|
|
#11 (permalink) | |||
|
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
1 gun 7 saat 21 dk |
bize karşı hep futbol şansları yanlarında olmuştur. ayrıca bizden daha iyi hazırlandıkları da görünen en önemli husus. bizim bunları yenmemiz için defansımızın hatasız oynaması lazım, o da bu aralar pek münkün görünmüyor açıkçası. o yüzden bir an önce savunma sıkıntımızı aşmamızı diliyorum, hücum anlamında mutlaka 1 tane dahi olsa atarız ama önemli olan sıfır hatayı becerebilmek. bence bundan sonraki fb maçlarında yeneriz yeniliriz diye değil sıfır hatayla oynamak en mükemmel oyunumuzu oynamak hırsıyla ve arzusu içinde maça çıkıp maksimum konsantrasyon ve ciddiyet içinde oynar isek tüm maçları alırız. hele ki samiyende bin kere alırız. püf noktası bu olayın.
Konu bahri okatan tarafından (24.12.09 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Konular: 9
2 gun 6 saat 44 dk |
belki de aklımızdan mağlubiyet galibiyet sözcüklerini maçtan önce silmeliyiz sisteme sadık kalarak oynamalıyız |
|||
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Konular: 1
18 saat 49 dk 52 sn |
kallinin ayrıldığı vede bizim şampiyon olduğumuz sezon ikinci yarı bunları perişan etmiş idik(2 kupa 1 lig macı vardı) .. işin sırrı orada .. yani sağlam koşan takımda ,yoksa elano-kewell - nonda-keita-arda ile cıktığınız maclarda değil feneri vasatın üstü bütün takımlara karşı dökülürsünüz...
|
|||
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Konular: 14
Meslek: Öğrenci(Computer Engineer)
0 sn |
Bizim yaptığımız iki büyük hata var. Bunlardan biri 2000 yılında UEFA'yı alırken gidip köy takımı olan Febeyi önemsememiz, İkincisi'de Faruk Süren ve Terim'in kulübü borç batağına sokmasıdır. Medya faktörünü hiç katmıyorum bile... Zaten karıköydeki her maçı medya sayesinde baştan kazanıyorlar.
Derbiye iki hafta kala bütün medya üzerimize düşüyor yok 10 senedir yenememişiz, fenevbahçe'de sakat oyuncu çok, Galatasaray favori gibi başlıklarla zaten rehavete ve strese kapılıyoruz. Bakın ben tam 3 senedir karıköydeki derbiyi izlemiyorum. Açıyorum televizyonu futbolculara bakıyorum yüzlerinde gerginliği görünce tamam kaybettik, umarım fark yemeyiz diyorum. Televizyonu kapatıyorum. Suç futbolcularda mı? Hayır değil. Suç futbolcuları tam motive edemeyenlerde. Sıradan bir maç gibi oynasak yemin ediyorum farka boğarız. Neyse boşverin fenevi... Bizim vizyonumuzun altında daima ezilmiş bir kulüptür. O yüzden fenerbahçe değildir, o yüzden ezikbahçedir. Unutmayın biz Avrupa'da kupaya koşarken bunlar Pendik'e yenilip futbolcularını dövüyorlardı. Bizim Vizyonumuz altında eziliyorlardı. Konu Adem ANDİÇ tarafından (24.12.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||
|
Konular: 6
2 gun 19 saat 12 dk |
Medyadan önce kendi seyircimiz baskıya sokuyo takımı bence.Bir hafta önceki maçtan başlıyoruz ''geliyoruzz geliyoruzz'' demeye.Futbolcu sağır değil duyuyor elbetteki bunları ve ister istemez mutlaka kazanmamız lazım diye düşünüyor.Bu da doğal olarak her seferinde sinir,stres ve gerilim olarak bize geri dönüyor.Futbolcuları gerilim ortamına birazda tribünlerimiz sokuyor maleseff
|
|||
|
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Konular: 62
2 gun 7 saat 9 dk |
Su Konu bile bizi Kücük düsürüyor. Böyle bir Konuyu ben olsam actirmazdim...Bizim Fenerbahce´ye karsi Basarisizligimiz felan yoktur..Medya öyle istiyor, Fenerbahce öyle yorumlanmasini istiyor. Biz belki Fenerbahce Stadinda kazanamiyoruz, o vardir. Ama birakinda orada Kazanmak mecburiyetimiz olmasin. Kendi Sahamizda üstünmüyüz.?? Üstünüz.
Bir Deplasmanda kazanamadigimiz icin fenerbahce´ye karsi basarisisiz denemez...Dünya´da Fenerbahce´yi Galatasaray´dan fazla yenen Takim varmi..? Yok. 100 lerce gaalibiyetimiz var Fenerbahce´ye karsi. Ayrica o Deplasman´da Hakeminden tut, Taraftarina, Gözlemcisine, Polisine ve Yöneticisine kadar yapilan cirkeflikler´de ortada.. nedenmi...?? Iste böyle bir Baslik acilsin diye..!!! anlayan anladidir. |
|||
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Konular: 5
Meslek: Gazeteci
4 gun 5 saat 53 dk |
Ben bile Fenerle olan maçımızı izlerken yeniliriz duygusuna kapılıyorum.Futbolcularda da fazlasıyla bu hava hakim oluyor sanırsam.Fenerliler oyunu iyi provoke ediyorlar biz de her sene bu oyunlara geliyoruz.Bir de şu var Fener için bizi yenmek herşey demek.Ezikliklerini böyle kapatmaya çalışıyorlar.Yakında bu gidişatın değişeceğini düşünüyorum.Yenildiğimiz maçların büyük bölümünde de oyun oynayan biz maçı alan onlar oluyor.Fener'in işi gücü uzun top.Yenilsek de yensek de futbolu hakkıyla oynayan takımları tanıyor Avrupa!
|
|||
|
|
|
|
#19 (permalink) | |||
|
Konular: 36
Meslek: öğrenci deduk ya..
2 gun 22 saat 0 dk |
Niye hortladı yine bu tartışma..Devre arasına girmişiz ne güzel transfer konuşuyorduk
|
|||
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 14
4 gun 10 saat 21 dk |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
| Tags: basarili, fenerbahceye, karsi, neden, olamiyoruz |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|