|
|||||||
| Galatasaray Tarihi - Anılar Forumu Dile kolay 100 yıllık koca çınar Galatasarayımızın tarihi, 100 yıldan bu yana olanlar ve ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz forum alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
Yıllar boyu Galatasaray ve Milli Takımın kalesini korudu Hayrettin Demirtaş. Peki Hayrettin şimdi ne yapıyor? Neden hep Fenerbahçe maçlarıyla hatırlanıyor? Bu konuda neler söylüyor? Galatasaray ona vefasızlık yaptı mı, kırgın mı? Hakan Şükür için neler söylüyor? 8-0'lık İngiltere hezimeti yüzünden kimlere haksızlık edildi? Onun zamanında imzalar nasıl atılırdı? Hayrettin, Lig TV'nin sevilen programı Eski Sayfalar'da Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı ve hepsine dobra dobra cevaplar verdi. İşte Hayrettin'in sözleri.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39540
|
Lig TV'nin büyük yanlışı üstüne basa basa Hayrettin Demirtaş diyor Atakan Kurt,ama adamın soyadı Demirbaş
Zaten kıl oluyorum bu Atakan Kurt'a...
|
gercekten cok ilginc bir kaleciydi fener macı vardı cok kücüktüm dısarı giden topa bi tokat atıp iceri almıstı bıraksa top dısarı cıkıyodu o zaman kaleci olmamaya karar vermiştim
![]() |
|
||||
|
Hayrettin zamanlarını izledim hatırlıyorum. Ben bir insandan ancak bu kadar nefret eder ve sevebilirdim. İkisini bu adam için hissederdim.
Bana çok saş baş yoldurdu o küçücük yaşımda. Ama adamı da bir o kadar severdim. En Son PSG ye deplasmanda 4-0 yenildiğimiz maçta hatırlıyorum. 4 birbirinden güzel gol yedi. Gençlerbirliğinden de 20 penaltıyı ard arda yiyince Hayrettin'in miladı doldu. Yani ne iyi kaleciydi ne de kötü. Bazen maç kurtarır bazen maçları hediye ederdi. |
|
||||
|
Alıntı:
Dışarı giden topu içeri aldığı maç PSG maçıydı. |
|
||||
|
Aslında kurtardığı maçlarda çok fazla var ama o kadar skandal goller yedi ki. Ama adam da haklı konuşmalarını izledim diyor ki bizim şartlarımızda kaleci hocası bile yoktu diyor. Simoviç'le birbirimizi çalıştırırdık diyor.
Ben severim Hayrettin'i. Fatih Terim gelince Volkan Kilimci'yi almışlardı Hayrettin devri bitmişti. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|