+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 27

Konu: Sinema Dünyası'ndan unutulmaz replikler(i bir araya topluyoruz)

Mehmet YAVUZ

Sinema Dünyası'ndan unutulmaz replikler(i bir araya topluyoruz)

Film izlemeye meraklı birisi olarak, Sinema Dünyasından unutulmaz replikleri bir araya getirmek için açtığım bu başlığa en büyük katkıyı siz üye arkadaşlarımdan beklerim. Sizin de ekran başında unutamadığınız anlar, aklınızdan çıkmayan sözler olmuştur. Bunları bu başlık altında toplamanızı rica ederim...

Ben bir kaç tane ile başlayayım.

I'll make him an offer he can't refuse.
    (Ona reddedemeyeceği bir teklif götüreceğim.)
    Godfather 1972 - Don Vito Corleone
    __________________________________________________ __________

You all a bunch of fuckin' assholes. You know why? You don't have the guts to be what you wanna be? You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy." So... what that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie. Me, I don't have that problem. Me, I always tell the truth. Even when I lie. So say good night to the bad guy! Come on.

Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz?
    Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok.
    Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Benim gibi insanlar gerekli... Ben olmadan bir hiçsiniz.
    Böylece parmağınızı uzatıp “Heyy İşte kötü adam diyeceksiniz!”
    Peki bu sizi napıyor hee? İyi adam mı?
    Siz iyi değilsiniz. Ben her zaman doğruyu söylerim. Yalan söyleyen sizlersiniz.
    Peki hala kötü adama iyi geceler dileyin. Hadii..

Scarface 1983 - Antonio Montana

__________________________________________________ __________

The World is Yours
    Dünya Senindir

Scarface 1983 - Antonio Montana

__________________________________________________ ___________

Arnavut votkamla eriği çalıştır ulen..!

Sahte Kabadayı - Dikiştutmaz Sabri

__________________________________________________ ____________

Aklımdan gelenler şimdilik bu kadar; ben yazmaya devam ederim. Ancak sizde boş bırakmamaya çalışın.

Tugay Arslan

Standart Cevap: Sinema Dünyası'ndan Unutulmaz Replikler(i Biraraya Topluyoruz)

Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor.
    İngiltere Kralı, Rahmetli Başkan Kennedy, Taçsız Kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Mayer, Nadia Comaneci, Biricik Bardo, Fenerbahçe'li Cemil. Hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar.

Neşeli Günler - Ziya

Mehmet YAVUZ

Standart Cevap: Sinema Dünyası'ndan Unutulmaz Replikler(i Biraraya Topluyoruz)

Sen oradaydın ve bir gün benimle tanışacağını bilmiyordun…Sen dizime yattın, ben bir hikâye anlattım ve sen büyüdün.Kafamda bir hikâye.Bilirsin bunu çok severdim. İkimize bir " mutlu son " yazdım sonra.
    O evde seninle birlikte oturduk.Sustuk.Yanımda durdun sessizce.
    Ve bu sondu.

Issız Adam - Ada

Hayri CUND

Standart Cevap: Sinema Dünyası'ndan Unutulmaz Replikler(i bir araya topluyoruz)

Fogell: Yo guys! Sup?
    Seth: Fogell, where have you been, man? You almost gave me a goddamn heart attack. Let me see it. Did you pussy out or what?
    Fogell: No noooo, man. I got it; it is flawless. Check it!
    Evan: [examining the fake ID] Hawaii. All right, that's good. That's hard to trace, I guess. Wait... you changed your name to... McLovin?
    Fogell: Yeah.
    Evan: McLovin? What kind of a stupid name is that, Fogell? What, are you trying to be an Irish R&B singer?
    Fogell: Naw, they let you pick any name you want when you get down there.
    Seth: And you landed on McLovin...
    Fogell: Yeah. It was between that or Muhammed.
    Seth: Why the FUCK would it be between THAT or Muhammed? Why don't you just pick a common name like a normal person?
    Fogell: Muhammed is the most commonly used name on Earth. Read a fucking book for once.
    Evan: Fogell, have you actually ever met anyone named Muhammed?
    Fogell: Have YOU actually ever met anyone named McLovin?
    Seth: No, that's why you picked a dumb fucking name!
    Fogell: Fuck you.
    Seth: Gimme that. All right, you look like a future pedophile in this picture, number 1. Number 2: it doesn't even have a first name, it just says "McLovin"!
    Evan: What? One name? ONE NAME? Who are you? Seal?
    Seth: Fogell, this ID says that you're 25 years old. Why wouldn't you just put 21, man?
    Fogell: Seth, Seth, Seth. Listen up, ass-face: every day, hundreds of kids go into the liquor store with fake IDs, and every single one says they're 21. Pssh, how many 21 year olds do you think there are in this town? It's called fucking strategy, all right?
    Evan: Stay calm, okay? Let's not lose our heads. It's... it's a fine ID; it'll... it's gonna work. It's passable, okay? This isn't terrible. I mean, it's up to you, Fogell. This guy is either gonna think 'Here's another kid with a fake ID' or 'Here's McLovin, a 25 year-old Hawaiian organ donor'. Okay? So what's it gonna be?
    Fogell: [grinning] ... I am McLovin!
    Seth: No you're not. No one's McLovin. McLovin's never existed because that's a made up dumb FUCKING FAIRY TALE NAME, YOU FUCK!
    ^

Mehmet YAVUZ

"Biz yatağında eceliyle ölmeyi seçenler, kurşunla ölenlerin şerefine içiyoruz."

Kabadayı

Can Bilgin

Don Corleone: Ailenle vakit geçiriyor musun? Güzel. Ailesiyle vakit geçirmeyen bir adam asla gerçek bir adam olamaz.

The Godfather

Yunus Can DUBLEN

Akülü araba mı len bu

Recep İvedik

Mehmet YAVUZ

Eskiden kuş tüyü durmazdı. Şimdi Milli Eğitim Bakanlığını koysan yerinden kıpırdamaz.

O... Çocukları

İsmail Adıyaman

Alıntı Mehmet YAVUZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden kuş tüyü durmazdı. Şimdi Milli Eğitim Bakanlığını koysan yerinden kıpırdamaz.

O... Çocukları
    :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Canberk Şimşek

Ben bu dünyada iki kişiye güvenirim. Biri ben, diğeri sen değilsin ...
    Con Air

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş