-
Susmanızın Sebebi Nedir Sayın Yönetim?
Galatasaray Kulübü'nde bugün yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında adaylardan Adnan Polat, açılan 12 sandıkta aldığı 2 bin 148 oyla sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı oldu.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan kongrede, diğer başkan adayı Nazım Durak ise 230 oy aldı. Adnan Polat, tüm sandıklarda rakibi Nazım Durak'a fark attı.
Herseyin degistigi Tarihi bir gun.
ve bu secimden sonra Tum dunya ismimizi yeniden hatirladi Tum Turkiye yi herturlu salladik transferler olsun oynadigimiz futbol olsun.
ama henuz degistiremedigin birsey var Baskanim.
Gerek medya, gerek federasyon, aziz yildirim, bu 3 lu bize saldirdikca saldirdi.
stadimizi engellemeye calisanlar, fb bayragi diktirenler, anti futbolu sadece bizim maclarda engellememeye calisanlar, kufur eden medya mensublari.
Yanii Baskanim saldirilar hic durmadan devam ediyor.
stada provakator sokup kendisini attirip sonra atildi diye medya oyle bir baski yapti ki 100 bin tl cezaya sevinir olduk.
bugun ali kocu dehset bir sekilde izledim. izledim vu bunlarin islerinin futbol degil teroristlik yapan takim elbiseli adamlar oldugunu gordum.
resmen alay edip ortaligi kiskirtacak mesajlar verildi.
aziz yildirim soyunma odasi basti.
birkac gun once bize agir bir resmi aciklama yayinladi fb yonetimi.
liderligimiz calindi federasyon ve hakemler tarafindan.
bursaspor un sampiyon olabilmesi icin calismalar basladi basta levent kizil olmak uzere.
buna dur demezseniz Sayin Baskanim sene sonu cok kotu seyler bekliyor olur bizi.
acilen bir aciklama yapip herkeze haddini bildirmeniz gerekiyor ve bu sizden istedigim birsey degil taraftarin ve genel kurul uyeleriniz cogunlukla size verdigi Gorevdir.
Galatasarayimizi acilen bizzat Siz baskanim medya onune cikip sert sekilde olan bitenlere tepki vermeniz gerekiyor.
Galatasaray Tarihi boyunca bu kadar ezilmeye calisilmadi ve inanilmaz kampanya var Kulube yonelik ve buna dur demeye calisan yok.
Artik masaya yumrugunuzu vurun ve olan bitenin farkinda oldugunuzu gosterin.
-
Cevap: Susmanizin Sebebi nedir Sayin Yonetim?
Her şeyin sebebi seçimdir. Seçim bitsin, medyaya iyi bir ayar verilecektir kanımca...
-
Cevap: Susmanızın Sebebi Nedir Sayın Yönetim?
kayseri yönetimine de aynı taktikle cevap verdi yönetim yani "susarak" ve nasıl çıldırdıklarını gördük...şimdi de istedikleri kadar ucuz oyunlara başvursunlar başkanın bu takıma güveni sonsuz olduğu için cevabı sahada verip sonrasında sadece ince göndermelerle cevap verecektir...daha önce konuşmanın polemiklerin takıma zarar verdiğini de tecrübe ettik...bence de bu tutum daha doğru gibi tabi dengeyi iyi ayarlamak şartıyla..
-
Adnan Polat Yüreklilikle Aptallığı birbirine karıştırmaz.. Gördüğüm en yürekli başkanımız.. Nerde konuşacağını bilir..
-
Bu eziklere cevap vermek daha kötü olur.
Geçen sene A.Polat konuştu diye etmedikleri laf kalmadı herkesin.Bence susmak daha iyi.
-
bence cevap vermememiz daha iyi it ürür kervan yürür
biz onlara cevabi Asy de saha da verecegiz
-
-
Kendi resmi sitelerine bakın, onların seviyesine inmeyiz.
-
cunku siradaki mac trabzon maci.. Fenerbahce Ali Sami Yen'deki maca basladi bile, su onda o maca yonelik aciklamalar yapiyorlar. Bizim ise kazanmamiz gereken trabzon maci var... taraftar olarak sinerjiyi trabzona gondermemiz lazim... :P
-
Özhan Canaydın'dan sonra Adnan Polat'ın göreve gelmesi hatta Canaydın'ın yönetiminde bulunması bazı kişileri çok farklı bir nedenden dolayı sevindirmişti. O da Polat'ın Canaydın'a göre daha konuşkan bir yönetici olmasıydı. Zaman içinde Polat'ın aynı duruma dönmesi sebepsiz değil. Sürekli konuşan yöneticilerin yaptığı eylemleri eleştirip aynı eylemleri kendi takımının yönetiminden beklemek doğru birşey olamaz. Bu açıklama savaşlarının, demeç savaşlarının içine girilmemesi çok doğru bir harekettir. Eğer yönetim bu tutumdan vazgeçerse büyük bir yanlışın içine düşer.
Bu gibi açıklamaların hiçbir faydası olmadığı gibi çeşitli zararları da vardır. Bu yüzden bu tip gelişmelere kulak asmamak, futbol ile ilgilenmek en mantıklısı.