|
|
#21 (permalink) | |||
|
Konular: 5
Meslek: Öğrenci
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
2 gun 5 saat 15 dk |
Kaç kere canlı izledim gerçekten çok iyi oynuyor.Ama Gs'de oynarken izlemedim hiç takımda nasıl bilemem ama attığı gol sayısına bakarsak bizde de gayet iyi gözüküyor
|
|||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 3
Meslek: IT engineer
2 gun 5 saat 53 dk |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |||
|
Konular: 177
1 gun 1 saat 45 dk |
Beylikdüzü'nde oturduğundan dolayı çok kere canlı izlemişliğim vardı.Takımda hiç izlemedim ama gerçekten iyi oyuncudur.
Konu Doğancan Mercan tarafından (03.03.09 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |||
|
Konular: 1
Meslek: Öğretmen
11 saat 35 dk 58 sn |
Anıl Dilaver'in bu hafta attığı goller çok güzeldi. İleride çok iyi bir oyuncu olacak. Şans verilmeli. A Takımla yapılan hazırlık maçında niye oynatılmadı, anlamadım
|
|||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |||
|
0 sn |
ya ben bu anıl dılaverı gercekten çok begenıyorum bu çocuga dıkkat edılsın gelecekte hem ustun futbolundan yararlanırız bıraz gelıştırse kendını fernondo torres tarzı yapı fızık aynı bırde marketıng gelırlerınıde artırır bu cocuk aynı kıvanc tatlıtuga benzıyor bır davıd becham nasıl markaya anılda olabılır akıllı davranmaları lazım yonetıcılerın fızıkte artık çok onemlı futbolda
|
|||
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |||
|
Konular: 4
1 gun 22 saat 53 dk |
![]() yakinda evlilik teklifini de edersin...Tipinin Kivanc Tatlitug ile yakindan uzaktan alakasi yok sadece ikiside iskandinav tipli o kadar... Bi de kuzey avrupai tipli hafif sarisinlik olan her insan guzel ve yakisikli diye bi kural yok... ulkemizde malasef boyle bi yanilgi var bi cok insan tipi boyle olani oldugundan ote guzel ve yakisikli saniyor hatda sarisin olsun bi de maci gozlu olsun tipsizin teki olsun fark etmiyor kimisine... Turkiye de senin dedigin gibi "marketing" ya da daha dogrusu pazarlanabilinicek tek bi oyuncu var di o da Ilhan Mansiz zaten kendisi futbolculuktan cok mankenlile ugrasiyor bu aralar... ne enteresan oda hic mic hic iskandinav tipli degil tam aksine esas Turk'lere daha yakin bi tip ama Japonya da bi aralar Beckham'i bile gecmisti
|
|||
|
|
|
![]() |
| Tags: anil, dilaver |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|