#10 Younès Belhanda (Arşiv) - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben özellikle o bölüme dikkat çektim çünkü en zorlandığımız, vasat bile olmadığımız bölüm o idi. Bütün maçı göze aldığımız zaman, rakip eksik kalana kadar kötü, ondan sonra ise vasat bir oyun oynadık. Skor kimseyi aldatmasın ve o skorun oluşmasında bile en çok katkı başta Rodriguez ve sonra Gomise ait.

Ama mesajında çok daha önemli bir nokta var, itiraf gibi. Gomis ve Rodriguezin konuşulacak bir konumu yok çünkü ikiside muazzam. Katılıyorum, iyi olan, katkısı yeterli, bu iki oyuncu özelinde yeterli olmaktan bile fazla olan oyuncular hakkında fazla konuşmaya gerek olmaz.
Tabiki belhanda yüzde yüz memnun edecek oyunu oynamıyor geliştirmeli
Bizim kizdigimiz konular belli en alt seviye olarak bursa maçı olarak oynamalı
Maç kopmuş hocam da demişti fazla sıkmayın dedim ona rağmen hala çok istekliydiler diye belhanda zaten vukuatlı onuda mutlaka uyarmıştır
Dikkat ettin mi bilmiyorum aziz behiç ile bir pozisyonu vardı eyvah dedim hakem koşunca kırmızı yedi diye

.....................
 
Destek olunmalı diyen arkadaşlar, stadyumda bu adama ne zaman tepki oldu yahu? Konya maçında mücadelesi için alkışlandı, dün hem maç içinde hem maç sonrası alkışlandı?
Yeterli değil. Taraftarların bizzat sahaya inip fiilen yalaması gerekiyor. Kırk yılın başı böyle topçu bulmuşuz kıymetini bilmek lazım.
 
Terim : Sahada adam eksiktmeni istiyorumm
Belhanda :Tamam hoccam
96eeab373af7c3af8be4eec7ae7386ec.jpg


.....................
 
Donkun pozisyonunu görmedim ama Erenin pozisyonunda bir günahı yok bence. Orada kendisi de ikili mücadele esnasında düşüyor.
 
Erenin aptallığı ikinci pozisyon ne işin var orda aklıma reyes geldi bak şimdi bak maç bitmiş bu kadar kasmanin manasi ne

.....................
 
Bunun konusuna iyi yada kötü yorum yapmayacağım. Güvenmiyorum gitsin istiyorum. Ama şu an mecburuz diyede girip kendi canımı sıkmak yerine hiç girmeyeceğim iyide oynasa kötüde oynasa orta alanda mahkumuz bu Arap arkadaşa umarım lig sonuna kadar düzgün oynar.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt