+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 45

Konu: Ya Adnan Öztürk Başkan Seçilirse

Emrah Oktay

Standart Ya Adnan Öztürk Başkan Seçilirse

Başta bu forum olmak üzere tüm Türkiye'deki Galatasaray taraftarlarının yüzde 90'ı hatta yüzde 95'i Adnan Polat başkanlığındaki ekipten memnun gibi görünüyor (Adnan Sezgin hariç). Benim futbolla ilgilenmeye başladığım günden bu yana Galatasaray başkanlık seçimleri öncesi taraftarın rengini bu kadar belli ettiği bir seçim olmamıştı. Ancak yapılacak seçimlerde oy hakkı olan taraftar sayısı minimum düzeyde. Galatasaray Liseli kişilerin ağırlıkta olduğu bir seçmen listesi olacak gelecek haftaki kongrede. Bu kongre üyeleri Adnan Polat'ın başarılı yönetimine rağmen sırf liseli-lisesiz farkı nedeniyle Adnan Öztürk'ü başkan seçebilir. Cemal Nalga skandalı başta olmak üzere, Avrupa Kupalarından erken eleniş, geçen yıl kazanılamayan lig ve kupa şampiyonluğu, bu sezonki pahalı transferlere rağmen 2 kupaya veda edilmiş olması, lig yarışında alınan istikrarsız sonuçlar gibi konular "Galatasaray Liseli Zihniyet" olarak tabir edilen ve taraftarların pek tasvip etmediği kişiler tarafından Adnan Polat'a karşı koz olarak kullanılabilir.

Bir Adnan Polat destekçisi olarak ben de Adnan Polat'ın kazanmasından yanayım elbette ama gerek yukarıda saydığım sebepler gerekse de Adnan Öztürk'ün vadettiği (Peter Kenyon) nedeniyle Adnan Polat'ın seçilememe ihtimali söz konusu.

-Peki eğer ki Adnan Öztürk başkan seçilirse buna hiç hazırlıklı olmayan Galatasaray taraftarının tepkisi nasıl olur?

-Çok kritik bir şampiyonluk yarışının içerisinde mücadele eden ve Adnan Polat'ın başkanlığından gayet memnun gözüken futbolcular bundan nasıl etkilenir?

-Rijkaard ve teknik heyet yeni ve hiç tanımadıkları bir başkanı nasıl karşılar?

-Bu sezon Rijkaard'ın gelişi ve yıldız transferlerle birlikte yeni bir sistem oturtmaya çalışan Galatasaray'ın uzun vadeli planları sekteye uğramaz mı?

-Haldun Üstünel'siz bir Galatasaray'ın gelecek sezonlardaki transfer politikasında bir geriye dönüş olursa taraftar buna nasıl adapte olabilir?

-Adnan Polat'ın yerine gelen Adnan Öztürk başarısız bir yönetim sergilerse tribünlerden aleyhine oluşacak tepkiler yeni bir "Beşiktaş-Yıldırım Demirören" kaosu yaratmaz mı?

Bunlar hepsi şu an kafamda olan soru işaretleri. Adnan Polat-Haldun Üstünel-Rijkaard-Yeni Stat-Kaliteli Yabancılar-Ülkenin Önemli Yerli Futbolcuları-Bir Sürü Para Akışı Sağlayan Proje şeklinde özetlenebilecek ve uzun vadede Galatasaray'ı dünya kulübü seviyelerine yükseltmesi planlanan bu yeni düzen, Adnan Öztürk adında camiada nam salmamış, taraftarın pek tanımadığı, kapalı kutu olan biri nedeniyle daha başlangıç senesinde son bulmak zorunda kalırsa kaybeden ve sıfırdan başlamak zorunda kalan bir Galatasaray Spor Kulübü oluşmaz mı?

Forumda şu an itibariyle Adnan Polat'ın kazanacağına kesin gözüyle bakıldığını görüyorum. Hatta Adnan Öztürk ile ilgili alaycı yazılar bile var. Ama bu 2 adaylı bir seçim ve Galatasaray taraftarının söz hakkı yok denecek kadar az. Bence kalan 1 haftalık sürede Adnan Öztürk'ün başkan olması durumunda neler olabileceğini de düşünmesi gerekiyor Galatasaray taraftarının. Pazar öğleden sonra sandıktan çıkan bir Adnan Öztürk galibiyeti haberi Ali Sami Yen Stadı'na ulaştığında Fenerbahçe maçı için orada toplanan kişilerin sudan çıkmış balığa dönüşmemeleri için...

ERCAN ÖNDER

Standart Cevap: Ya Adnan Öztürk Başkan Seçilirse

Adnan Öztürk; Kazanamayacak. Çünkü Liseliler tarafındanda destek görüyor,Haldun Üstünel avantajıda var...

Yusuf Köse

Liseliler de öcü değilki renkdaş hepsi senin benim gibi Galatasarayın iyiliğini düşünecektir ve artık spekülasyonlara gerek olmadığını düşünüyorum.. Adnan Polat kendi bırakmadığı müddetçe bu kulübün başkanı olarak kalacaktır.. :2_thumbs_up_-_anima

onur gümüş

Adnan Öztürk seçilirsede kötü bir başkan olacağını sanmıyorum.İyikide seçime girmiş,tekli seçim olacağına böyle bir seçim olması çok güzel bir olay çünkü çıtayı yukarılara çekiyor.Birde Adnan Öztürk bence vizyonu o kadar küçük biri isim değil dünkü seçim konuşmasını izledim İstanbulun merkezinde 130 dönümlük arsa için anlaşmış seçilemezse o arsayı klübe bırakırmı onu çok merak ediyorum.Adnan Polat a eleştiriler şöyle sanırım
    -Stadın projesi Özhan Canaydın zamanı olan bir şey
    -Gs bonus,Gs mobil,Gs bilyoner bu gibi projeler diğer takımlarında var sadece Adnan Polat a maal edilemez.
    -Şirketler için çok geç kaldı.
    -Geçen seneyi bence bize zindan etti çok kolay şampiyon olacağımız bir yılı Skibbe,Bülent Korkmaz isimleriyle heba,geç transferler yaptığı için çok kötü bir takıma elinip cl de olduk.
    -Amatör şubelerde çok gerilerde kaldık,şu olay sizin güçünüze gitmiyormu fenerbahçe ülker, Galatasaray cafe crown böyle bir anlaşma olmaz sığıntı gibi isim o zaman gideceksin sende Galatasaray mercedes olacaksın vizyon ve büyüklük budur.

yanlış anlamayın bende Adnan Polat Başkanımızı seviyorum ve tekrardan seçilmesini istiyorum,yalnız Adnan Öztürk te o kadar vizyonsuz bir isim değil önceki seçimde üzerindeki baskı sonuçu seçimlerden çıkmak zorunda kaldı zor zamanda kaçtı gibi bir şey değil bence.

Ata Tunçel

kime yüreeğinin sesini dinlememeli . şuan adnan öztürk ön planda bence aldığı adamlarla adnan polat projelerini ortaya atmassa adnan öztürk başkan seçilebilir kimse kendini kandırmasın ne kadar adnan polatın seçilmesini istesekte şuanki durum öztürkün seçilceğini gösteriyor.

Coşkun Ertaş

Admam Öztürk'ü severdim ama Polat'ın bu kadar emeğinin ardından, çektiği cefanın sefasını sürmesine engel olunacaksa, ona bir dönem daha şans verilmeyecekse; değil Adnan Öztürk, mezarından Ali Sami Yen kalkıp gelse bile onu başkan yapan zihniyeti kabullenmek zor olacak. Peter Kanyon falan hikaye, burası Türkiye, hala dernekler kanunuyla yönetilen bir klupte Peter Kanyon ne yapabilir ? En fazla özel turnuvalarda Avrupa'nın en büyük takımlarıyla birlikte boy gösteririz. Ötesi yok.

Seçim propagandasında, yıllarca bu klubün ekmeğini yemiş, Galatasaray sayesinde Hakan Ünsal, Hakan Şükür, Hasan Şaş olmuş futbola veda etmek yerine inatlaşmaya gidip futboldan koparıldık imajı yaratmış ardından da medyada çeşitli vasıflar altında klübe en büyük vefasızlığı yapan adamları etrafına toplayıp da vefa vefe vefa derken, klubün en karanlık günlerinde elini taşın altına sokup düzlüğe çıkaran Polat başkana sallayarak (Adnan Öztürk seçim çalışmalarında kolaya kaçıp mevcut yönetime sallamayı seçtiği için billinçli olarak bu kelimeyi kullanıyorum) en büyük vefasızlık örneğini göstermiştir.

Başkan ''Galatasaray Türkiye'dir'' dediğinde ona destek veren Genel Kurul üyeleri, geçmiş dönem başkanları ve yönetim kurulu üyeleri özetle tüm Galatasaray camiası, bu seçimde bize bi cevap verecek. Galatasaray Türkiye midir yoksa lisemidir?

Bundan bir ay önce arkadaşlar arasında geçen bi muhabbette eğer Polat başkan seçilmezse onun döneminde aldığım GS Bonus ve GSMobile üyeliklerimi iptal ettirip elimdeki tüm forma ve lisanslı t-shirtleri dağıtacağım liseli-lisesiz ayrımı kalkmadıkça da Galatasaraylılıktan falan bahsetmeyeceğim diye yemin etmiştim. Arkasındayım lafımın. Benim gibi düşünen de çok insan olduğunu biliyorum. Galatasaray sadece liseyse, biz 30 milyonluk koca bi camiayız yalanlarından geçmeleri gerekecek.

Oguz Han Hemdal

hangisi seçilirse seçilsin şu amatör denen branşlara adam gibi çare bulsunlar yeter. futbol takımı zaten 2 yılda 1 şampiyon oluyor kendi haline de bıraksan. adam gibi uğraşıp yenilmez armadayı getirsinler elaleme maskara ettiler branşlarda. 1990 yılına kadar 21 yıl fenerbahçeye içerde dışarda yenilmemiş olan voleybol takımımız şuan derbilerde figüran görevi üstleniyor. yenilmez armada diye anılan ve Türkiye'ye basketbolu getirmiş olan Galatasaray'ın tbl'de neler yaşadığı ortada. komplo olsa bile nalga olayı haricinde de her yıl yabancılar gidiyor yenisi geliyor saçma sapan yöntemler.

adnan öztürk gelip Galatasaray'ın spor kulübü olduğunu hatırlatacak, amatör branşlarda figüran takım haline gelmiş olduğumuzu kabullenip buna dur diyecekse ondan Allah razı olsun derim. Galatasaray taraftarı fenerliye benzemez stad tesis yaptırıyor diye ağzının içine bakmaz adamın kul köle olmaz. adnan polat'a hayranım duruşuna tarzına beyfendiliğine onla ilgili söylemiyorum x başkan olsun y başkan olsun tesis yapmakla transferle taraftarın gözünü boyayamaz o biz bu ülkeye branşları getiren takımsak bunun hakkını veriyor olması lazım şuan her bir branşın. bunu kim sağlayacaksa başımın üzerinde yeri var ismi önemli değil.

Batu Han

Öncelikle Beşiktaşlılar bir başkan bulamıyorken bizim 2 mükemmel başkan adayımız var.

Adnan Öztürk başkan seçilirse üzüleceğim tek şey Adnan Polat'ın ve Galatasaray için çok emek veren ekibinin gitmesi olacak. Ama gelen gideni aratır kuralının burda geçerli olacağını hiç sanmıyorum. Adnan Öztürk ekibiyle vizyonunu ortaya koymuştur. Tabiki sadece isimler önemli değil. Bunları yönetebilmek de şart. Küstürüp teker teker Galatasaray'dan uzaklaştırmak da var bu isimleri zaman içinde. İyi bir ekip çalışması yapılabilecek mi göreceğiz.

Bir de şöyle bir soru var. Ya Adnan Öztürk seçilemezse? Bu seçimde ortaya koyduğu vizyon gelecek için iyi bir seçim yatırımıdır. Azcık daha sivri, centilmen olmayan tavrını törpülerse bu dönem olmasa bile ileride onu da bir Galatasaray başkanı olarak çok iyi anacağımıza eminim.

Sercan Eskisaraç

Bir dönem daha Polat başkanla yola devam.Başkanımızın artık verdiği emeklerin karşılığını bir bir alacağı dönemlere girerken,yönetim değişmesi kadar manasız bir şey olamaz.Polat başkan ile taraftar hayallerine daha da yakın.

Şafak KAMBAL

Adnan Polat taraftarıyım ve onun çok da zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Galatasaray yeni bir oluşum içinde bu oluşumun devam etmesi için Adnan Polat seçilmeli.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş