|
|
#223 (permalink) | |||
|
Konular: 5
Meslek: smmm
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
16 saat 24 dk 27 sn |
yabancı ülkelede genelde bu tarz futbolculara şans verirler. ama tabi bizim darks hocadan gelecek refereansta önemli ama bende şahsi olarak görmek isterim. Umarım antalya maçı durumuna göre değerlendirilebilir.
|
|||
|
|
|
|
|
#227 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
4 gun 16 saat 5 dk |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#230 (permalink) | |||
|
Konular: 4
2 gun 15 saat 1 dk |
Sakatlıktan önce fırtına gibi esiyordu, geleceğin yıldızı olarak lanse ediliyordu ancak sakatlıktan sonra eski formunu bir türlü yakalayamadı sanırım. Doğruyu söylemek gerekirse o sakatlıktan sonra -yani aşağı yukarı son 1 sene içerisinde- pek izlediğim söylenemez, zaten o yüzden de "sanırım" dedim. Ondan öncesindeki istatistiklerinden, oyunundan, vs ise haberdarım.
Forumda iki yorumdan bir tanesi "Cem Sultan". Kişisel olarak algılamasın kimse ancak bunların bir kısmının da Cem'i sadece arkadaşlar arasındaki muhabbetlerden, umut vaddetiği söylentilerinden vs. tanıdığını düşünüyorum. Ya da bu sezon, verya kısa süreç içerisinde izlediklerinden şüpheliyim, benim gibi. Rijkaard, Derks, Neeskens gibi değerli hocalarımı kuşkusuz bu oyuncuları bizden daha çok takip ediyorlardır. Son durumunu, formunu, hazır olup olmadığını forumda onlardan daha iyi bilecek durumda olan birinin olduğunu da düşünmek yersiz. Böyle durumlarda kadronun alt yapıdan takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. hatta bu oyuncular şimdi oynayamayacaklarsa ne zaman oynaycaklar, buna da katlıyorum. O yüzden Cem'in A takıma çıkması gerektiğini, maçlarda azar azar da olsa faydalanmak gerektiğini ben de düşünüyorum ancak forumdaki beklenti biraz fazla büyük sanki? Bir maç oynadıktan sonra "Bu mu Cem Sultan'mış?!" diyenlerin çıkmasını istemiyorum. |
|||
|
|
|
![]() |
| Tags: cem, sultan |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|