Emre Akbaba Top ile Antrenmana Başladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Akbaba Top ile Antrenmana Başladı!


Kendini denemek için idmana çıkmıştır. Eğer cok ağrı hissetmezse yakında programa başlanır 2. yarı oynayabilecek duruma gelir umarım. Belhanda ve Feghouli bu durumdayken çok ihtiyacımız var.
 
Geçen sene ikinci sakatlık öncesi de yazmıştım. Umarım yine bir benzeri olmaz. Bu sezon sonuna kadar sakatlanmasın, başka bir beklentim yok. Kolay bir dönüş olmayacak. Uzunca bir süre ikili mücadeleye girmeyi bırak topa vurmaya bile çekinecek. Bunu göz önünde bulundurup üzerine fazla varmamak gerekiyor.
 
Sakat olmadigi halde sakat sanip oyundan oyuncu alan teknik ve saglik heyetimiz bu cocugu erkenden dondu naralariyla oynatip futbol hayatini tumuyle bitirmezse iyidir

Bunlarin ipiyle kuyuya inilmez
 
Galatasaray kalitesinde bir oyuncu ama büyük takımı kaldırabilecek kadar mental güce sahip olduğundan emin değilim. Geçen yıl sakatlanmadan önce de toptan kaçan, sorumluluk almaktan çekinen, yeteneklerini sergilemekten imtina eden bir görüntüdeydi. Ne yazık ki çocuğun en kararlı karakter gösterdiği pozisyonda karakteri ters döndü. Tabii sporun her dalında özgüven çok önemli. Sonuçta yanlış pozisyonda oynatılma, yapabileceğinden fazla sorumluluk verilme, her anda medyanın ve taraftarın önüne atılma 2 yıl önce ilk maçında topun dibine girip golden sonra 20 takla atan adamları 2 metre önüne pas atamayacak bir hale de getirebiliyor. Emre için de kariyerinin bundan sonrasının çok daha özgüvenli, çok daha başarılı ve en önemlisi çok daha sağlıklı geçmesini diliyorum. Zaten sahaya adım attığı anda en yetenekli yerli oyuncumuz olma kimliğini yeniden kazanacaktır.
 
Üst Alt