|
|
#11 (permalink) | |||
|
Konular: 42
Meslek: Ögrenci
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 6 saat 23 dk |
Blatt bu milli takımı uçurur, Rijkaard etkisi yaratır.
Efeste başarılı olamadı, nedenleri çok yazıldı, konuşuldu. O Rusya takımını bile böyle oynattıysa, Kerem gibi bir guard ile, Hidayet gibi 3 numara ile, Mehmet gibi 5 numara ile, Ersan gibi 4 numara ile çok çok iş yapar. Tabi biraz uzun vadede düşünmek gerekir. Başarılar hemen olmuyor maalesef. |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 561
Meslek: Ayyaş
Rep Puanı: 103
1 gun 4 saat 57 dk |
Ben zaten Blatt ; Daum etkisi yapar demiyorum ![]() Yapar , yapmaz ben az önce yazdığın oyuncu bölümüne cevap niteliği taşıyan bir şeyler karaladım... Ha Blatt kısmına gelirsek ;Seninde dediğin gibi olmaz,Blatt ismi artık bu organizasyondaki performansıyla yürüyecek ışıklı bir yolda... Hiç olmadı Rusya bırakmaz
Konu Fatih Aybars Hakan tarafından (20.09.09 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Konular: 21
3 gun 13 saat 55 dk |
Tanjeviç gitmeli Oktay Mahmudi gelmeli.
Eğer Tanjevç gitmiyorsa artık adam gibi kadro seçmeli. Barış Hersek , Bekir ve o iki sapı bu takımda görmek istemiyorum. Memo, Kaya, Mirsad ve Serkan gibi adamlarımız varken kimlerle uğraşıyoruz. |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Konular: 205
Meslek: Öğrenci
2 gun 5 saat 3 dk |
David Blatt bu takıma tempo kazandırır, savunmadan ziyade hücuma yönelik bir ekip oluruz ama bir senede yapılanmayı kurması zor. Hatta kim gelirse gelsin bu çok zor. İstikrar şart Tanjeviç kalmalı.
|
|||
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, devam, etmeli, eurobasket, tanjevic, turkiye |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|