|
|||||||
| Galatasaray Futbol Forumu Galatasarayımızın futbol takımı hakkında konuların tartışıldığı forum alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
İyi düşünülmüş.Ümit'in dobermana golleri de kadrodan olur, trübünden olmaz
![]() Doberman kapakları yediği Gerets ve Ümit'in sevincini izlerken, zaten kırmızı olan yüzünün nasıl bir renk tonuna bürüneceğini çok merak ediyorum ![]()
"Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?"Let’s put a smile on that face!" He sticks the blade in my mouth. " And..... Why so serious?" ![]() |
|
|||
|
Evet doğrudur.. Bu haberi duymuştum.. Gerets bunun olabileceğini söylemişti.. Doğrusu bu hafta kadroda olupo heyecanı yaşamak, kupayı kazanırken arkadaşlarıyla beraber olmak Ümit'in hakkı.. Sonuna kadar destek veriyorum bu olaya.. Gazetelerde haberler çıkacaktır çünkü.. Yok maç riske edilmez yok Kayseri güçlü takım sakat adamın ne işi var diye ama Gerets de takıma güveniyor.. Bundan dolayı kadroda Ümit'e yer açması çok güzel bir olay olur...
Portalımızı ziyaret ettiniz mi? GScimbom Ceza Kuralları - Okuyun pişman olmayın Road to Kongre!! - Canaydın'a tepki konusu! GSCimbom Resim Yarışması - KONU : GSCimbom The difficult we do at once, the impossible takes a bit longer. Soru ve sorunlarınız için |
|
||||
|
F9 umu kim almaz,sakat bile olsa onun orda varlığı yeter,ateşlemek için orda olması lazım.bravo gerets e iyi düşünmüş...
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|