Sinan Gümüş - Sayfa 256 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Maçtan önce Kostas'tan önce çıkması iyi demiştim. 45 dakikada futbola dair bütün bildiklerimi unutturdu. Oynamak istemeyen adamla oynamayan arasında çok fark var. Ömer Bayram'ı istediğimiz kadar sevmeyelim, oğlan en azından çıktığı her maçta kendini yırtıyor fazladan bir şey yapmak için. Oyun aklı düşük olduğu için bazen fazlasını yapmak isterken hata yapıp daha büyük zaiyat da veriyor. Ama bunun gibi, son 3 yıldaki Selçuk gibi adamlar safi zarar. Bu kafayla giderse değil Galatasaray, hiçbir takımda barınamaz. Ya o topa ayağını sokacak ya da top sektirme yarışmasıyla Yetenek Sizsiniz'e katılacak.
 
Bu adam selcuktan, Belhandadan, fernandodan, ömerden kötü mu oynuyor. Taraftar ne yapmaya calismakta??

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Islıklanması ve tepki gösterilmesi bence de yanlıştı. Adamın seviyesi çapı bu kadar işte. O da kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Şu an kendisi pozisyonlara gireyim, golleri bulayım, iyi paslar atayım top kaybı yapmayayım diye düşünmüyor mu sizce? İstemiyor olabilir mi? Tabii ki istiyor, herkes ister. Ama bu kadarını yapabiliyor işte. Asıl suçlu olan Sinan değil, Gomis'i gönderdikten sonra bu zamana kadar bir forvet alamayıp takımı Sinan'a muhtaç bırakan yönetimde. Tepkiyi hak eden onlar ama son gün iki transfer yaptılar diye her şey unutuldu.

Şurda Sinan duyarı bile kasmak durumunda kaldım ya, işe bak. Ama durduk yere adamın psikolojisini, moralini bozmaya, küstürmeye gerek yok. İnsan psikolojisi böyle şeylerden etkilenir. Gerçekten hak eden (Ç*mdal, Selçuk vb) için sonuna kadar desteklerim ama bu tip oyuncular için ıslıklamak bir çözüm olmaz, daha da olumsuz etkilenir.
 
Bu leş ona eyvallahta bizim taraftar da iki yüzlü bunun 10 katı maaş alıp 2 yıldır takıma 5 kuruş katkısı olmayan belhanda neden isliklanmiyor acaba
 
Valla leş gibi oynuyor ama adam çabalıyor en azından yani iyi niyetli olduğu apaçık ortada ıslıklamaya gerek yoktu.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt