11 Puan 11 Maç | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

11 Puan 11 Maç


Koskoca Galatasarayın 4. Kayseri ile arasındaki puan farkı 11 geriya kalan maç sayısı 11 ve toplanabilecek puan 33 ken nasıl oluyorda avrupaya veda etmiş oluyoruz biri bana bunu açıklasın. Arkadaşlar bu yapılabilecek birşeydir veya değildir. Galatasarayın bugün itibariyle ümit vermediğini ve bunun imkansıza yakın olduğunu kabul ediyorum ama vaz geçmeyi kabul edemiyorum.



Spor Toto Süper Lig Puan Durumları || Ajansspor.com || Anında Tarafsiz Spor Haberleri
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



bende de her hafta bir umut oluyordu



bursayı yenseydik şampiyonluga oynarız.antepi yenseydik uefaya oynardık.ibbyi yenseydi seri yakalardık gibi



fakat ne yapıp edip olduramıyorlar.bu saatten sonrada olmaz gibi.karabuk ankaragücü fener maçlarından 9 puan alabiliolarsa cıkıp alsınlar :)
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Dediğin gibi bende bu takımdan birşey olmaz diyorum. Ama Galatasaraylı olmanın getirdiği bir kazanma hırsı var vaz geçmeme var. 3 Maçtan 9 puan alırsak ozaman başka şeyleri tartışırız burda. 11 de 11 olmaz ama 11 de 9 yada 8 galibiyet bir beraberlik yetebilir. Ayrıca Aslantepede Avrupa kupası maçı olmazsa Türkiye kupası maçlarıyla beraber yaklaşık 22 Maç oynanacak demektirki çok bilmiş yönetim artık forma alana bilet değil kombine vermeye başlar.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Karabükspor,Ankaragücü,Fenerbahçe,Antalyaspor,Trabzonspor

Manisaspor,Kayserispor,Beşiktaş,Kasımpaşa,Gençlerbirliği,Konyaspor



Kalan maclarimiz bunlarla.



Konya,Kasimpasa,G.Birligi,Ankaragucu maclari disindaki maclardan 3 puan zor gibi geliyor.



11 mactan 20 puan alirsak iyidir derim.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Ozaman helvasını yapıp mevlüdünü okutmakta biz taraftarlara düşer. Ağzından salyalar akan F7 medyasına değil. Ama bunca kaybedilmişliklere rağmen ufukta bir UEFA ihtimali var. Tamda mücadeleden vazgeçmemenin zamanındayız.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Düşünün hedefimiz olan takımla aramızda 11-12 puan fark var..

Ama küme düşme hattınla 11-12 puan fark var..

Gelde yakma bir sigara..
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Bu hale düşecek takımda değildik. Mademki bu sene olmıyacak herşeyi yapıyoruz bu saatten sonrada olmazı yapıp uefaya gidelim.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



İlk 5'e girmek, yani 5. bile olabilmek bu sezonun başarısı olur, ama öyle birşey olmayacak tabi ki. 6-7. fln bitiririz. Tavsiyem Haziran'a kadar ilgilenmeyip, sakin bir hayat sürdürmek.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



kayseriyle aramızdaki takımlarıda eklemek lazım puan olarak bu hesaba.. yani 11 maçta 33 puan inandırıcı gelmiyor bana. açıkçası kayseriden 11 puan fazla toplayabileceğimize inanamıyorum birtürlü..
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Bence Kupayı Gaziantep alacak. Şuanda Türkiyenin en iyi futbol oynayan takımı. o yüzden onu üstte görmüyorum.. Kayseri iyi top oynuyor ama bir tersliğe kolay kurban gider çünkü saha kenarı saha içi kadar iyi değil.
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Antep 4. olsa ve kupayı kazansa ( iki tane uefa bileti )

bizde 5. olabilisek ( imkansız gibi )



diğer bilet kimin olur kupada final oynayanınmı 5. olanın mı ?
 
Cevap: 11 Puan 11 Maç



Ardayı linç eden zihniyetlemi. Arsen Wengerin Arda için fantastik dediği maçı hatırlıyorum. Arda oynarsa takımı oynatır ama bırakmıyorlarki çocuğun yakasın F7 medyası ve bizim taraftarlar.



Baskan baskan olsa boyle kimse at oynatamaz,hakemler istedigi gibi duduk calamaz ama iste gel gor ki durum bu.
 
Üst Alt