1977-1978 Galatasaray Kadrosu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

1977-1978 Galatasaray Kadrosu


1977-1978 | Pereja reklamlı çubuklu formayla Galatasaray.

Sağdan sola: Öner Kılıç, Mehmet Oğuz, Tacettin Ergürsel, Bahattin Demircan, Cüneyt Tanman, Güngör Tekin, Fatih Terim, Erdoğan Arıca, Gürcan Aday, Müfit Erkasap ve Gökmen Özdenak.




78perejags.png






 
Son düzenleme:
Çubuklu bize daha çok yakışıyor aslında...
ridvan-dilmen-in-kusu_288429.jpg
 
Bu tepkilerin geleceğini biliyordum. Çubuklu parçalı kıyaslaması yapmak için değil çubuklu bize fenerden falan daha çok yakışıyor demek istemiştir. Kıyası fenerin çubuklusu ile bizim çubuklu formalarımız arasında yapın. Parçalı ile çubuklu arasında değil.
 
Çubuklu forma sadece Umbronun Saftigli sezondaki hoşuma gitti. Oda parçalı çubuklu karışımı idi.
Kubilay Türkyılmaz gerçi her formayı güzelleştiriyordu
 
galatasaray tribünlerinde yumruk şovu başlatan ve türkiye'de oley tezahüratının yaratıcısı olan güngör tekin 04.01.1953'de istanbul'da dünyaya geldi. futbol hayatına üsküdarspor'da başladı. 1975-76 sezonunda giresunspor'da oynarken, Galatasaray'a kiralandı. sezon sonunda galatasaray'a transferi yapıldı. 1979-80 sezonunda kanada'nın toronto blizard takımına transfer oldu. kanada'dan döndükten sonra 1981-82 sezonunda fenerbahçe'de bir sezon futbol oynadı ve ardından mesleğini bıraktı. üç kez a milli takım formasını giyen tekin, defansta hızlı sert oyunu ve hava toplarına hakimiyeti nedeniyle başarılı bir stoper olarak tanındı.

hem galatasaray, hem de fenerbahçe'de oynayan bir zamanların ünlü futbolcusu güngör tekin, eroin kaçakcılığı suçundan londra'da tutuklandı. piyasa değeri 198 trilyon liraya ulaşan 70 kilo eroin yüzünden hapse atılan güngör tekin intihar etmek istedi, ancak son anda kurtarıldı.
 
Üst Alt