|
||||||
| GSCimbom Çöp Kutusu Kilitlenen topicler için çöp kutusu |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Konular: 31
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 16 saat 49 dk |
2001 senesinden beri ultrAslan grubunun çıkarmış olduğu tüm legal ürünler Galatasaray A.Ş ve amatör branşlarına hibe edilmiştir. Yaklaşık 4 senedir tüm ürünler türkiyenin gururu "engelsiz aslanlar" adıyla tanınan tekerlekli sandalye basketbol takımına aktarılmıştır. İstiyene bu süreç içerisinde dönem dönem mali tablolar fax e-mail v.s yoluyla gönderilmektedir. Kesinlikle ve kesinlikle herhangi bir kar amacı güdülmemiştir.
Binbir güçlükle gerçekleştirilen tüm kareografilerin hammadde özkaynağı Sabahattin şirin ve Yılmaz Bey tarafından finanse ettiği açıktır. Gerçeği bilip bilmeden işkembeden sallamak hiç yakışık değil .. |
|||
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Konular: 20
Rep Puanı: 110
4 gun 14 saat 25 dk |
yarın bende çıkarsam galatasaray ürünü bendende alıcaksınız gsc çıkarsa yine alıcaksınız .galatasaray taraftarının yaptığı bişeyi ultraslan sadece aracı olarak yönetime götürüyo diyelim.bunu herkes yapamaz ama daha iyi yapan olabilir.engelsiz aslanlara yardım için çıkan ürünler zaten gsstoredada satılıyo.
ultraslan bizim en buyuk taraftar grubumuz ama takımın büyüklüğüne taraftar grubunun büyüklüğü yakışmıyo.daha iyi taraftar grubunu hakeden bi tarihe sahibiz. |
|||
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Konular: 8
19 saat 29 dk 0 sn |
Bu Uğur arkadaşın kulübümüzde bir tane olumlu olay gördüğünü hatırlamıyorum zaten...Herşeyin en iyisini kendi biliyor zannediyor ama hiçbirşey bildiği yok...Demokrasinin zararları da bunlar işte..Bilen de konuşur bilmeyende...Zaman gelir bilmeyenler o kadar çoğalır ki bilenlerin kıymeti o zaman anlaşılır..Sağduyulu arkadaşlar o zamanı beklesinler...
|
|||
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Konular: 20
Rep Puanı: 110
4 gun 14 saat 25 dk |
hemde ben son senelerde dedim zaten ultraslan geçmişte yapmıştır doğrudur ama son senelerde beğenmediğimi söylüyorum.işi daha iyi yapıcak olan adamlar vardır.bişeyin her zaman daha iyisi vardır.her zaman daha iyisini yapmak zorundayız
|
|||
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||
|
Konular: 548
Meslek: Gıda (Mağaza Müdürü)
1 gun 3 saat 33 dk |
Konu gereksiz ve tartışılcak bir durum yok.Karagrofi olarak dünyanın ilk 3,deysek.Siteye üye olmak için ücretli başvurular engelli basketbol takımıza giderken ve buna benzer bir çok destek sağlanırken kulübümüze uA ya bu kadar eleştiri ve konusu açılıp devam edilmesine izin veremem.
Saygılar... Konu kilit + çöp. |
|||
|
|
| Tags: endustriyel, grubu, taraftar, ultraslan |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|