|
|||||||
| "Hasan Doğan" Türk Futbol Forumu Milli takımlarımız hariç, Türk futbolu ve takımları hakkında forum. (TFF Başkanı merhum Hasan Doğan'ın hatrına, forumun adı değiştirilmiştir. Türk futbolunun başı sağolsun.) |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
Gerd Müller, "der bomber" hayvani bacak kaslarına bakar mısınız yahu?
Lincoln ile yan yana koyaym kas görün. ![]() ![]() Mario Jardel ![]() Tanju Çolak ![]() Van Basten ![]() Afonso Alves Alem golcü görsün, gözümüz gönlümüz açılsın diye koydumresimleri konuya devam edebiliriz. ![]()
"Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?"Let’s put a smile on that face!" He sticks the blade in my mouth. " And..... Why so serious?" ![]() |
|
||||
|
Necati'yi unuttum artık. Galatasaray'a dönmesini çok isterim ama geri çağırmadılar, çağırmayacaklarda. Her ne olursa olsun Necati dönse bile yine bir forvet daha almak gerekir diye düşünüyorum. Lincoln'nün golcülüğünü biliyoruz. Alex gibi olmadığı için ben Necati gelse de gelmese de bir forvet daha almamız gerekir diye düşünüyorum.
En iyi aday ise Humberto Suazo olur. Afonso Alves olsaydı müthiş olurdu. Hiç olmazsa geçen sene Bordoeux maçında Nonda'nın kaçırdıklarına bakarak kendimizi parçalamazdık ![]()
|
Semih'de Güiza'da iyi golcüler. Hangisi fazla atar bilmem ama Semih daha iyi diye düşünüyorum.
Necati'ye de gülüp geçiyorum. Bu kadar kibirli karaktersiz bir futbolcunun [b]Galatasaray'da işi [/B]yok! Hala kendini kulüpten büyük zannediyor bir de şaşırıyormuş arkadaş beni niye geri almadılar diye. Kalli bu takıma 3 büyük transfer yaptı geçen sene. Cihan, Orhan Ak, Necati. Anlayan anladı.
|
Çoğu Fenerli insan Semih 'i yeni keşfetti. Adamın gol atmadan bitirdiği maçı çok nadirdir. Özellikle oyuna sonradan girip boş geçmeyip gol atmasıyla çok sırtlamıştır takımını. Şunu iddia ediyorum: Semih bizde oynasa Fenerde attığı gollerden daha fazlasını atardı.
Guiza 'nın bitiricilik özelliği üst düzey. Zaten adam gol kralı olmuş gelmiş. Euro 2008 'de de birkaç maç oynadı 2 gol attı orda da. Bizim takımda sıradışı goller atan Ümit Karan 'a da güvenim tam benim. Hazırlık maçlarında kaçırdığı goller dikkate alınmamalı. Şampiyonlar liginde hep fırsatçı olduğunu göstermiştir bize. Guiza ve Semih bizde olsaydı Fenerdekinden daha çok gol atarlardı. ![]()
|
Müller in Tanjunun Van basten in iki tane videosunu izledin Guiza ile aynı kefeye koydun helal olsun..ü
Van basten ajax Milan gibi takımlarda oynadı klüp bazında şampiyonlar ligi finalinde oynadı guiza ise Milla takımda EURO 2008 dışında büyük bir turnnuvada görev almadı... Konu Can Erkan tarafından (07-28-2008 Saat 02:17 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Semih Şentürk tartışmasız her kadronun ihtiyacı olduğu bir oyuncu, iyi bir golcü. Belki üst düzey değil ama Türkiye standartlarında golü koklayan, güzel işler yapar. İlk 11 belki hakkı ama Semih'in en büyük özelliği rakip savunma yıprandıktan sonra 60. dakika civarı oyuna girip inanılmaz işler yapıyor.
Ama baktığımızda büyük maçlarda ilk 11 gördüğümüzde çoğu maçta eziliyor. Çünkü üst düzey bir santrafor değil. Fenerbahçe kadrosunda kalmalı, sonuna kadar da Milli Takım'da oynamalı. Güiza La Liga gol kralı. Yani çok iyi bir santrafor olduğundan kimsenin şüphesi yok. Fakat bu kadar büyük topçuydu da neden bu gol kralına Barcelona'lardan, Real Madrid'lerden veya bu çapta hatta ve hatta Deportivo tipli takımlardan neden teklif gelmedi. Benim gözümde Güiza bir Jardel'dir. Hatta onun bir gömlek aşağısıdır. Fenerbahçe vizyonunu yüksek tuttuğunu söylüyor ama bakalım. Güiza'lar Avrupa'da başarı getirebilecek mi.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Semih yetenekli oyuncu. Semih Hırvatistan maçından sonra Allah ne verdiyse o topa vurdum demişti. Rıdvan Dilmen maç sonu yorumunda ise Allah ne verdiyse vuramazsın, sen yetenekli oyuncusun, herşey iman gücüyle olsa S. Arabistan her sene şampiyon olurdu demişti
![]() Semih'in eksik yönü çok büyük maçlarda ilk 11 başlarsa rakip savunma arasında ezilip gider. Chelsea maçında ve daha birçok maçta gördüm. 60 dan sonra ise çok büyük bir katkıyla giriyor oyuna ve inanılmaz işler yapıyor. YAni bu kurtarıcı olma işi tesadüf değil, yetenek göstergesidir. Benim gözümde de şu an Semih Türkiye sınırlarında oynayan en yetenekli forvet oyuncusu. Her takıma böyle bir oyuncu mutlaka lazım.
| güiza, semih |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|