|
|||||||
| Tezahuratlar Forumu Galatasarayımıza ait tezahuratların paylaşım alanı. |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
||||
|
Allahtan fazla İngilizce bilen bir taraftar grubuna sahip değiliz. Yoksa ne güfteler oluştururduk, i'll always be with you, i'm the anchor of your sorrow, there's no end to what i'll do diye başlar, cause I love you, I love you to death diye bitirirdik
![]()
|
Bu durumda herkes bireysel olarak yani kendi adına sevmiş oluyor. Bence de böyle olmalı. Mesela ben "we love you Lincoln, we love you lincoln" diyen bir grubun içerisindeysem, bu durumda "no no.. I don't love u Lincoln" diye sesimi duyurmam gerekir. O kadar kişi arasında sanırım biraz zor olur benim için.
![]()
|
evet yahu ben de hep merak etmişimdir .. neden i love deriz diye..
adam yanlış anlamasın şimd(: hem komik duruma da düşüyoruz.. düşünsenize binlerce kişi bağırıyor "seni seviyorumm seni seviyorumm" |
|
||||
|
Alıntı:
I'm fall in love with you yada I swear that I loved you at first sight ühü ühü ühü... ![]()
|
Alıntı:
"You will never walk alone"u söylemekle başlasak fena olmaz aslında alışkanlık olsun diye... Ama ben bizimkilerin hemen versiyon değişikliğine gitmesinden çekiniyorum. ![]() Malum "yürümek, kazanmak, başarmak" gibi hafif ifadeler kesmez bizi 15'nci dakikada nasıl kodu Madida ![]()
|
bence mesele türkçe konuşma meselesi değil zaten tribünde yaptığımız tezahüratlar hep türkçe yabancı bi tek I love you ... var o da seni seviyorum lincoln(yada herhangi biri) dediğimizde pek şık durmuyo
![]() yani mesele melodiyi uydurmak
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|