Geri git   GSCimbom.com Galatasaray Forum > Tozlu Sayfalar - Arşiv > Tozlu Sayfalar - Arşiv > GSCimbom Çöp Kutusu
GSCimbom Çöp Kutusu Kilitlenen topicler için çöp kutusu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24.12.09, 15:48   #11 (permalink)
Rep Puanı: 100
Seviye : bahri okatan will become famous soon enoughbahri okatan will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 7 saat 21 dk
Kırmızı Üye
Standart Cevap: Fenerbahçeye Karşı Neden Başarılı Olamıyoruz...

bize karşı hep futbol şansları yanlarında olmuştur. ayrıca bizden daha iyi hazırlandıkları da görünen en önemli husus. bizim bunları yenmemiz için defansımızın hatasız oynaması lazım, o da bu aralar pek münkün görünmüyor açıkçası. o yüzden bir an önce savunma sıkıntımızı aşmamızı diliyorum, hücum anlamında mutlaka 1 tane dahi olsa atarız ama önemli olan sıfır hatayı becerebilmek. bence bundan sonraki fb maçlarında yeneriz yeniliriz diye değil sıfır hatayla oynamak en mükemmel oyunumuzu oynamak hırsıyla ve arzusu içinde maça çıkıp maksimum konsantrasyon ve ciddiyet içinde oynar isek tüm maçları alırız. hele ki samiyende bin kere alırız. püf noktası bu olayın.

Konu bahri okatan tarafından (24.12.09 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir..
bahri okatan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 24.12.09, 15:53   #12 (permalink)
Konular: 9
Seviye : Alparslan Demirci will become famous soon enoughAlparslan Demirci will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 6 saat 44 dk
Kırmızı Üye

Alıntı:
bahri okatan isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
bize karşı hep futbol şansları yanlarında olmuştur. ayrıca bizden daha iyi hazırlandıkları da görünen en önemli husus. bizim bunları yenmemiz için defansımızın hatasız oynaması lazım, o da bu aralar pek münkün görünmüyor açıkçası. o yüzden bir an önce savunma sıkıntımızı aşmamızı diliyorum, hücum anlamında mutlaka 1 tane dahi olsa atarız ama önemli olan sıfır hatayı becerebilmek. bence bundan sonraki fb maçlarında yeneriz yeniliriz diye değil sıfır hatayla oynamak en mükemmel oyunumuzu oynamak hırsıyla ve arzusu içinde maça çıkıp maksimum konsantrasyon ve ciddiyet içinde oynar isek tüm maçları alırız. hele ki samiyende bin kere alırız. püf noktası bu olayın.
yazını okuyunca aklıma şu geldi cruyf çok önemli bir maçtan önce futbolcularına şöyle demiş bugün yenmeniz ya da yenilmeniz önemli değil sizden sadece sisteme bağlı oynamanızı istiyorum bugün belki maçı kaybedebiliriz ama ileri ki yıllarda barcelona tüm kupaları toplayacaktır
belki de aklımızdan mağlubiyet galibiyet sözcüklerini maçtan önce silmeliyiz sisteme sadık kalarak oynamalıyız

Alparslan Demirci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 16:18   #13 (permalink)
Konular: 1
Seviye : Batuhan Turan will become famous soon enoughBatuhan Turan will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
18 saat 49 dk 52 sn
Kırmızı Üye

kallinin ayrıldığı vede bizim şampiyon olduğumuz sezon ikinci yarı bunları perişan etmiş idik(2 kupa 1 lig macı vardı) .. işin sırrı orada .. yani sağlam koşan takımda ,yoksa elano-kewell - nonda-keita-arda ile cıktığınız maclarda değil feneri vasatın üstü bütün takımlara karşı dökülürsünüz...

Batuhan Turan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 24.12.09, 16:18   #14 (permalink)
Konular: 14
Meslek: Öğrenci(Computer Engineer)
Seviye : Adem ANDİÇ will become famous soon enoughAdem ANDİÇ will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
0 sn
Cezalı

Bizim yaptığımız iki büyük hata var. Bunlardan biri 2000 yılında UEFA'yı alırken gidip köy takımı olan Febeyi önemsememiz, İkincisi'de Faruk Süren ve Terim'in kulübü borç batağına sokmasıdır. Medya faktörünü hiç katmıyorum bile... Zaten karıköydeki her maçı medya sayesinde baştan kazanıyorlar.

Derbiye iki hafta kala bütün medya üzerimize düşüyor yok 10 senedir yenememişiz, fenevbahçe'de sakat oyuncu çok, Galatasaray favori gibi başlıklarla zaten rehavete ve strese kapılıyoruz. Bakın ben tam 3 senedir karıköydeki derbiyi izlemiyorum. Açıyorum televizyonu futbolculara bakıyorum yüzlerinde gerginliği görünce tamam kaybettik, umarım fark yemeyiz diyorum. Televizyonu kapatıyorum. Suç futbolcularda mı? Hayır değil. Suç futbolcuları tam motive edemeyenlerde. Sıradan bir maç gibi oynasak yemin ediyorum farka boğarız.

Neyse boşverin fenevi... Bizim vizyonumuzun altında daima ezilmiş bir kulüptür. O yüzden fenerbahçe değildir, o yüzden ezikbahçedir.

Unutmayın biz Avrupa'da kupaya koşarken bunlar Pendik'e yenilip futbolcularını dövüyorlardı. Bizim Vizyonumuz altında eziliyorlardı.

Konu Adem ANDİÇ tarafından (24.12.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir..
Adem ANDİÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 18:00   #15 (permalink)
hüseyin civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 6
Seviye : hüseyin civelek will become famous soon enoughhüseyin civelek will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 19 saat 12 dk
Kırmızı Üye

Medyadan önce kendi seyircimiz baskıya sokuyo takımı bence.Bir hafta önceki maçtan başlıyoruz ''geliyoruzz geliyoruzz'' demeye.Futbolcu sağır değil duyuyor elbetteki bunları ve ister istemez mutlaka kazanmamız lazım diye düşünüyor.Bu da doğal olarak her seferinde sinir,stres ve gerilim olarak bize geri dönüyor.Futbolcuları gerilim ortamına birazda tribünlerimiz sokuyor maleseff

hüseyin civelek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 24.12.09, 18:10   #16 (permalink)
Ibrahim Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 62
Seviye : Ibrahim Eren will become famous soon enoughIbrahim Eren will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 7 saat 9 dk
Galat 2288 Üye

Su Konu bile bizi Kücük düsürüyor. Böyle bir Konuyu ben olsam actirmazdim...Bizim Fenerbahce´ye karsi Basarisizligimiz felan yoktur..Medya öyle istiyor, Fenerbahce öyle yorumlanmasini istiyor. Biz belki Fenerbahce Stadinda kazanamiyoruz, o vardir. Ama birakinda orada Kazanmak mecburiyetimiz olmasin. Kendi Sahamizda üstünmüyüz.?? Üstünüz.

Bir Deplasmanda kazanamadigimiz icin fenerbahce´ye karsi basarisisiz denemez...Dünya´da Fenerbahce´yi Galatasaray´dan fazla yenen Takim varmi..? Yok. 100 lerce gaalibiyetimiz var Fenerbahce´ye karsi. Ayrica o Deplasman´da Hakeminden tut, Taraftarina, Gözlemcisine, Polisine ve Yöneticisine kadar yapilan cirkeflikler´de ortada..

nedenmi...??

Iste böyle bir Baslik acilsin diye..!!!

anlayan anladidir.

imza

Sen Baskansin..!!!
Ibrahim Eren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 18:11   #17 (permalink)
Onur-İnce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 130
Seviye : Onur-İnce will become famous soon enoughOnur-İnce will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
1 hafta 6 gun 2 saat
# Kuş Avcısı

Bu topic yüzünden

imza
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_422207330.png
Onur-İnce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 18:12   #18 (permalink)
Mine Akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 5
Meslek: Gazeteci
Seviye : Mine Akan will become famous soon enoughMine Akan will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
4 gun 5 saat 53 dk
Galata Sarayı Efendileri

Ben bile Fenerle olan maçımızı izlerken yeniliriz duygusuna kapılıyorum.Futbolcularda da fazlasıyla bu hava hakim oluyor sanırsam.Fenerliler oyunu iyi provoke ediyorlar biz de her sene bu oyunlara geliyoruz.Bir de şu var Fener için bizi yenmek herşey demek.Ezikliklerini böyle kapatmaya çalışıyorlar.Yakında bu gidişatın değişeceğini düşünüyorum.Yenildiğimiz maçların büyük bölümünde de oyun oynayan biz maçı alan onlar oluyor.Fener'in işi gücü uzun top.Yenilsek de yensek de futbolu hakkıyla oynayan takımları tanıyor Avrupa!

Mine Akan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 18:12   #19 (permalink)
Hakan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 36
Meslek: öğrenci deduk ya..
Seviye : Hakan KESKİN will become famous soon enoughHakan KESKİN will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 22 saat 0 dk
Galat 2288 Üye

Niye hortladı yine bu tartışma..Devre arasına girmişiz ne güzel transfer konuşuyorduk

Hakan KESKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.12.09, 18:18   #20 (permalink)
Konular: 14
Seviye : Deniz Özer will become famous soon enoughDeniz Özer will become famous soon enough
Forumda Geçirilen Süre:
4 gun 10 saat 21 dk
Moderatör

Alıntı:
Onur-İnce isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster
Bu topic yüzünden
Tebrik ediyorum Onur renktaş seni işte olay bu.Takımımız taraftarın ne hissettiğini tabiki biliyor,yenemezsek şöyle olur,böyle olur düşüncesi kafada oluştu mu bunu kafadan atmak çok zor oluyor maalesef.

Deniz Özer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Tags: , , , ,

Bookmarks

Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Seçenekler
Stil