Geri git   GSCimbom.com Galatasaray Forum > Galatasaray Forumlarımız > Metin Oktay Futbol Forumu > Futbol Takımı / Teknik Kadro
Futbol Takımı / Teknik Kadro Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz Hakkındaki Yorumlarımız

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07.09.09, 02:05   #1001 (permalink)
Utku GEMİCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 26
Rep Puanı: 100
Seviye : Utku GEMİCİ will become famous soon enoughUtku GEMİCİ will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 18 saat 44 dk
Parçalı Üye
Standart Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Alıntı:
Yunus Can DUBLEN isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Banene kimin nasıl oynadığı ?
Herkes diyor gilberto silva ne yaptı o ne yaptı bu ne yaptı banene onlardan arkadaşım elano ne yaptı ben onu diyorum elano bu maçta VASAT'tı bu böyle abi .
Hiç bir yararı olmadı duran toptan başka takımına.
Gelen topları hep yanlış oynadı.
Kimse Elano kötu istemiyoruz demiyor Sadece bu maçta vasattı diyoruz .
Bizene kakadan ,gilbertodan bilmem neyden ben elano'ya bakarım kötu oynadımı oynadı peki o duran topları kullanmasaydı elanoya puanınız kaç olurdu 10 uzerinden ? benim 1 puanı geçemezdi.
Anlatmak istediğimiz bu değil zaten. Brezilya tamamen defansif oyun anlayışıyla çıkmış. Bu sistemde defansif ön liberolar bile top kesemezken Elanonun 3-4 kere atak kestiğine şahit oldum. Neyse Elano sağ bek gibi oynadı Heinze bindirmeleri nedeniyle. Dunga böyle kurgulamış o da çıkıp görevini yaptı.

Utku GEMİCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 02:15   #1002 (permalink)
Onur Yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 11
Meslek: Student
Seviye : Onur Yilmaz will become famous soon enoughOnur Yilmaz will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
4 gun 20 saat 52 dk
Parçalı Üye

Biz Elano´dan Messi´vari hareketler beklersek sonunda hayal kirikligina ugrariz..
Elano farkli bir oyuncu..Dunga´nin benimsedigi Avrupa futbolunun önemli bir parcasi..
Biz gelen yabanci yildiz futbolculardan hep show yapmasini bekliyoruz, yapmadigi zaman kötü oynadi diyoruz.Elano öyle show yapan bir futbolcu degil, bunu simdiden anlasak iyi olur.Elano takim oyunu oynayan bir futbolcu.Takim isleyecek ki Elano´da islesin.Kaka nerede Elano nerede..Hemen abartmayalim..Elano´nun degeri 7 Milyon Kaka´nin degeri 60 Milyon..Daha gercekci baksak olaylara hepimiz icin daha faydali olacak..Elano takim oyunumuzun önemli parcasi olacak ama asla durmadan show yapmayacak.Öyle bir futbolcu degil Elano.Bunu anlayalim artik..Dunga´li Brezilya artik basit futbolu tercih ediyor.Avrupa futbolu oynuyor.Elano tipik bir bir Brezilyali degil..Asiri beklentiler Elano´yu yipratir.Benden söylemesi

Onur Yilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 02:18   #1003 (permalink)
Utku GEMİCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 26
Seviye : Utku GEMİCİ will become famous soon enoughUtku GEMİCİ will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 18 saat 44 dk
Parçalı Üye

Elano sağ iç oynayabilir mi sizce?? Çünkü bu maçta defansif bir Elano izledik ve sırıtmadı da..

Utku GEMİCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 02:34   #1004 (permalink)
Çağatay Vatansever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 4
Seviye : Çağatay Vatansever will become famous soon enoughÇağatay Vatansever will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 13 saat 36 dk
Galata Sarayı Efendileri

Alıntı:
Utku GEMİCİ isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Elano sağ iç oynayabilir mi sizce?? Çünkü bu maçta defansif bir Elano izledik ve sırıtmadı da..
manc'de geçen sezon sağ bek oynamışlığı bile var, biraz zorunluluktan da olsa.

valla ben elano'yu ilk defa fm 2005'de keşfetmiştim, santo'taydı o zamanlar ve defansif hatta ön libero bile sayılabilecek bir görevdeydi.

tabii bunda diego, robinho gibi yıldızların biraz gölgesinde kalmasının da payı var mıdır bilemiyorum.

daha sonra bir süre takip etmedim ve kendisini ve bir arjantin maçında 2 golle karşıma çıktı, shakhtar'daydı o zamanlar sanırım,

forvete daha yakın bir poziyondaydı o maçta ve hatta beni "bu adam defansif oyuncu değil miydi ya?" diye düşündürtmüştü.

fizik olarak yeterli değil şimdilik belki ama defansının çok da zayıf olduğunu düşünmüyorum, çok yönlü bir oyuncu.

belki bir arda kadar hırslı değil ama bir lincoln veya alex kadar da yük kesinlikle bindirmez takıma.

zaten dunga'nın brezilyasında da daha çok hamallık görevini yyerine getiren bir görüntü çiziyor.

o yüzden ben orta saha ve forvet üçlüsünde gerektiğinde her yerde oynatabileceğimizi düşünüyorum.

Konu Çağatay Vatansever tarafından (07.09.09 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir..
Çağatay Vatansever isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 04:05   #1005 (permalink)
Seviye : Hüseyin Özçelik will become famous soon enoughHüseyin Özçelik will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 saat 26 dk 22 sn
Kırmızı Üye

Alıntı:
Utku GEMİCİ isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Anlatmak istediğimiz bu değil zaten. Brezilya tamamen defansif oyun anlayışıyla çıkmış. Bu sistemde defansif ön liberolar bile top kesemezken Elanonun 3-4 kere atak kestiğine şahit oldum. Neyse Elano sağ bek gibi oynadı Heinze bindirmeleri nedeniyle. Dunga böyle kurgulamış o da çıkıp görevini yaptı.

aynen bu kadar dunga bu şekilde görev vermiş bitti...

millet ne bekliyor yada hangi gözle maçı izliyor anlamış değilim...

fatih akyel kariyerinde ilk defa sol bek oynamak zorunda kalmıştı real madrid ile oynanan rövanş maçında ve 1 kere bile bindirme yapamamıştı o maçta...

şimdi fatih akyel ne yaptı bu mantıkla? hiçbirşey yapamadı elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı lucescu ona orda oynama görevi verdi bu kadar basit...

dunga elano'ya fazla insiyatif kullanma topları kaka'ya aktarmaya çalış dedikten e ben bu şekilde yorumladım bütün maçı izledikten sonra, isterse şapkadan tavşan çıkartsın ne yazar??? hocası ne görev verdiyse onu yaptı...

Konu Hüseyin Özçelik tarafından (07.09.09 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir..
Hüseyin Özçelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 12:26   #1006 (permalink)
Umut Aras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 332
Seviye : Umut Aras will become famous soon enoughUmut Aras will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 14 saat 41 dk
Parçalı Üye

Fazla PES oynuyorsunuz gençler.

Umut Aras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 15:42   #1007 (permalink)
Görkem KARAKÖSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 23
Meslek: Öğrenci
Seviye : Görkem KARAKÖSE will become famous soon enoughGörkem KARAKÖSE will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
17 dk 27 sn
Parçalı Üye

Beşiktaş maçında oynamayacak deniyor ama oynarsa büyük işler yapacağına inanıyorum patlama maçı olabilir.Kondisyonu da yerine geliyor ileride çok büyük işler yapacaktır.

imza
Tek aşkım Galatasaray.
Görkem KARAKÖSE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 17:26   #1008 (permalink)
Semih Yüksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 41
Rep Puanı: 107
Seviye : Semih Yüksel will become famous soon enoughSemih Yüksel will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 0 gun 2 saat
Moderatör

Alıntı:
Onur Yilmaz isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Biz Elano´dan Messi´vari hareketler beklersek sonunda hayal kirikligina ugrariz..
Elano farkli bir oyuncu..Dunga´nin benimsedigi Avrupa futbolunun önemli bir parcasi..
Biz gelen yabanci yildiz futbolculardan hep show yapmasini bekliyoruz, yapmadigi zaman kötü oynadi diyoruz.Elano öyle show yapan bir futbolcu degil, bunu simdiden anlasak iyi olur.Elano takim oyunu oynayan bir futbolcu.
Bunu ilk geldiği günden beri söylüyorum. Taraftar Keita'yı daha çok sevecek demiştim ilk geldiğinde. Elano düz bir oyuncu kısaca takım oyuncusu birçok mevkii var. Joker gibi kullanabiliriz onu. Forvet arkası, sağ kanat ,sol kanat, forvet, ön libero hepsinde oynar.

Formda olduğu zaman öve öve bitiremeyeceksiniz emin olun.

imza
http://www.fileden.com/files/2007/7/21/1284431/imza.jpg

Konu Semih Yüksel tarafından (07.09.09 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir..
Semih Yüksel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.09, 17:28   #1009 (permalink)
Seviye : Umut Aras will become famous soon enoughUmut Aras will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 14 saat 41 dk
Parçalı Üye

Keita, Elano' nun hızlısı Elano daha teknik.

Alt 08.09.09, 02:26   #1010 (permalink)
Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 14 saat 41 dk
Parçalı Üye

Elano bir maçla ikiye katladı
Arjantin karşısında futbol resitali veren Brezilyalı yıldız, transfer piyasasındaki bonservis değerini de iki katına çıkardı.

Fanatik

Tags: , , , ,

Bookmarks

Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Seçenekler
Stil