![]() |
|
|
|||
|
Alıntı:
![]() KOÇ yazmanında bir mantığı yok... |
|
|||
|
Alıntı:
Maalesf be Burak.Arkadaşın bunu anlayacak kapasitesi yok. Aslında bunu belirtmek istedim Coach yazıp artislik yapmak kolay çünkü. |
|
|||
|
Alıntı:
Yoksa coach, koç aynı kapı ikiside.
|
|
|||
|
Sen hala cevap vermedin ya neyse. Konudan uzaklaşmayalım cidden.
|
|
|||
|
Alıntı:
------------------------------------------------------------- Söylemeden edemeyeceğim ; İbrahim Kutluay'ı basketbol " oynarken " görmeyi özledim ... |
|
|||
|
İtü maçlarını izle derim Kutluay geçtiğimiz sezon harikalar yaratmasına rağmen takımı birinci lige çıkartamadı.
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Öyle veya böyle finale çıkan 2 takımıda yendik yunanistana nasıl kaybettiğimiz ortada..Tanjevicin ben önemli , zeki ve disiplinlii bir hoca olduğunu düşünüyorum..Ayrıca basketbol futbol gibi bir oyun değil oyuncu seçimleri önemli taktiğe uygun oyuncuları seçmek zorundasın kaldıki mehmet okur gibi adamlar milli takımda hiçbişey oynamadığını biliyoruz..
|
|
|||
|
Kadroda olmayan her isim keşke olsaydı denebilir ama sonuçta bir tercih meselesi bu olay.
Şuan kadrodaki 9 oyuncunun orada olması yönünde herkes hemfikir zaten.Belki Barış Hersek-Bekir Yarangüme+(engin yada bir başkası) yerine farklı isimler düşünülse,rotasyonda daha çok oyuncudan yararlanabilirdik ama esas verim verecek oyuncularımız çok fazla değişmezdi. O yazılan 12 oyuncu galibiyet alamazdı emin ol.Yazıyı yazan arkadaşta zaten o amaçla yazmamış. Şuan seçilmiş olan takım bence çok başarılı ve gelecek vaadeden bir ekip.Oyuncuların çoğu genç..Ömer Onan,Kerem,Bekir ve Hidayet'i çıkarırsak. Ender Arslan PG 1,90 Ömer Aşık C 2,14 Engin Atsür SG 1,90 Semih Erden C 2,11 Sinan Güler SG 1,93 Ersan İlyasova SF/PF 2,08 Ömer Onan SG 1,94 Oguz Savaş C 2,08 Barış Hersek SF 2,06 Kerem Tunçeri PG 1,94 Hidayet Türkoğlu SF 2,08 Bekir Yarangüme SF 2.00 Asıl amaç 2010'da başarıyı yakalamaksa bu kadro başarabilir.İnanıyorum buna ben... |
![]() |
| Tags: 2009, alinmayanlardan, bir, eurobasket, kadro, kadroya, turkiye |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|