#10 Younès Belhanda (Arşiv) - Sayfa 585 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempolu oynamadığımız sürece, yavaş yavaş bekleyip duvar paslarını kullanmadığımız sürece belhandadan yararlanamayız.

it gibi hızlı top çevirip duvar pasları yapmamız gerek. dün 500 defa feguli ile yaptılar her defasında da net gollük pozisyona girdik. artık anlaşılmıştır heralde bu adamdan verim almak için hızlı oynaman gerek. yavaş oynadığın her maç boşuna para verirsin buna. o yüzden ölü anadolu deplasmanlarında ilk 11 başlatmamalıyız

şu da var. o iğrenç anadolu deplasmanlarında her ne kadar yavaş oyun bile olsa 10 saniye hızlı oynayıp gol attırmamıza vesile olduğu da oluyor. alanya maçı öyleydi. ama belhanda türkiye için uygun bir oyun kurucu değil. daha tempolu liglerde iş yapar, türkiye liginde de anca iç sahada tempo yapabildiğimiz için ancak iç sahada faydalanabiliriz. böyle bir oyuncuya da bu kadar para vermek akıl karı değil.

Belhandayı arsenal'de izlemek isterdim, eminim çok faydalı olurdu. hatta mesutdan bile faydalı olur
 
Aldiği paranın hakkını vermediğine bende katılıyorum. Ama bundan bir yol olmaz denilcek bir adam da değil kesinlikle.herkes gol-asist konuşuyor da arkadaşlar top gökten düşüp de santrafor gol pozisyonuna girmiyor.bugun belhandayi fenere versen sırtlarında taşırlar saracogluna .balon Benzia,elif ve müzmin sakat ekici var adamlarda...
 
He ya orası da vardı demi. Kesinlikle orası da çok önemli.
Özelikle Avrupa maçları ve ligde zorluk derecesi yüksek maçlarda bir sağlam ön libero eksikliği yaşıyoruz bariz bir şekilde.
Dediğin gibi özellikle Avrupa maçlarında tur atlamak için iyi yerlere gelebilmek için çok iyi bir ön libero koymamız gerekiyor. Ligde de büyük maçlarda takımı ayakta tutan en önemli oyuncudur ön libero. Büyük maçlarda Melo 'nun neler yaptığını düşünelim

Veya Marcao&Luyindama ikilisinin önünde Melo gibi net bir ön libero ile oynadığımızı bir düşünelim ?
 
Bunun yerine kimi alacağız bakalım. Bizde gelen gideni aratır modası mevcut nedense.
sasa iliç'in gencini bulmalıyız.

asıl soru emre akbaba 10 numarayı kaldırabilir mi?

emre akbaba ilk 11'i hakederse o zaman belhanda yerine sağlam bir 8 numara almalıyız.ndiaye 6 numara gibi oynayabilir ama daha iyi oyun görüşü olan bir avrupalı dmc hoş olurdu.

belhanda fernando alacağımız ücrete göre feghouli gitmeli.

mariano çok iyi bir yedek olabilir 4-5m veren çıkarsa o da gitsin.
 
Diğer renktaşların dediği gibi asistin asisti ne ya bunla bir taraftar mutlu olup diğerlerini üstün zeka diye aşağılıyorsa yapacak birşey yok.. 10 numara pozisyonunda oynadığın adam 1 gol atamaz mı 4 maçta 4 puan almışsız hangi puanı bunla kazandık.. Lokomotif Moskova maçında kiliti tamamen bireysel yeteneğiyle Rodriguez açtı sonra frikikle Eren işi bitirdi.. Schalke deplasmanında 2 tane attığı top dışında koskoca şampiyonlar ligi maçlarında tek bir gol veya asist üretemeyen bir 10 numaranın arkasında nasıl duruyorsunuz helal olsun..Bu adam geçen sezon toplam attığı gol 3-4'ü geçmez ve bu adam 10 numara.. O mevkiye bir kazmayı koy ondan iyisini yapar..

Bu kulüp şampiyonlar ligi performansı için buna bu parayı veriyor ve bu bunu çok iyi biliyor..Kaybedilmiş maçın ardından bir Galatasaray futbolcusu diğer takım oyuncularının formasını giyip kikirdeyip sohbet ediyorsa ve sen buna alınmayıp bana üstün zekalı diyebiliyorsan valla senle tartışmanın hiçbir manası yok çünkü sende gr akıl yok..Senin gibi taraftara bunun gibi gevşekler lazım ;)

Kendi bile yeteneği olmadığını bildiği için benden 10 numara performansı beklemeyin ben 8 numarayım deyip bunu sizin gibilere yedirebiliyorsa Belhandaya da helal olsun.. Lokomtif hızlıca uyanıp Dursun gibileri sayesinde bunu bize yolladı diyeyim :) Adamın 10 numara olduğunu anlamanız için ve her dediğine sazan gibi atlamayın diye koymak lazım bunları..Arap liginde bile tutunamayacak aha şuraya yazıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 41448
tekrar gel yazdıklarını okumadım bile
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sasa iliç'in gencini bulmalıyız.

asıl soru emre akbaba 10 numarayı kaldırabilir mi?

emre akbaba ilk 11'i hakederse o zaman belhanda yerine sağlam bir 8 numara almalıyız.ndiaye 6 numara gibi oynayabilir ama daha iyi oyun görüşü olan bir avrupalı dmc hoş olurdu.

belhanda fernando alacağımız ücrete göre feghouli gitmeli.

mariano çok iyi bir yedek olabilir 4-5m veren çıkarsa o da gitsin.
Emre akbaba bence bir on numara değil gibi. Daha çok Skorer gizli forvet arkası.

Fenerde guilano vardı yakın geçmişte. Bununla gibi bir şey işte. Asist veya oyunu yöneldiğini pek görmedim her ikisinde de.

Edit: Sasa İliç gibi evet:) oda böyle bir oyuncuydu
 
Son düzenleme:
Bu konuda bir çok kez dedim Belhanda'yla uyum sağlayabilecek bir forvet olmalıydı Diagne'yi 1 stoper tutamaz 2 stoper tutmak zorunda bu yüzden yay üstü boş kalacak lig de buna benzer bir çok gol pozisyona girip atacaktır Feghouli ve Mariano'nun da pas teknik kalitesinden dolayı Diagne'nin yaratacağı boş alanlara verkaçlarla girip gollere devam edecek ve bir çok asist yapacaktır. Diagne'de uzun boyuna rağmen atletik bir oyuncu o da verkaçları sever...
 
Dünkü maçtaki katkısından ötürü kendisine tebriklerimi iletip, Diagne’ye attığı pas gibi pasları tekrarlamasını diliyorum. Sahada yapması gereken o zaten.

10 km koşmasın, 9 km koşsun ama her maç 1 tane öyle pas atsın.
 
10278937-728xauto.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt