|
|||||||
| "Hasan Doğan" Türk Futbol Forumu Milli takımlarımız hariç, Türk futbolu ve takımları hakkında forum. (TFF Başkanı merhum Hasan Doğan'ın hatrına, forumun adı değiştirilmiştir. Türk futbolunun başı sağolsun.) |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|||
|
avrupanın en iyi 5 ligi Serie A, EPL, La Liga, Ligue 1, Bundesliga içerisinden bence en kolay gol atılan lig La Liga. ondan daha kolayı da varsa Eredivise'dir.
"golcü değil" denilen Ricardo Oliveira'nın La Liga'da 4-2-3-1 sisteminde 22 gol atmışlığı var. 4-4-2'de zaten geçen sene 17 golü var. brezilyalıların 1. tercihi neden La Liga olduğu zaten burdan belli. sıkı markaj yok, sert futbol yok. Premier Lig'de sezon başına 1 bacak kırılırken La Liga'da çok nadir görülüyor sakatlıklar.
|
Semih hakikaten muazzam bir golcü ve çok düzgün bir sporcu.
Adama sempatim nedeniyle Fenerbahçe Semih'le gol atınca havalara zıplıyorum. Tek Semih nedeniyle bile Fener artık bana o kadar antipatik gelmiyor. ![]() |
|
||||
|
Her takımda bulunması gereken bir futbolcu bana göre Semih..Fakat ilk 11'de başladığı zamanlarda,Semih sonradan oyuna girse daha faydalı ve daha yararlı oluyor sözünü tekrarlatan bir futbolcu.. Semih için tek söylenecek söz Komple oluşu..
Guiza iyi bir sanrofor fakat Kezman'dan bir farkı olduğu düşüncesinde değilim.. ama Kezman'ın tek eksiği topları harcaması Guizan'ın artı yanı topları ezmemesi iyi kullanması.. Guiza'ya verilen parayıda bayağı buluyorum çok fazla bana göre.. Yine tekrarlamak istiyorum..F.Bahçe adına çok sevindirici bir olay iki forvetinin de birbirinin yerini doldurabilecek olması...
|
La Liga kolay lig!! Hmm ilginç bir tespit
Arkadaşın bakış açısı çok farklı.GEçen sene Zaragoza'nın bil kağıt üstünde en az bizimkisi kadar iyi bir kadrosu olmasına rağmen 2.lige düştüler.Bilmem farkındamısın ![]()
|
Semih üst düzey bir forvet ancak guiza asla ama asla üst düzey bir forvet değil...Yani Semih mi guiza mı deseler 1000 kere Semih derim..
|
Alıntı:
![]() 1002 gol Premier Lig'de, 1021 gol de La Liga'da atılmış, ikisi de 20 takım, her takım 38 maç oynuyor. Sallıyorsun verilerle salla bari.
"Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?"Let’s put a smile on that face!" He sticks the blade in my mouth. " And..... Why so serious?" ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
2006/2007'de Premier Lig'de La Liga'da 942 gol atılmış. 931 gol de Premier Lig'de. 10, 20 gol fark ile konuşacak kadar ince hesap olmadığına göre sallıyorsun.
"Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?"Let’s put a smile on that face!" He sticks the blade in my mouth. " And..... Why so serious?" ![]() |
![]() |
| Tags |
| güiza, semih |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|