A Milli Takım'ın Euro 2020 Elemeleri Grubu Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

A Milli Takım'ın Euro 2020 Elemeleri Grubu Belli Oldu


Fikstür belli oldu mu bilmiyorum ama başımıza gelecek en iyi şey deplasman Fransa maçının mart ayında Lucescu yönetiminde olup kötü skorla bitmesi ve sonra TFF ile Lucescu'nun Mayı ayında defolması olacaktır. Ondan sonra grupta iddiamız olabilir.
 
Hollanda yine Almanya ile eşleşmiş.

Normalde bizim milli takım bu grupta ikinci olmalı ama olamayacak büyük ihtimalle. Fransa maçı çok zevkli olur, umarım Mbappé oynar o maçta.
 
Federasyon seciminde bu maclarin hicbir onemi yok.Hatta Tupcu gitse bile yerine Servet Yardimci denen tupcunun lacivertini getirecekler.O yuzden basariyi haketmiyor bunlar.
 
Gayet ballı bir grup.Adam gibi oynarsak çok rahat 2. Çıkarız. Fransa tüm maçları alır.Dünya şampiyonuna karşı oynamak büyük prestij olur.Hollanda ve Almanya olan grupada girebilirdik.Ayrıca yunanistan, ermenistan,kıbrıs,karadağ filan alt torbalardaydı.İzlanda eski gücünde değil.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Mircea Lucescu: "İzlanda'yı yakından tanıyoruz. Andorra ve Moldova maçlarını da kazanmalıyız. Fransa ve İzlanda'dan alacağımız puanlar çok önemli."
 
fikstür ne zaman belli olur?

umarim

fransa (D)
izlanda
moldova
andorra
arnavutluk

fikstürü olur. digerleri icerde disarda fark etmez.
 
Arkadaslar sunu kesin soyleyebilirim ki , izlanda burada arnavutluk ve moldovayi yenemeyebilir , bizim zorlandigimizdan daha cok zorlanirlar favori diye ciktiklari maclarda bile

Ben turkiye burada ikinci olur diyorum
 
Burada sadece soyle bir dezavantajimiz var

Moldova andorra arnavutluk ve izlanda , hic birisi uluslar liginden play off oynayacak siralamada bitiremedi , izlanda haric hic birinin elemeler sonrasinda da play off sansi olmayacak

Izlandanin buyuk ihtimalle play off sansi olur A ligindeki takimlarin hemen hepsi kalifiye olacagi icin

Yani butun takimlar (izlanda haric) ilk ve son sansini bu eleme gruplarinda kullanacaklar

O yuzden tercihen ilk maclari fransa ya da andorra ile oynamak isterim

Zaten izlanda ile oynayamiyoruz martta , mesela arnavutluk ile baslamak istemem
 
Üst Alt