+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 11

Konu: Ahmet Topal

HAKAN KÖKSAL

Standart Ahmet Topal

Malatya Belediyespor'dan 2009-2010 sezonu ara transfer döneminde transfer edilmiştir.A takımda oynayan Mehmet Topal'ın kardeşidir.Kendisiyle 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştır.1993 doğumludur.

AHMET TOPAL - Oyuncu Bilgi Ekranı Türkiye Futbol Federasyonu

Transferinin biraz sorunlu olduğu söyleniyor.Haber için link:

Galatasaray'lı Mehmet Topal'ın Kardeşi Ahmet Topal Izinsiz Galatasaray Alt Yapısına Gitti | Medya73.com.tr
    Konu HAKAN KÖKSAL tarafından (02.02.10 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.

NAMIK ZENGİN

Standart Cevap: Ahmet Topal

Profesyonel sözleşmesi olmadığı için sorun olmaz klübe haber vermeden bile alınabilir ancak yetiştirme bedelini ödememiz gerekir. Hayırlı olsun mevkisi ne acaba?

Kadir Safa KARAKAŞ

Mevkisi ne Ahmet'in acaba?

HAKAN KÖKSAL

Alıntı NAMIK ZENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profesyonel sözleşmesi olmadığı için sorun olmaz klübe haber vermeden bile alınabilir ancak yetiştirme bedelini ödememiz gerekir. Hayırlı olsun mevkisi ne acaba?
    Takip ettiğim birisi değildi.Ancak DSGL'nde 19 maçta 1 gol atmış, bu istatistikten ve abisinin mevkisinden dolayı tahminim o da defansif orta sahadır.

NAMIK ZENGİN

Alıntı HAKAN KÖKSAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takip ettiğim birisi değildi.Ancak DSGL'nde 19 maçta 1 gol atmış, bu istatistikten ve abisinin mevkisinden dolayı tahminim o da defansif orta sahadır.
    Sanırım öyledir

Genelde kardeşler daha yetenekli olur bakalım bekleyelim görelim

S. Serhat Türkel

Alıntı NAMIK ZENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım öyledir

Genelde kardeşler daha yetenekli olur bakalım bekleyelim görelim
    Böyle bir şey yok.

NAMIK ZENGİN

Alıntı S. Serhat Türkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir şey yok.
    Bana göre var. Sadece futboldan da bahsetmedim. Milletin yorumlarına ters ters konuşmaktan vazgeç istersen en azından benim yorumlarıma laf atma senin birşeyden anladığını düşünmüyorum.

Kadir Safa KARAKAŞ

Alıntı S. Serhat Türkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir şey yok.

NAMIK ZENGİN

Alıntı Kadir Safa KARAKAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam forumları, tüm konuları arıyor hangi yazılana muhalefet olabilirim diye yemin ederim

Son mesajlarına bakın isterseniz Serhat Türkel'in hiçbir konuda olumlu bir yorumu yok herkese karşı çıkmış futbolcularımızın yeteneksiz olduğunu söylemiş üstüne Ahmet Çakar'ın Rijkaard'ın çaycı kadar katkısı yok sözüne doğru demiş. Bu zihniyette olan bir insanın ne Galatasaray sevgisine ne de Galatasaraylılığına inanırım ben.
    Konu NAMIK ZENGİN tarafından (02.02.10 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.

Hayri CUND

Karsi cikamaz mi arkadas belki katilmiyor adam fikirlerinize hayyret birsey.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş