#11 Hasan Şaş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#11 Hasan Şaş






11 HASAN ŞAŞ

Orta Saha



Doğum Tarihi 1976-08-01

Doğum Yeri Adana

Oynadığı Takımlar Ankaragücü

Geldiği Takım Ankaragücü

Giriş Yılı 1998

Boyu 177

Kilosu 74
 
Kaptan seninde sahalara dönmeni bekliyoruz..Çok sıkı bir Galatasaraylısın bizler gibi..Bir kez daha acil şifalar..
 
14 Mayıs'daki o Çılgınca sevinmesini,koşturmasını,ağlamasını hala unutamıyorum gerçekten çok büyük Galatasaray'lı.
 
ikinci yarıya yetişiyomuş şimdi onun yerine başka topcularımız olsa sıcacık evlerinde oturulardı nede olsa sene sonu parayı alıyoruz diye sezonu kapattı dediler adam 2.yarının 2.maçına yetişiyo
 
Cevap: #11 Hasan Şaş



Hasan Florya’yı mesken tuttu



G.SARAY’da ligin ilk yarısında forma giyen as futbolcular İstanbul’u terk edip, tatil için yurt dışına giderken, sakatlıkları nedeniyle şans bulamayanlar ise Florya’da mesai yapmaya başladı. Sağ diz ön çapraz bağlarından ameliyat geçirdiği için nisan ayında sahalara dönmesi beklenen Hasan Şaş, Florya’da tedavisini sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu planlanandan daha erken oynamak için büyük bir gayret gösterirken, ikinci yarıya formda girmek isteyen Emre Güngör, Serkan Kurtuluş ve Alparslan ise hazırlanan program çerçevesinde çalışıyor.
 
Cevap: #11 Hasan Şaş



Şaş ile yeniden



Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncularla bir bir mukavele yenileyen G.Saray'ın Hasan Şaş'la da masaya oturacağı bildirildi. 33 yaşındaki tecrübeli yıldızla 2 yıllık yeni bir anlaşma yapılması bekleniyor. Hasan Şaş'ı kaybetmek istemediklerini belirten yönetici Haldun Üstunel, "İkinci kaptanımızla önümüzdeki günlerde anlaşabileceğimizi umuyoruz"

dedi.
 
Cevap: #11 Hasan Şaş



Hasan kulübede dursa bile hırsıyla bu takımın 2.tejnik direktörü gibi.Onun gibi oyuncuyu motive eden baska bir oyuncu yok.
 
Cevap: #11 Hasan Şaş



Hasan ile nikah tazelenecek



Yönetimimiz, Hasan Şaş’ın yüzünü güldürdü. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcu için yönetim önemli bir adım attı. Sarı kırmızılı camiada, Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Bülent Korkmaz’ın sessizce takımdan ayrılmalarının ardından, "Sıra Hasan’a mı geldi?" sesleri yükselirken yöneticiler emektar oyuncularıyla sözleşme yenilemek için kolları sıvadı.



Sezon başında geçirdiği sakatlık sonrası nisan ayına kadar sahalardan uzak kalacak olan Hasan ile yönetimin ocak ayının ortasında masaya oturacağı öğrenildi.



Galatasaray’ın iki önemli ismi Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, "Biz Hasan’ı bir yere bırakmayız. Ondan vazgeçemeyiz" dediler.



Kaynak: Hürriyet
 
Üst Alt