|
|||||||
| Galatasaray Futbol Forumu Galatasarayımızın futbol takımı hakkında konuların tartışıldığı forum alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
bunu herkes görüyo ama Ümit Karan'ın kritik maçlarda böyle saçma sapan vuruşlar yapmayacağını umut edicez başka çaremiz yok ne yazık ki...
Yetiştiremediler 7 ağustos'a gerçi yetiştirselerde o adamdan ilk maçta hayır gelmezdi takıma ısınana kadar... Ümit Karan ya da Nonda başka çaremiz yok. Yaser'le Erhan'la filan olmaz bizim forvet Tek şansımız golcü orta sahalar olur ancak... |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Ümit Karan ve beceriksizlik
inanamıyorum. Evet bazen ciddiyetten uzaklaşıyor kolay pozisyonlarda şov yapıcam diye mutlak golden oluyoruz. Ancak yeteneksiz beceriksiz demek nasıl bir anlayışın ürünüdür anlamakta güçlük çekiyorum. Daha geçen sezon toplamda 14 gol atan Ümit değil miydi? Özellikle orta sahaya gelip top aldığında kanatlara açılıp destek verdiğinde ne kadar etkili olduğunu göstermedi mi? Liverpool'un yüreğini ağzına getiren adam bu değil mi? Eric Gerets ile şampiyon olduğumuz sezon ligde 16 golü kim attı? Galatasaray ile çıktığı toplam 172 maçta 85 golü kim attı? Ümit Karan yetekneksiz mi? Bunu söylerken birazcık yüzün kızarsın be ![]()
|
Maçı izleyemediğim için internette de bulamadım. Bol pozisyon ürettik ama yine kolay mı harcadık pozisyonları yani genel olarak takım ne halde?
|
Bence kötü. Çok iyi değildik. Dediğim gibi gol pozisyonları diğer hazırlık maçlarına göre biraz daha fazlaydı. Son vuruşlarda yine beceriksizlik hakim. Umarım 1 hafta içinde takım kendini toparlar. Aksi halde işimiz bu sene çok zor.
|
Umarım toparlar ama bu kadar sürede bu son hazırlık maçında yine kötü bir performans sergilediysek, 1 haftada toparlanmak zor gibime geliyor. İnşallah hazırlık maçı diye böyledir deyip kendimizi avutalım bari ne deyim.
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|