|
|
#1001 (permalink) | |||
|
Konular: 26
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 18 saat 44 dk |
|
|||
|
|
|
|
|
#1002 (permalink) | |||
|
Konular: 11
Meslek: Student
4 gun 20 saat 52 dk |
Biz Elano´dan Messi´vari hareketler beklersek sonunda hayal kirikligina ugrariz..
Elano farkli bir oyuncu..Dunga´nin benimsedigi Avrupa futbolunun önemli bir parcasi.. Biz gelen yabanci yildiz futbolculardan hep show yapmasini bekliyoruz, yapmadigi zaman kötü oynadi diyoruz.Elano öyle show yapan bir futbolcu degil, bunu simdiden anlasak iyi olur.Elano takim oyunu oynayan bir futbolcu.Takim isleyecek ki Elano´da islesin.Kaka nerede Elano nerede..Hemen abartmayalim..Elano´nun degeri 7 Milyon Kaka´nin degeri 60 Milyon..Daha gercekci baksak olaylara hepimiz icin daha faydali olacak..Elano takim oyunumuzun önemli parcasi olacak ama asla durmadan show yapmayacak.Öyle bir futbolcu degil Elano.Bunu anlayalim artik..Dunga´li Brezilya artik basit futbolu tercih ediyor.Avrupa futbolu oynuyor.Elano tipik bir bir Brezilyali degil..Asiri beklentiler Elano´yu yipratir.Benden söylemesi |
|||
|
|
|
|
|
#1004 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 4
2 gun 13 saat 36 dk |
![]() valla ben elano'yu ilk defa fm 2005'de keşfetmiştim, santo'taydı o zamanlar ve defansif hatta ön libero bile sayılabilecek bir görevdeydi. tabii bunda diego, robinho gibi yıldızların biraz gölgesinde kalmasının da payı var mıdır bilemiyorum. daha sonra bir süre takip etmedim ve kendisini ve bir arjantin maçında 2 golle karşıma çıktı, shakhtar'daydı o zamanlar sanırım, forvete daha yakın bir poziyondaydı o maçta ve hatta beni "bu adam defansif oyuncu değil miydi ya?" diye düşündürtmüştü. ![]() fizik olarak yeterli değil şimdilik belki ama defansının çok da zayıf olduğunu düşünmüyorum, çok yönlü bir oyuncu. belki bir arda kadar hırslı değil ama bir lincoln veya alex kadar da yük kesinlikle bindirmez takıma. zaten dunga'nın brezilyasında da daha çok hamallık görevini yyerine getiren bir görüntü çiziyor. o yüzden ben orta saha ve forvet üçlüsünde gerektiğinde her yerde oynatabileceğimizi düşünüyorum. Konu Çağatay Vatansever tarafından (07.09.09 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1005 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
2 saat 26 dk 22 sn |
aynen bu kadar dunga bu şekilde görev vermiş bitti... millet ne bekliyor yada hangi gözle maçı izliyor anlamış değilim... fatih akyel kariyerinde ilk defa sol bek oynamak zorunda kalmıştı real madrid ile oynanan rövanş maçında ve 1 kere bile bindirme yapamamıştı o maçta... şimdi fatih akyel ne yaptı bu mantıkla? hiçbirşey yapamadı elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı lucescu ona orda oynama görevi verdi bu kadar basit... dunga elano'ya fazla insiyatif kullanma topları kaka'ya aktarmaya çalış dedikten e ben bu şekilde yorumladım bütün maçı izledikten sonra, isterse şapkadan tavşan çıkartsın ne yazar??? hocası ne görev verdiyse onu yaptı... Konu Hüseyin Özçelik tarafından (07.09.09 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#1007 (permalink) | |||
|
Konular: 23
Meslek: Öğrenci
17 dk 27 sn |
Beşiktaş maçında oynamayacak deniyor ama oynarsa büyük işler yapacağına inanıyorum patlama maçı olabilir.Kondisyonu da yerine geliyor ileride çok büyük işler yapacaktır.
|
|||
|
|
|
|
|
#1008 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 41
Rep Puanı: 107
1 hafta 0 gun 2 saat |
Formda olduğu zaman öve öve bitiremeyeceksiniz emin olun. Konu Semih Yüksel tarafından (07.09.09 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#1010 (permalink) | |||
|
Konular: 332
3 gun 14 saat 41 dk |
Elano bir maçla ikiye katladı
Arjantin karşısında futbol resitali veren Brezilyalı yıldız, transfer piyasasındaki bonservis değerini de iki katına çıkardı. Fanatik |
|||
|
|
|
![]() |
| Tags: elano ralph blumer, samba, soccer, star, transfer |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|