+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 30

Konu: Kadroya Alınmayanlardan Bir Kadro {Eurobasket 2009 - Türkiye}

Fatih Aybars Hakan

Standart Cevap: Kadroya Alınmayanlardan Bir Kadro {Eurobasket 2009 - Türkiye}

Alıntı Burak Eren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coach yazmaktansa koç yazmayı bende tercih ederim. Aslında doğru olanda o.
    Bunu ifade etmekten , ifade etmeye fark var

KOÇ yazmanında bir mantığı yok...

Sertaç Murat Kılıç

Alıntı Fatih Aybars Hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Coach'lık taslayıp işi "Ben yapmadım , ben etmedim " 'e getirenlere ufacık bir bayram hediyesi
    Şu mesajınla neyi kastettin. Kim COACH'luk taslıyormuş söylede bilelim.

Coach yazmaktansa koç yazmayı bende tercih ederim. Aslında doğru olanda o.
    Maalesf be Burak.Arkadaşın bunu anlayacak kapasitesi yok. Aslında bunu belirtmek istedim Coach yazıp artislik yapmak kolay çünkü.

Burak Eren

Bunu ifade etmekten , ifade etmeye fark var

KOÇ yazmanında bir mantığı yok...
    Ben olayın Türkçe boyutundayım Yoksa coach, koç aynı kapı ikiside.

Fatih Aybars Hakan

Kapasite aramak kapasitesi olanlara mahsustur diyerek sözlerimi bitiriyorum...
    Konudan uzaklaşmayalım

Sertaç Murat Kılıç

Kapasite aramak kapasitesi olanlara mahsustur diyerek sözlerimi bitiriyorum...
    Konudan uzaklaşmayalım
    Sen hala cevap vermedin ya neyse. Konudan uzaklaşmayalım cidden.

Fatih Aybars Hakan

Alıntı S. Murat Kılıç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hala cevap vermedin ya neyse. Konudan uzaklaşmayalım cidden.
    kendi içinde çelişkiye düşmek

-------------------------------------------------------------

Söylemeden edemeyeceğim ; İbrahim Kutluay'ı basketbol " oynarken " görmeyi özledim ...

Burak Eren

Söylemeden edemeyeceğim ; İbrahim Kutluay'ı basketbol " oynarken " görmeyi özledim ...
    İtü maçlarını izle derim Kutluay geçtiğimiz sezon harikalar yaratmasına rağmen takımı birinci lige çıkartamadı.

Fatih Aybars Hakan

İtü maçlarını izle derim Kutluay geçtiğimiz sezon harikalar yaratmasına rağmen takımı birinci lige çıkartamadı.
    Evet öyle bir bilgim var ama dikkat edersen orada basketbol oynarken diye bir ifade var ; Basketbol Yorumculuğuna soyunmuştu EuroBaskette Ntv ekranında ve beni baydıda baydı

Onur ALBAKAR

Öyle veya böyle finale çıkan 2 takımıda yendik yunanistana nasıl kaybettiğimiz ortada..Tanjevicin ben önemli , zeki ve disiplinlii bir hoca olduğunu düşünüyorum..Ayrıca basketbol futbol gibi bir oyun değil oyuncu seçimleri önemli taktiğe uygun oyuncuları seçmek zorundasın kaldıki mehmet okur gibi adamlar milli takımda hiçbişey oynamadığını biliyoruz..

Emir NAMLI

Kadroda olmayan her isim keşke olsaydı denebilir ama sonuçta bir tercih meselesi bu olay.

Şuan kadrodaki 9 oyuncunun orada olması yönünde herkes hemfikir zaten.Belki Barış Hersek-Bekir Yarangüme+(engin yada bir başkası) yerine farklı isimler düşünülse,rotasyonda daha çok oyuncudan yararlanabilirdik ama esas verim verecek oyuncularımız çok fazla değişmezdi.

Alıntı Kaan ACAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadro yarı final oynardı
    O yazılan 12 oyuncu galibiyet alamazdı emin ol.Yazıyı yazan arkadaşta zaten o amaçla yazmamış.

Şuan seçilmiş olan takım bence çok başarılı ve gelecek vaadeden bir ekip.Oyuncuların çoğu genç..Ömer Onan,Kerem,Bekir ve Hidayet'i çıkarırsak.

Ender Arslan PG 1,90
    Ömer Aşık C 2,14
    Engin Atsür SG 1,90
    Semih Erden C 2,11
    Sinan Güler SG 1,93
    Ersan İlyasova SF/PF 2,08
    Ömer Onan SG 1,94
    Oguz Savaş C 2,08
    Barış Hersek SF 2,06
    Kerem Tunçeri PG 1,94
    Hidayet Türkoğlu SF 2,08
    Bekir Yarangüme SF 2.00

Asıl amaç 2010'da başarıyı yakalamaksa bu kadro başarabilir.İnanıyorum buna ben...

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş