|
||||||
| GSCimbom Çöp Kutusu Kilitlenen topicler için çöp kutusu |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Konular: 4
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
6 saat 32 dk 23 sn |
Bir devlet yönetimide medyanın öneminin ne denli büyük olduğu biliyoruz. Çünkü medya kitleleri harekete geçiren yönlendiren ve kamuoyunun ilgisini sürekli kendinde tutan çok önemli bir silahtır.
Peki Spor medyası kimleerin elinde mdyayı kimler yönetiyor ve medya kamuyonu ve kitleleri kimler leyhindekiler aleyhinde yönlndiriyor yönetiyor. 90 lı yıllarda spor medyasındasöz sahibi idik. GS kulübü olarak medya yoluyla kitleleri yöçnelndriebiliyorduk kamuoyu kararlarını etkileyebliyorduk. Peki 2000 li yıllar nasıl? Şunu açık yürekilikle söyleyebilirimki GS kulübü olarak medya gücümüz gün geçtikçe azalıyor hele son 2 3 senedir sıfır denecek kadar az hale geldi. Fener medyayı tamamen eline geöçirdi ve medyayı çok ii kullanıyor.. Hemen hemen her gün bir kaç arkadaşım medyanın aleyhimizde bizi bozmak için zarar vermek için abuk subuk haberlerini yayınlıyor.. yada bir maçtan sonra medyanın bize nasıl saldırdığını nasıl yıopratmaya çalıştığını ve tam tersi oalrak fenerin nasıl kollandığını hepsimiz biliyoruz. Gerek federasyon kararlarında gerekse hakem takdi haklarında gerekse futbolcuların motivasyonu açısından medya çok önemli ve biz bu kulvarda çok zayıfız. >rijkardı fener alsa ülkede deprem olurdu biz aldık rijkardın hocalığı tartışılır hale geldi. zamanında sürekli eleştirilen ve en sonunda eleştirilerden sıkılıp kaçıp gide daum bugün kurt hoca oldu dahi daum oldu. Peki bu duruma nasıl son verebiliriz. Bence gS kulüp yönetiminin nasıl ki bir stat projesi nasıl ki bir kurumsallaşma yada tsisleşme ya da şirketlerin birleşme projesi vasa birde Medyayı ele geçirme projesi olmalı. Bu yarın hemen olacak bir şey değil malesef. Uzun vadede 5 10 yılda adım adım medyayı ele geçirmek müğmkün olabili. bu tamamen bir stateji ve yönetim işidir ki bu gücü kullanma yolunda bizde diğer takımlarda olmayan büyük bir güç var. Galatasaray Lisesi.. Mektebi sultaninin mezunu insnaları bulundukları yerlerde her zaman en başta olan insanlar. bunlar birbilerini kollayabilirler ve medyada GS li insanlar birbirini kolayıp kadrolaşabililer.. yada en kötü ihtimalle kulüp bir süreliğine sözü geçen bazı yazarları para verip satın alabilir. Ama bunlar birlik ve beraberlikle aşılabilecek şeyler.. Bu konuda başka fikirleri ve düşünceleri olan arkaaşların görüşlerini merkdiyorum.. Site yönetşmişnden bu topiğe önem vermelerini rica ediyorum. Saygılarımla aslanyurekliler.com sitesinden alıntıdır özellikle koymak istedim tamamen katılıyorum |
|||
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Rep Puanı: 100
0 sn |
eleştirisi konusunda katılmıyorum medyanın şu an daumu kurt ilan edip rijkard ı tartışması sadece fb-gs maçının sonucuyla orantılı bir durum..maçı biz alsaydık bunun tam tersi olucaktı ..bu ülke medyası böyle yıllardır üzerine bişey katıp kendilerini geliştirmezler ama iş bok atmaya geldimi tüm başarılarınız silinir hemen vazifelerini yapıp yerden yere vururlar..haftaya biz yenelim fb yenilsin bakın bakalım kim daha iyi teknik direktör ilan ediliyo..
|
|||
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Konular: 621
Meslek: Metalurji Müh.- Sıla Teknik A.Ş.
Rep Puanı: 111
1 hafta 0 gun 7 saat |
Önemli konu, lakin yeri yanlış, Türkçe kullanımı bozuk ve içeriği bize ait değil.
Kilit. |
|||
|
|
| Tags: medya, politikasi, yonetimin |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|