|
|||||||
| Gurbetteyim Forumu Gurbette de gönüllerindeki Galatasaray aşkını devam ettiren gurbetçi taraftarlarımıza forum alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
André Vergauwen Kupası'nda çok iddalıyız.Ligde namağlup olan takımımızdan Avrupa'da başarı bekliyoruz.
André Vergauwen Kupası Belçika'da gerçekleştirilecek.Belçika'daki aslanlara duyurulur. Belçika ve civarında yaşayan tüm taraftarlarımızı, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı bu maçlarda desteklemek için St. Vith Sports Hall'a çağırıyoruz...
![]() Aslında Hakan baba, sen hareketlendirebilirsin bu ortamı... ''Belçika'nın Öz Cimbomlu Sezgin'''i olarak anılırsın ne güzel, bir sürü gurbetçi taraftarımızda var, oh firil ! ![]() Rehabilitasyon merkezinin alayını bize bağlarsın sen, bu projeye ! ![]() ![]() ![]() Ebediyete kadar güveniyorum sana !
Eğer... **** Hiçbir Galatasaray sevdalısı elini taşın altına koymamış ? Neden ? Çok mu yorulurlardı sanki ? Neyse ki biz üstlendik bu ulvi görevi. Sürdüreceğiz de... Yorulmayın siz ! Unutmayın ki; ''Geçmişi bilinmeyen bir futbol takımının, başarı damarlarından birisi kopmuş demektir.'' ![]() |
|
||||
|
benim bulundugum yer türklerden uzakta ama şimdiden 4 belcikalıyı Galatasaraylı yaptım birisi nondanın hemserisi
![]() biride bana inat fenerli oldu ama yav benim bulundugum yer brüksel stadının yanı bir ara ne güzel süper kupa macı burda yapılacak denilmişti sevinmiştim ama maalesef almanyaya aldılar ![]() ama dedigim gibi 4 belcikalıyı Galatasarylı yaptım cok sükür ![]()
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|