|
||||||
| GSCimbom Çöp Kutusu Kilitlenen topicler için çöp kutusu |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Konular: 20
Rep Puanı: 110
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
4 gun 14 saat 25 dk |
arkadaşlar hiç lagaluga yapmadan giriyorum konuya ultraslan adlı vasat taraftar oluşumumuzu hiç beğenmiyorum.herkes destekliyo ultrAslanı ama desteği bence haketmiyolar artık.kaç senedir bi numaralarını görmedik.sadece orda burda ultraslan diyolar.ne beste var ne şov var sadece anlamsız bi destek görüyolar.
sweet çıkarıyolar polar çıkarıyolar atkı çıkarıyolar takvim çıkarıyolar kardan başka bi amaçları yok.deplasmana gitmeselerde olur deplasman şehrindeki galatasaraylılar zaten gereken desteği verirler.galatasaray camiasına en ufak katkısı yok bu ultraslanın. sitelerine gelince normal blog sitesinden bi farkı yok sadece maçların ne zaman oynanıcagı var bide endüstriyel işleri var.medyada o kadar şey dönüyo bi gider koydukları yok.yazık bu taraftara destekliyolar bu oluşumu.valla üzülüyorum bu kadar taraftar potansiyeli olan takımın bu kadar kötü taraftar grubu olmasına. anca sweet,takvim,polar,atkı satsınlar başka bişeye yaramıyolar.yazık sabahlayan pankart yapmaya çalışan gençlere.ya ultrAslan yeniden yapılanıcak yada yeni bi soluk lazım.takım dediğin butun olmalı.ultraslanın bişeye yaradığı yok yeni açık en büyük trıbunumuz ama full çekirdekçi. şimdi fenerlimisin diycekler hayır doğuştan Galatasaraylıyım Konu Reyhan Türkgeldi tarafından (25.01.10 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
4 gun 14 saat 25 dk |
aynı fener taraftarı gibi oldular her yerde gfb gfb diyolar ama bi numarası yok
gfb=ultraslan bide şimdi aklıma geldi jo elano neill kewell gibi adamları gidiyolar barbar gibi karşılıyolar diycem nerdeyse.adam geliyo çullanıyolar üstüne yazık Konu Uğur Bulut tarafından (25.01.10 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||||
|
Konular: 959
Meslek: CE
Rep Puanı: 100
1 hafta 6 gun 8 saat |
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
4 gun 14 saat 25 dk |
nereye gidiyomuş o paralar biz göremiyoruz paralar tribune gidiyosa 2 tane daha davul alsınlar yeni açığa o paraların hepsi cebe gidiyo bence
|
|||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Konular: 959
Meslek: CE
1 hafta 6 gun 8 saat |
Araştırıp bulabilirsin.Bu kadar ağır eleştiriler yaptığına göre detaylı araştırmalar yapmışsındır...
|
|||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
4 gun 14 saat 25 dk |
araştırdım bulamadım sitelerinde bişey yok forumdan dışlamışlar zaten üye almıyolar.adam belki stada gidicek ilk defa maça gitmek istiyo ne aklına gelir ultraslan orda sorar soruşturur ama ultraslandaki mesajları bile göremiyo.ben antuyamı üye oliyim ultraslan galatasaray taraftarını almıyo sitesine taraftar niye onları destekliyo anlamıyorum.gitsinler sweet satmaya devam etsinler madride tur düzenlesinler ama 2 tanede davul alsınlar yeni açıığa
pankart bezlerini zaten duyuruyla istiyolar yine taraftar gönderiyo boyayıp bezleri para nereye gidiyomuş transferemi |
|||
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
4 gun 14 saat 25 dk |
yo hiç beğenmiyorum zaten forumlarındanda dışlamışlar desteğede gerek yok gscimbom için bence fırsat eğer en buyuk taraftar grubu olmak istiyosa gscimbom trıbune aksın gerisi kolay zaten ultraslan fasa fiso hukumet gibi yiyolar paraları bi işe yaradıkları yok bi nevizade geceleri var oda onların deil zaten.yazık bu taraftara kar etme peşindeler bide utanmadan ultraslan.comdan düğüne çağırıyolar hey allahım nerde görülmüş böyle bişey ya
adam taraftar grubu sitesinden düğününe çağırıyo |
|||
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
Konular: 1
1 gun 14 saat 21 dk |
Ozhan Canaydin döneminde bizi bir nevi borçlardan kurtaran Ultraslan oldu.
Burda Alparslan Dikmen'i dinleyin |
|||
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||
|
18 dk 1 sn |
kusura bakma ama saçmalamışsın, ayıp yahu bilip bilmeden ultrAslan'ı eleştriyosun, küçümsüyosun, arkalarından sallıyosun. adama sorarlar önce sen ne yaptın Galatasaray için diye?
|
|||
|
|
| Tags: endustriyel, grubu, taraftar, ultraslan |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|