|
|
#11 (permalink) | |||
|
Konular: 1
Meslek: Öğretmen
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
11 saat 35 dk 58 sn |
Yusuf Paf Takımında ki sakatlıklardan dolayı oraya çıkarıldı. İzlediğim kadar iyi bir kumaşı var. Çok çalışırsa 2 semeye kadar A Takımında oynuyabilir. Galtasaray'ında ön libero bölgesinde topu ileriye taşıyacak oyunculara ihtiyacı var. Barış ve Ayhan bu işi hiç yapamıyorlar.
|
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Konular: 4
1 gun 22 saat 53 dk |
Yusuf yetenekli ve calirsa iyi yerlere gelebilir evet ama bir Gokhan Ozturk ile kiyaslanamaz. Gokhan gercekten cok farkli bi yetenek Turk futbolunda pek olmayan bi adam sanki Ispanya'dan getirip Turk yapmislar...
|
|||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Konular: 38
1 gun 13 saat 21 dk |
Antalya maçıydı sanırım izledim çalışkan dikine gidiyor sahada yengeç gibi değil sağa sola al gülüm-ver gülüm
yapmıyor.Maçı izlerken bende işkillendim Akyel soyadı ve Fenerbahçe altyapısından gelmiş olmasından. |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Konular: 2
20 saat 3 dk 24 sn |
bu çocuk bize mi geldi
ben bu çocuğu tanııyorum aynı okulda okuduk bu çocukla zaten bizim okulda bi sene kaldı sonra fener'e transfer oldu diye duymuştuk çok iyi bir futbolcu solaktır tekniği oldukça üstün gerçekten kaliteli bir futbolcu Galatasaray'da olmasına çok sevindim Çorlu'ludur bu çocuk Tekirdağ değil |
|||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Konular: 112
Meslek: öğrenci
39 dk 58 sn |
Fener'in elinden aldık ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Konular: 2
4 gun 10 saat 50 dk |
Sarı-Lacivertli kulübün altyapısında çok başarılı bir dönem geçiren ve PAF takıma yükselmesine karar verilen Yusuf, bu geçiş sırasında yapılan bir ankette sorulan “Hangi takımlısınız?” sorusuna, “Galatasaray” cevabını veriyor. Bu anketin ardından Yusuf’un Süper Genç takıma dönmesine karar veriliyor ve hocaları tarafından olumsuz tavırlarla karşılanıyor. Kısa süre sonra da Yusuf’la konuşan hocası Şenol Çorlu, “Madem Galatasaraylısın, git Galatasaray’da oyna” ifadesini kullanıyor. Bu sözlerden sonra eşyalarını toplayan genç yetenek, Florya’nın kapısından girip, her zaman hayalini kurduğu kulübün formasını giymeye başlıyor. Bir de not: Gelecekte çok şey beklenen Yusuf Akyel’in, Fatih Akyel’le hiçbir yakınlığı yok.
|
|||
|
|
|
![]() |
| Tags: akyel, yusuf |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|