|
|
#1 (permalink) | |||
|
Konular: 27
Rep Puanı: 100
Seviye : ![]() ![]() Forumda Geçirilen Süre:
0 sn |
![]() 60 ALPARSLAN ERDEM Defans Doğum Tarihi 1988-12-11 Doğum Yeri Almanya Oynadığı Takımlar Varnesch, Lutten (1994-1996), SFN Vechta (1996-2000), Blau-Weiß Lohne (2000-2003), Werder Bremen (2003-2008) Geldiği Takım Werder Bremen Giriş Yılı 2008 Boyu 1.74 Kilosu 66 Lakabı Konu Olgun Demirkol tarafından (22.11.08 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Konular: 26
1 gun 2 saat 47 dk |
Alparslani ilk kez hazirlik kampinda izledigimde bu cocuk elimizden kacirdigimiz Gokhan Gonul'un sol ayaklisi demistim. Ama defansif yonunden supheliydim. Umit milli maclarda acikta oynadigi halde rakibe surekli pres uyguladigini gordum. Bana gore Volkanida Hakanida solbek diye cebine koyar bu adam. Ustune biraz gidilse dunyanin sayili solbeklerinden olabilecek kabiliyete sahip. Eger Hakan'dan sonra biri dusunulecekse bu Volkan degil Alparslan Erdem olmali.
|
|||
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konular: 126
1 gun 1 saat 12 dk |
Alparslan Erdem'in tedavisine Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde devam ediliyor. |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Konular: 2
16 saat 49 dk 50 sn |
Sol bekte H.Balta ve V.Yaman sol acıkta Kewell ve Arda varken, Alparslan ve Ferdi'nin durumu dusunulmelidir.
Ferdi zaten yaş olarak ve daha once super ligde yeterince forma giydigi için gelişme ihtimali zayıf... Ama Alparslan gelişme doneminde, kulubede oturarak koca devrede 1-2 maç oynarak gelişemez geriler... Alparslan'ın ve dolaylı olarak G.Saray'ın iyiligi için forma sansı bulabilecegi bir takıma kiralanmalıdır... Bazı arkadaslar Volkan Yaman gitsin, Alparslan 2. sol bek olarak kalsın diyebilir... Bence, bugun için Alparslan FİZİK olarak sol bek için henuz yeterli seviyede degil, hucumu iyi teknik ama bekin oncelikli gorevi savunma, bizim sert ligimiz için henuz hazır gormuyorum Alparslan'ı guçlenmesi lazım. Bugun için Volkan T.Ligine daha hazır durumda... |
|||
|
|
| Tags: alparslan, erdem |
| Bookmarks |
| Bu konuyu toplam 1 kişi okuyor. ( 0 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 1 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|