+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 62

Konu: Fizikli olmak ne demek?

Meric Babacan

Standart Cevap: Fizikli olmak ne demek?

Alıntı Ayberk Çetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazıları doğuştan kafa dışında heryerden fiziklidir:

Misal; Volkan, Batuhan vb...

Ben öyle düşünmüyorum. Volkan fiziklidir. Kalecilikte ne kadar yararlı pek bilmiyorum. Fakat Batuhan'ın fiziği gerçekten müthiş. Dizginleyebilecek bir hoca olsa Batu Türkiye'nin en büyük golcüsü olur.

Caner Akdemirci

Fizik çok çok önemli degildir,önemli olan dayanıklı olmak tempolu olmak 90 dakika boyunca yeteneklerini sergileyebilmektir.

Vucudunda fazla kas olmuş olmamış önemli degil.

Onur Arutan

Bence fizik bir futbolcu icin tabiki cok onemli ama sanki bizimkiler manken fizigi ariyorlar futbolcuda engerekli unsur guclu ve bazi arkadaslar bahsetmis dengedir yada dengesizlik mesela Arda nin kafasi okdar buyukki sallana sallana adamin ustune gidince rakibin kafasi karisiyor bu onun futboluna katki sagliyor birde kalca unsuru var kalcasini iyi kullanan adamlar genelde bu isi bitirmis oluyor Hagi,alex,sergen kalcalarini iyi kullanan cok dengeli oturakli adamlardi sanki emrede omodel sanki tabii bu fizik isinde mevkide onemli defans oyuncusuda 1.60 olamaz haliyle:

BURAK BİLİM

shabani nonda 2 sene önceki hali

Göksel Şatır

Alıntı Caner Akdemirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fizik çok çok önemli degildir,önemli olan dayanıklı olmak tempolu olmak 90 dakika boyunca yeteneklerini sergileyebilmektir.

Vucudunda fazla kas olmuş olmamış önemli degil.
    Aynen katiliyorum. Ikili mücadelelerde ayakta kalmak icin, hava toplarinda saglam yükselebilmen icin, cabuk sakatlanmaman icin gerekli bir sey. Yoksa adam gelir bi omuz atip alir topu veya hava topunda yükselip bi koyar omuzu ucarsin. illaki boy pos olucak degil tabi dayanikli olmak sart.

Ayberk Çetin

Alıntı Meric Babacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben öyle düşünmüyorum. Volkan fiziklidir. Kalecilikte ne kadar yararlı pek bilmiyorum. Fakat Batuhan'ın fiziği gerçekten müthiş. Dizginleyebilecek bir hoca olsa Batu Türkiye'nin en büyük golcüsü olur.
    İşte kafa olayını o yüzden yazdım zaten

Fetullah Acar

Fizikten önce dayanıklılık önemlidir.Nondaya bakıyoruz tam bir futbolcu fiziği var adamda ama gücü yetersiz olduğu için fiziğini kullanamıyor.Tevezi hepimiz yakından tanıyoruz.Kalçasını en güçlü savunma oyuncuları arasında da çok iyi kullanabiliyor gücünden dayanıklığından dolayı.Futbolcunun dayanıklı olanı makuldür.

Doğukan Altunsoy

Gerçek anlamda fizikli olmak 2 metre boyunda 100 kilo civarında falan olmak demektir.

Futbol terimi olarak telaffuz edersek fizikli olmak=güçlü olmak

Güçlü olmak=sahip olduğu fiziği en mükemmel şekilde kullanabilme potansiyeli

Alper Yılmaz

Fuleli oyuncu Keita'dır, Jo'dur..

Semih Ağlar

Didier Drogba!!!

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş