|
|
#1 (permalink) | |||
|
Konular: 9
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 0 saat 36 dk |
bunun cevabı aslında dünkü ts maçında gizli maçın ilk dakikalarında bu maçı kaybedeceğimiz hiç aklıma gelmedi o kadar noksan olmamıza rağmen çok sakin telaşsız oynuyorduk fb bizim maçları maç oynanmadan kazanıyo bence bilinçaltımıza yenileceğimiz empoze ediliyor bu olayın başlangıcı sami yende 2-2 berabere kaldığımız fb maçıdır şampiyonluk yolunda çok önemli maçtı ali şen bir hafta boyunca bizim kalecinin tecrübesizliğinden bahsedip GS nin kaybedeceğini tekrarladı durdu okocha o maçta taç çizgisinin ordan frikikten gol attı fb Cimbom zaafını bulmuştu psikolojik harp Cimbom'un dengesini bozuyordu o yıldan beri taktik hep aynı medyada maçtan bir hafta önce yapılmaya başlanan yorumlar
maç öncesinde fb puan olarak öndeyse fb bu maçı alır çünkü farkı açmak isteyecektir maç öncesinde fb puan olarak gerideyse fb bu maçı alır çünkü farkı kapatmak isteyecektir maç fb nin sahasındaysa fb bu maçı alır çünkü seyirci avantajı maç samiyen deyse fb maçı alır çünkü deplasmanda daha rahat oynuyor maçtan 1 hafta bazen daha da öncesinden başlayarak bu ve buna benzer saçmalıklarla bizi uyuşturuyorlar yönetim ve futbolcular bundan çok etkileniyor son yıllarda taraftar da etkilenmeye başladı üzgünüm Konu Emre ATEŞ tarafından (24.12.09 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 58
Meslek: Finansman Sorumlusu
9 saat 48 dk 52 sn |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Konular: 7
Meslek: Computer
16 saat 55 dk 41 sn |
Bunun bir izahını bir türlü bulamıyorum . Ama 5 senedir aralıksız deplasman maclarına gidiyorum . Ve stada girisimden cıkısıma kadar hep dejavu .
|
|||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
2 gun 0 saat 36 dk |
arkadaşlar kafamıza ister istemez takıyoruz maç öncesi ve sonrası aşağılamalar yaşıyoruz avrupanın gündemine gelmeye başladı bu konu fenerin türkiye kupası gibi olmaya başladı
|
|||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Konular: 4
Meslek: ogrenci
1 gun 16 saat 4 dk |
cunku kadikoyde mucadeleli oyuncularla cikmiyoruz gecen macta elano ayhan mustafa orta sahasi ile ciktik ama normalde mustafa mehmet arda ile cikip forvete kewell baros keita ciktigimiz zaman emin olun yenerdik mesela gecen yilardaki fortis kupasinda onlarin evinde sifir sifir berabere kaldigimiz macta boyle mucadeleci bir kadro ile cikmistik
|
|||
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
Konular: 193
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
1 hafta 1 gun 3 saat |
yok arkadaş. yenemezdik ne orta sahalarla çıktık 86dk kapandılar ama top bir türlü girmedi zamanı geldiğinde oldu bunlar. bana kızmayın benide sinir ediyor bu durum ama o üniversite sınav sorusu yada kpss her neyse doğru : "öğrenilmiş çaresizlik" psikolojisi doğru gibi. sanki maçtan önce 15dk hipnoz edilmiş gibi pas yapıp topu kullanıyoruz. sanki 8 hafta o futbolu biz oynamadık. anlayamadığımda bu zaten. ayrıca tamam biz onları bir süredir orda yenemiyoruzda, burda onlar bizi neden yenebiliyorlar yada beraberlik çıkarabiliyorlar anlayamıyorum bunuda. hani bizde hep içerde onları yensek "karşılıklı bir çaresizlik" diyeceğim. |
|||
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
2 gun 0 saat 36 dk |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Konular: 4
Meslek: Öğrenci/Makina Mühendisliği
5 dk 19 sn |
Genelde hakem faktörüde çok etkili oluyor fener maçlarında bana göre. Buda sebeplerden biri olabilir. Tabi çoğu psikolojik olsa gerek.
|
|||
|
|
| Tags: basarili, fenerbahceye, karsi, neden, olamiyoruz |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|