|
||||||
| GSCimbom 2008 OSCARLARI Yılın EN iyilerini seçtiğimiz OSCARLAR Sahiplerini buldu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Konular: 240
Meslek: Öğrenci
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
3 gun 10 saat 41 dk |
GSCimbom 2008 Oscarları
![]() Galatasaray taraftarlarının İnternetteki Kalesi olma yoluna kendinden emin adımlarla devam eden GSCimbom.com'un düzenlediği GSCimbom 2008 Oscarları yarışmasında sonuçlar belli oldu. Çeşitli dallarda oylama yapılan yarışmanın sonuçları şu şekilde oluştu ; Yılın Futbolcusu Arda Turan ![]() Yılın Erkek Basketbolcusu Charles Gaines ![]() Yılın Bayan Basketbolcusu Işıl Alben ![]() Yılın Sporcusu Engelsiz Aslanlar ![]() Yılın Antrenörü Cevat Güler ![]() Yılın Galatasaray Yöneticisi Haldun Üstünel ![]() Ve Yılın Takımı ENGELSİZ ASLANLAR ![]() Ödül alan herkese,bize onlara oy atmamız için ortaya koydukları sebeplerden dolayı binlerce kez teşekkür ederiz. Teşekkürler Arda Turan, Teşekkürler Işıl Alben, Teşekkürler Charles Gaines, Teşekkürler Cevat Güler, Teşekkürler Haldun Üstünel, Onlarca,yüzlerce,binlerce kez Teşekkürler Dünya Şampiyonu ENGELSİZ ASLANLAR ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
0 sn |
Hepsine binlerce teşekkür ediyorum bize böylesine mutluluklar yaşattıkları için ama en büyük teşekkürü Dünya Şampiyonu engelsiz aslanlara gönderiyorum. Onlarla gurur duyuyorum ve ayni takimi tutmaktan büyük onur duyuyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Konular: 547
Meslek: Gıda (Mağaza Müdürü)
1 gun 2 saat 27 dk |
![]() ![]() Engelsiz Aslanlar 2008'e damgasına vurmak değil tüm tarihe damgasını vurdu. Konu Umut Yaşar tarafından (31.01.09 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Konular: 8
Meslek: ögrenci
8 saat 7 dk 31 sn |
Aslinda dönem olarak yapilsa daha uygun olur bence yani 2007-2008 yapildi simdi 2008-2009 diye devam edilse ve sezon sonu yapilsa hemen. Cünkü benim bildigim sadece bir yil ele aliniyor hesaplanirken ve buda bir sezonla diger sezonun arasinda kaliyor. Gecen sene sadece 2008 olarak yapilmisti. Yani sene olarak degilde sezon olarak yapilabilirmi ?
Ne cok konustum ya keske daha basit anlatabilseydim
|
|||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 14
4 gun 9 saat 26 dk |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 8
Meslek: ögrenci
8 saat 7 dk 31 sn |
2009 senesi oscarlari degilde 2008-2009 sezonu oscarlari daha iyi gibi geldi bana hemen lig bitiminde. Aralik olunca diger sezon basliyor yani bu sezonun cogu seyi unutulur
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 621
Meslek: Metalurji Müh.- Sıla Teknik A.Ş.
Rep Puanı: 111
1 hafta 0 gun 6 saat |
Önümüzdeki dönem transfer ve yaz tatili dönemi, dolayısıyla hit zaten fazla olacak, yani forumu popüler tutmak için ekstra araçlara fazlaca ihtiyaç olmayacak. Oscar ödüllerinin, forum trafiğinin inişte olduğu yıl sonu (devre arası, aynı zamanda okul dönemi) düşünülmesi biraz bundandır diye sanıyorum. |
|
|
|
![]() |
| Tags: 2008, gscimbom, oscarlari |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|