+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 18

Konu: Rakiplere fark attık

Fatih Berber

Rakiplere fark attık

Uluslararası Futbol ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFHHS) açıkladığı, son 19 yılın en iyi takımları değerlendirmesinde, İspanya'nın FC Barcelona takımı ilk sırada yer aldı. Türk kulüpleri arasında ise en üstte Galatasaray'a yer verildi.
    IFHHS'nin 01.01.1991 ile 31.12.2009 tarihleri arasındaki verilere göre hazırlayıp yayınladığı ve 208 takımın bulunduğu sıralamada, Türkiye'den sadece 4 takım yer aldı. Galatasaray 35., Fenerbahçe 69., Beşiktaş 92. ve Trabzonspor 191. sırada gösterildi.

Dünyanın en iyi takımlarına verilen puanlara göre ilk 10 sıra şöyle oluştu:

1- FC Barcelona 807 (İspanya)

2- Manchester United 726 (İngiltere)

3- Real Madrid 633 (İspanya)

4- Juventus 633 (İtalya)

5- AC Milan 629 (İtalya)

6- FC İnter 605 (İtalya)

7- Bayern Münih 599 (Almanya)

8- Arsenal 594 (İngiltere)

9- River Plate 503 (Arjantin)

10- Chelsea 491 (İngiltere)

İspanya liginde şu anda lider olan Barcelona, geçen sezon ve bu sezonun başında katıldığı 6 kupayı da kazanmış ve dünyada bu başarıyı yakalayan tek takım olmuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Mustafa Gam

Standart Cevap: Rakiplere fark attık

angutlar IFHHS diye konu acmislar sozde IFHHS'in koyu Galatasaray'li yoneticisi ile konusmuslar ve bu yonetici arkadasimizda bosverin IFHHS kulliyen yalan. yalan istatiklerle dolu siz siz olun inanmayin demis. hemen bu angutlarda cevaplamis 'tabi canim zaten biliyorduk' diye. ' bak galatasarayli bunlari soyluyor diye'.

nasil bir kendilerini tatmin etme olayidir bu? birileri futbolun spor dali oldugunu bunlara soylesin. bazi seyleri kabullenmek bu kadarmi zor? ne iciyorsunuz? ne yiyorsunuz? ne soluyor ve ne yakiyorsunuz? torbaci moderatelerimi var bunlarin?

Onur İnce

Barça da bu sitenin istatistiklerini kendi sitesine koymuş bence ciddi bi kurum

Fatih Berber

Alıntı Mustafa Gam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    angutlar IFHHS diye konu acmislar sozde IFHHS'in koyu Galatasaray'li yoneticisi ile konusmuslar ve bu yonetici arkadasimizda bosverin IFHHS kulliyen yalan. yalan istatiklerle dolu siz siz olun inanmayin demis. hemen bu angutlarda cevaplamis 'tabi canim zaten biliyorduk' diye. ' bak galatasarayli bunlari soyluyor diye'.

nasil bir kendilerini tatmin etme olayidir bu? birileri futbolun spor dali oldugunu bunlara soylesin. bazi seyleri kabullenmek bu kadarmi zor? ne iciyorsunuz? ne yiyorsunuz? ne soluyor ve ne yakiyorsunuz? torbaci moderatelerimi var bunlarin?
    Bizene angutlar'dan be renkdaşonlar adı üstüne angut

Tuğçe Demirel

Ya biz bi ara 10.yduk? O başka bir kurum muydu?

Adil Cem EKİNCİ

Alıntı Tuğçe Demirel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya biz bi ara 10.yduk? O başka bir kurum muydu?
    O aylık yapılıyor bu son 19 yıl.

Mustafa Gam

Alıntı Fatih Berber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizene angutlar'dan be renkdaşonlar adı üstüne angut
    kardesim sozlerine dikkat et. benim angutlarima hakaret etmeye kalkisma. onlar ve forumlari olmasa ben benim gibiler ne yapar? neye gulucez? orasida yari Galatasaray forumu bunu unutma. forumun yarisi Galatasaray konusu tarihimizle ne kadar acittigimizi git oku ve yerinde anla. buyuklugunu hisset. onlara yukardan bakmanin tadini cikar.

bizim burlarda bir tane bar vardi adi grafton. iceriye bir gir sekilsiz bicimsiz cahil yani nasil tip ararsan var bende ingilterede yasayayan 179 boyunda normal gorunuslu birisi olarak bir ara buraya takilmaya basladim. neden? cunku kendimi cok buyuk cok yakisikli hissediyordum bunlarin arasinda. normalde normal birisiyim aslinda. iste bunun icin ne zaman biraz gogsum kabarsin desem solugu orda alirdim. angut gibi bir yer yani. ara sira ihtiyac oluyor. baktim ben oralara cok fazlayim kestirip attim

Onur İnce

angut anguttur tartışması olmaz

Tugay Arslan

Yooo rakiplerimizin hepsinin gerisinde kalmışız. Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Arsenal, Manchester United, Chelsea, İnter, Milan, Bayern hepsinin gerisindeyiz.

Şahin Koç

Alıntı Mustafa Gam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim sozlerine dikkat et. benim angutlarima hakaret etmeye kalkisma. onlar ve forumlari olmasa ben benim gibiler ne yapar? neye gulucez? orasida yari Galatasaray forumu bunu unutma. forumun yarisi Galatasaray konusu tarihimizle ne kadar acittigimizi git oku ve yerinde anla. buyuklugunu hisset. onlara yukardan bakmanin tadini cikar.
    :2_thumbs_up_-_anima

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş