|
|||||||
| Milli Takım Forumu Başta A Milli takımımız olmak üzere tüm kategorilerdeki Milli Takımlarımız için forum alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
Fransa'nın arkasında olmak sevindirdi beni gerçi. Avrupa Şampiyonası gibi bir organizasyonda gösterilen bu başarı
![]() Alıntı:
![]()
Eğer... **** Hiçbir Galatasaray sevdalısı elini taşın altına koymamış ? Neden ? Çok mu yorulurlardı sanki ? Neyse ki biz üstlendik bu ulvi görevi. Sürdüreceğiz de... Yorulmayın siz ! Unutmayın ki; ''Geçmişi bilinmeyen bir futbol takımının, başarı damarlarından birisi kopmuş demektir.'' ![]() |
|
|||
|
yükselişimiz sürer bence genç futbolcularımız gereken patlamayı zaten son kupada yaptı giderek daha iyi ve tecrübeli olacaklar 2010 dünya kupasında en az çeyrek final bekliyorum takımımızdan
|
|
|||
|
Alıntı:
O zaman ben de fikrimi söyleyeyim: Bu liste boka yaramaz. Listeye göre Liverpool'un Beşiktaşdan 8 yemesi gerekiyordu. İngiltere'nin üzerindeyiz ya.. Ya da Şampiyon klüpler kupası finalinde Manchester-Chellsea yerine; Galatasaray-Fener olmalıydı. İngiltere'nin üzerindeyiz ya.. |
|
|||
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
||||
|
Rusya niye bizim üstümüzde?
Onlarda Türkiye gibi yarı finale çıktı,kupadan önce bizden fazlası da yok. Acaba İspanya kupayı kazandı diye Rusya'yı üçüncü yapıp daha mı çok puan verdiler? |
|
||||
|
Alıntı:
![]()
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|