1. 09.12.2008, 11:50 Mesaj #331

    M.Rasit Ünver, post: 18009 Nickli Üyeden Alıntı



    transferler güzelde tuncaya sanki biraz fazla vermişin
  2. 09.12.2008, 11:53 Mesaj #332
  3. 09.12.2008, 11:54 Mesaj #333

    Fatih Bakan, post: 18031 Nickli Üyeden Alıntı

    transferler güzelde tuncaya sanki biraz fazla vermişin



    Çokta önemli değil çünkü çok iyi oynuyor.Para bol UEFA ve Süper Cup kazanınca 300 milyon YTL transfer bütçesi verdiler.
  4. 09.12.2008, 11:54 Mesaj #334
  5. 09.12.2008, 11:55 Mesaj #335

    M.Rasit Ünver, post: 17975 Nickli Üyeden Alıntı

    Arkadaşlar bana ÇekCumhuriyetinden yeklif geldi ve kabul ettim.Çeklerin oyuncularına bakayım dedim.National Pool bastım oyundan attı.Tekrar denedim yine oyundan attı.Bunun bir çözümü var mıdır?



    Bide bunun çözümü var mı?
  6. 09.12.2008, 11:59 Mesaj #336

    M.Rasit Ünver, post: 18036 Nickli Üyeden Alıntı

    Hayır.



    Ama diğer özelliklerim iyi.



    Ram:2 gb

    İşlemci:İntel Pentium D

    İşletim Sistemi:Vista
  7. 09.12.2008, 12:01 Mesaj #337

    Umut Angın, post: 18039 Nickli Üyeden Alıntı

    Ama diğer özelliklerim iyi.



    Ram:2 gb

    İşlemci:İntel Pentium D

    İşletim Sistemi:Vista



    Olsun ekran kartın olmadan oynayamazsın.
  8. 09.12.2008, 12:02 Mesaj #338
    Benim Pc'de İşlemci şöyle yazıyor:Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80 Ghz 2.80 Ghz.



    Böyle yazıyor şimdi benim Pc İntel pentium D mi?Yoksa R mi?
  9. 09.12.2008, 12:03 Mesaj #339

    M.Rasit Ünver, post: 18040 Nickli Üyeden Alıntı

    Olsun ekran kartın olmadan oynayamazsın.



    3D oynamasam oyunu oynaya bilir miyim?Ekran kartsız.
  10. 09.12.2008, 12:08 Mesaj #340

    Umut Angın, post: 18042 Nickli Üyeden Alıntı

    3D oynamasam oyunu oynaya bilir miyim?Ekran kartsız.



    Bence oynayamazsın ama bilen birine sor.
  11. 09.12.2008, 12:09 Mesaj #341

    M.Rasit Ünver, post: 17975 Nickli Üyeden Alıntı

    Arkadaşlar bana ÇekCumhuriyetinden yeklif geldi ve kabul ettim.Çeklerin oyuncularına bakayım dedim.National Pool bastım oyundan attı.Tekrar denedim yine oyundan attı.Bunun bir çözümü var mıdır?



    Bunun bir çözümü var mı?
  12. 09.12.2008, 12:09 Mesaj #342

    M.Rasit Ünver, post: 18045 Nickli Üyeden Alıntı

    Bence oynayamazsın ama bilen birine sor.



    Keşke ekran kartım olsaydı.Ekran kartım yok ama Ram'den alıyor.256 Mb olur mu?
  13. 09.12.2008, 12:13 Mesaj #343

    Umut Angın, post: 18047 Nickli Üyeden Alıntı

    Keşke ekran kartım olsaydı.Ekran kartım yok ama Ram'den alıyor.256 Mb olur mu?



    Bende ekran kartında bir sorunun var tamirde fln sandım.Ramden alıyorsa çalışır.
  14. 09.12.2008, 12:13 Mesaj #344

    M.Rasit Ünver, post: 18052 Nickli Üyeden Alıntı

    Bende ekran kartında bir sorunun var tamirde fln sandım.Ramden alıyorsa çalışır.



    Holeyyyyyy.
  15. 09.12.2008, 12:13 Mesaj #345
    Oyunu yükledim.Ancak açmaya çalıştığımda graphic system not failed gibi bir uyarı aldım.Bir çözümü var mı ?

Benzer Konular


Yukarı Git