+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 39

Konu: Yusuf Akyel

Tevfik Güner

Standart Cevap: Yusuf Akyel

Yusuf Paf Takımında ki sakatlıklardan dolayı oraya çıkarıldı. İzlediğim kadar iyi bir kumaşı var. Çok çalışırsa 2 semeye kadar A Takımında oynuyabilir. Galtasaray'ında ön libero bölgesinde topu ileriye taşıyacak oyunculara ihtiyacı var. Barış ve Ayhan bu işi hiç yapamıyorlar.

Dedric Conti

Yusuf yetenekli ve calirsa iyi yerlere gelebilir evet ama bir Gokhan Ozturk ile kiyaslanamaz. Gokhan gercekten cok farkli bi yetenek Turk futbolunda pek olmayan bi adam sanki Ispanya'dan getirip Turk yapmislar...

Mehmet Vural

Antalya maçıydı sanırım izledim çalışkan dikine gidiyor sahada yengeç gibi değil sağa sola al gülüm-ver gülüm

yapmıyor.Maçı izlerken bende işkillendim Akyel soyadı ve Fenerbahçe altyapısından gelmiş olmasından.

Kemal Yıldırım

bu çocuk bize mi geldi
    ben bu çocuğu tanııyorum aynı okulda okuduk bu çocukla
    zaten bizim okulda bi sene kaldı sonra fener'e transfer oldu diye duymuştuk
    çok iyi bir futbolcu solaktır tekniği oldukça üstün gerçekten kaliteli bir futbolcu
    Galatasaray'da olmasına çok sevindim
    Çorlu'ludur bu çocuk Tekirdağ değil

Yusuf Tekgül

Adasim benim, gayet iyi oynuyor suanlar.

Özgür Aşık

Alıntı Kemal Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu çocuk bize mi geldi
    ben bu çocuğu tanııyorum aynı okulda okuduk bu çocukla
    zaten bizim okulda bi sene kaldı sonra fener'e transfer oldu diye duymuştuk
    çok iyi bir futbolcu solaktır tekniği oldukça üstün gerçekten kaliteli bir futbolcu
    Galatasaray'da olmasına çok sevindim
    Çorlu'ludur bu çocuk Tekirdağ değil

Fener'in elinden aldık

Emre Baldan

Sarı-Lacivertli kulübün altyapısında çok başarılı bir dönem geçiren ve PAF takıma yükselmesine karar verilen Yusuf, bu geçiş sırasında yapılan bir ankette sorulan “Hangi takımlısınız?” sorusuna, “Galatasaray” cevabını veriyor. Bu anketin ardından Yusuf’un Süper Genç takıma dönmesine karar veriliyor ve hocaları tarafından olumsuz tavırlarla karşılanıyor. Kısa süre sonra da Yusuf’la konuşan hocası Şenol Çorlu, “Madem Galatasaraylısın, git Galatasaray’da oyna” ifadesini kullanıyor. Bu sözlerden sonra eşyalarını toplayan genç yetenek, Florya’nın kapısından girip, her zaman hayalini kurduğu kulübün formasını giymeye başlıyor. Bir de not: Gelecekte çok şey beklenen Yusuf Akyel’in, Fatih Akyel’le hiçbir yakınlığı yok.

Emir NAMLI

Fatih Akyel'le ilgisi yok.Geleceği parlak bir oyuncu...

Yusuf Tekgül

Sevdim seni Yusuf

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş