekir Yarangüme ve Ömer Onanın eline bakıyoruz hala. Eskiden uzun sıkıntısı çekerdik şimdi şutör sıkıntısı çekiyoruz. Bir adam devşirirsek olabilir belki Lofton süper olurdu takıma.
Bu kıytırık turnuvada birşey yapamadıktan sonra, Amerika, Arjantin, Brezilya vs. gibi ülkelerin katılacağı + Avrupa takımlarının NBA yıldızlarının da oynayacağı (Örn: Nowitzki, Kirilenko, Calderon vs.) dünya şampiyonasında ev sahibi olsak bile birşey yapabileceğimizi sanmıyorum.
Eğer Tanjeviç giderse ve küstürülen yıldızlarımız takıma kazandırılırsa bir şansımız olabilir.
Tanjeviç maalesef kritik maçlarda yetersiz.
2010'a katılacakları garanti olduğu için salmış olabilir bizimkiler.
ilk 5 maçta yasattıkları heyecanlar için tesekkurler Milli Takım
Yazık.
Tanjevic giderse bizim işimiz olur.
Slovenya maçında son saniyede boş üçlüğü kaçırınca takım psikolojik olarak bitti,Yunanistan maçınada çok net yansıdı,Fransa ve Rusyayı saymıyorum bile.
Paylaş