10'da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

10'da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi


Fenerbahçe kendisine ait olan rekoru kırarak 8’de 8 yaptı. Üstelik haftalardır eleştirilen kötü oyununa da son vererek...



Üstelik en büyük rakibinin Ankaragücü’ne 3-0 kaybettiği bir haftada namağlup bir Ankara takımını yenerek... Üstelik maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nun hatalı kararlarına rağmen... Moldova’ya götürülmeyen, bu maç için dinlendirilen Dos Santos’un fevkalade kötü (!) oyununa rağmen... Hep söylüyorum ya... Daum akıllı olduğu kadar ayrıca şanslı ve de kısmetli bir hoca... Gençlerbirliği’ni de tebrik etmek gerek... Bu haftaya kadar yenilgisiz gelmesinin bir tesadüf olmadığını dün akşam da gösterdi. Bir de Emre Belözoğlu gerçeği vardı dün gece... Emre’nin bu takıma katkısını inkar eden, futbola ihanet ediyor demektir... Ayrıca hala Fenerbahçeliliğinden şüphe edenler de önyargılı ya da kasıtlıdır diye düşünüyorum...

Alex’e ayrı bir paragraf açmaya bile gerek görmüyorum. Çünkü o bir futbol doktoru. Ona düzülen tüm methiyeler hakkıdır Alex’in...

Bir de Volkan... 1-0 iken yaptığı muhteşem kurtarışlar, dün geceki skorun gelmesinin en büyük nedenidir.

Fenerbahçe böyle bir haftada iyi mücadele ederek üç puan alması içinde bulunduğu durumu daha da kıymetli hale getirdi. Ve ben inanıyorum ki bu hafta yakalanan bu hava Fenerbahçe’ye 10’da 10 rekorunu da getirecektir.



AHLAKSIZ NEDİR?



ŞEKİP Mosturoğlu’nun salı günü Mirsad Türkcan ve Efes Pilsen hakkındaki açıklamalarını hayretle dinledim. Meğerse her fırsatta, her yerde Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Mirsad, geçen sezon Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen final serisi devam ederken Efes Pilsen ile sözleşme imzalamış. Bizim Fenerbahçe yöneticileri olayı öğrenince sözleşmeyi hemen iptal ettirmiş. Söyler misiniz, bu nasıl Fenerbahçelilik!

Hadi Fenerbahçeliliği geçtim, bu nasıl bir sportmenlik, nasıl bir iş ahlakı! Ya final maçları arifesinde bu teklifi götüren zihniyete ne demeli?

Bir de şunu merak ediyorum; Mirsad’ın aklını başından alan, Fenerbahçeliliğini unutturan o teklif nasıl bir teklifti acaba? Bu olay bir çeşit şike sayılır mı bilmiyorum ancak, yapılan teklif mi ahlaksız, yoksa bu ahlaksız teklife “evet” diyen mi? Siz karar verin.



MAÇIN PANKARTI



Kendi Rekorumuzu Kendimiz Kırarız



MAÇIN ÜÇ ADAMI



Alex - Emre - Volkan
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Ercan git müziğini yap, Çelik ve İzel'le tekrar bir araya gel ya da Popstar efsanesini falan canlandır.
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Şampiyon olacağımıza göre böyle dandik rekorların önemi yok.
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



10'da 10 olması yüksek ihtimal...Bir Antep maçına bakar.Eğer onu alırlarsa yapabilirler.Uzun zamandır yenemiyoruz ki saraçoğlunda fenerbahçe'yi...
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Bu adamın yazılarını ciddiye alıp buraya koymak bile bence yanlış o yüzden yorum yapmıcağım zamanında Rahmetli Alpaslan Dikmen cevabını vermişti.
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Olabilir tabii, böyle şeyler yazmaları çok güzel ama kendilerini gaza getirmeleri harika , yapamazlarsa bu yüzden yapamazlar zaten.
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



10. haftada 10'da 10'unun yerine ister misin Japon bayrağı olsun Ercan efendi ? Olmaz diye birşey yok. Böyle iddialı yazılar yazmadan önce her türlü ihtimali düşüneceksin.
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Boyle devam etsinler bizim icin daha iyi unutmayin en buyuk balonlar bile bir ucuk igneyle patlar!(Nonda-Keita-Arda!)
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



Bu şahsiyetin hiçbir yazısını okumam.Galatasaraylı olan kimsede okumamalı.Kendisi taraflı olduğunu ve yazılarında taraf tuttuğunu her fırsatta belirtiyor/anlaşılıyor zaten.



Geçen yıllardaki Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki Eski Açık'ta yapılan koreografi hakkında yaptığı yorumu unutmuyoruz.Ahlak sınırları içerisinde kendisine yorum yapmak biraz zor.



Futbolu bırak müziğe devam et Ercan Saatçi...
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



33tpcau.gif
 
Cevap: 10 da 10 mu geliyor?... | Ercan Saatçi



kandırmayalım kendimizi Fener Kadıköy'e 9'da 9 yapıp çıkarsa maça, zaten Saraçoğlunda kazanamıyoruz bizi paramparça ederler.
 
Üst Alt