+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 34

Konu: Legoland Artık İnternette Olacak

Emrah Kaya

Standart Legoland Artık İnternette Olacak

Dünyanın ünlü yap-boz oyuncağının üreten Lego da, internet çağına uyum sağlayarak, yıl sonunda internetten oyun projesini hayata geçireceğini açıkladı.

Müteahhit firma NetDevil'dan Chris Sherland, adı "Lego Univers" olarak belirlenen ve PC sisteminde oynanacak oyunla ilgili olarak, "Oyun, çocuklara ve ebeveynlerine çok tanıdık unsurlar içeriyor" açıklamasında bulundu.

ABD'nin batısındaki Las Vegas'ta düzenlenen elektronik fuarında AFP'ye açıklamalarda bulunan Sherland, Lego Univers'in çocuklar için çok güvenli bir sosyal boyutu olduğunu, aynı zamanda ailelerin de bunu rahatça kontrol edebileceğini kaydetti.

Lego, daha önce de video oyunu olarak oynanabiliyordu, ama Yıldız Savaşları, Indiana Jones ve Batman için uyarlanan oyun, sadece iki kişinin aynı anda oynamasına olanak sağlıyordu.

Lego Univers ise aynı anda binlerce kişi tarafından oynanabilecek.

Kendi Yorumum : Gerçekten bizleri büyüten bu oyunun internette oynanması bir kayıp mı olucak. O girintili-çıkıntılı parçalı birleştirip hayal gücümüzü yönetmekte artık sanallaşıyor. Bir bilgisayarcı olarak işin ucunu kaçırıyoruz sanırım biz ademoğulları .
    Konu Emrah Kaya tarafından (11.01.10 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.

Emre Peker

Standart Cevap: Legoland Artık İnternette Olacak

Lego lego yapmayı bıraktı ya hayatımda en üzüldüğüm şeylerden biridir

Özgün Özdal

Hayır ya...O legolarla ne arabalar ne uçaklar ne gemiler yapmıştım.Hepsinde hayal gücüm vardı ve en çok zevk aldığım o yaptıklarımla oynamaktı.Bilgisayarda olursa napıcak çocuk çıktımı alıcak O_o

Onur İnce

Alıntı Özgün Özdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır ya...O legolarla ne arabalar ne uçaklar ne gemiler yapmıştım.Hepsinde hayal gücüm vardı ve en çok zevk aldığım o yaptıklarımla oynamaktı.Bilgisayarda olursa napıcak çocuk çıktımı alıcak O_o
    Uçak gemi ne ben robot, tank felan yapıyordum

Özgün Özdal

Misal verdim.Ben Robot x - 235 yapmıştım.Babama kağıda yazdırıp kanatlarına yapıştırmıştım ^^

Emre Peker

Biz kurbağa kapanı yapmıştık Tuzla'da kurbağa avlardık Bir kere yakaladık ama kurbağa kırdı kapanımızı, çok başarılı değildik

Ahmet Özgün Güven

Kurbağa avlayıp ne yapardınız? Ben elimle yakar biraz oynayıp atardım, öldürmeden tabii.

Şahin Koç

ben nefret ediyodm bu legodan çocukken hiç haz alamıyodum yav . pokemon tasoları biriktirmek daha zevkli geliyodu

Emre Peker

Bilmem sadece bir kere yakalayabildik, onda da kırdı kapanı kaçtı eleman

Bilimum gereksiz icatlar yapardık legolarla, kurbağa kapanı, bilye fırlatıcısı, su altından bozuk para toplayıcısı vs.. Neredeyse hepsi başarısız olurdu zaten, bir kere kurbağa kapanı biraz tutar gibi oldu ondan hatırlıyorum

Ahmet Özgün Güven

Harbi gereksizmiş Ben de legolardan çok tahtalarla, kutularla falan oynardım. Baba mobilyacı olunca öyle oldu heralde. Robottur, uçaktır, evdir, kaledir hep tahta ve kutulardan yapardım. Tahta-çivi muhabbetinin izleri hala vücudumun bir çok yerinde mevcuttur Legom yoktu benim herhalde ondan Bir de bu kurbağa yakalama mevzuun kuzenlerle beraber yakaladığım dev örümceği getirdi aklıma. Bildiğin tüylü kocaman birşeydi. Tüyleri sarı değil de siyah olsa kesin tarantula derdim. Uzunca bir süre orta boy jöle kutusunun içinde aç bıraktık(Kutuyu kaplıyordu tamamen). Sonra "Sebat ettin özgürlüğü hakettin evlat" diye serbest bırakmıştım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum ondan süreyi söylemeyeceğim. Ama oldukça uzun bir müddet aç-susuz durdu.
    Konu Ahmet Özgün Güven tarafından (11.01.10 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş