Sinan Gümüş - Sayfa 260 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ben bu maçta oynayan hiçbir oyuncuyu eleştiremem.Bu zemin ilçe takımların sahasıyla yarışır.Denizlispor kazanacağı maçta zeminden dolayı puan kaybetti.Genç oyuncularımız da fiziklerini geliştirmiyolar..
Sinanı eleştirmem sade bu macla alakalı degil gol kacar sut cekersin olmaz hepsini anlarım ama o formayı giyiyosan götünü kaldırıp mücadele edeceksin öyle halı sahaya cıkmış eli belinde gezen yaşlı amcalar gibi sahada gezmicen sinanın cogu macı böyle olmaz bi halt bu ruhsuzdan
 
Sinan gumusu
Marianoyu
Ahmet caligi
İsmaili
Fernandoyu


Sezon sonu tekme tokat göndermeyen galatasaray hainidir.

Ulan musleraya kiziyorduk orta sahadan yiyor diye bu elindeki topu kaleye sokuyor.

Derbilerde 10 yer bu 10!
 
Rezil herif. Bu herif ile sözleşme imzalamak gibi bir gerizekalılık yapmazlar umarım. Maçta yemin ederim top toplayıcı çocukların daha fazla yararı olmuştur. Koca maçta ayağına 15 saniye top gelmiş midir şüpheliyim. Bi tane pozisyon geldi onu da piç edip bıraktı zaten. Onun haricinde spikerin adını söylediğini duymadım.
 
Futbol Arena'ya gore yillik 1.5m istemis, eger dogruysa sezon sonu gitsin bakalim kendisine 1.5m veren takima.
Sinan'a yapılan yalan haberler başka bi futbolcuya yapılmamıştır.Efendi biri olduğundan medya asılsız haberler yapmakta.Bazen futbolcuların bu kadar sessiz kalmasını istemiyorum.Adamın menajeri çıktı bu yapılan kaçıncı asılsız haber dedi.Galatasaray ile sözleşmesi var ve sözleşme yenilemeyi çok istiyo dedi.Geçen sene attığı gollerle şampiyonlukta katkısı oldu.Bu yıl forvet yokken bile elinden geldiğini yaptı..
 
geneo sinan gümüş'ü transfer etmek için harekete geçecekmiş.



Blitz Genoa, in arrivo Sinan Gümüs


Il Genoa pronto a chiudere per Sinan Gümüs, attaccante che non rinnoverà con il Galatasaray: a breve prevista la formalizzazione dell’operazione

Un blitz in piena regola per assicurarsi un talento che tanto bene sta facendo con la maglia del Galatasaray. Il Genoa, infatti, sta per chiudere per Sinan Gümüs, duttile attaccante classe 1994 in scadenza di contratto a giugno del 2019 con la società turca.

Il calciatore non rinnoverà con il suo attuale club, con il Genoa che ha fiutato l’affare anticipando di fatto la concorrenza ed assicurandosi il giocatore a parametro zero: operazione in via definizione, tanto che a breve è prevista la formalizzazione dell’affare. Il Genoa infatti presto informerà il Galatasaray e successivamente si passerà alle firme sui contratti con il calciatore.

15 presenze arricchite da 4 gol e 2 assist nel campionato turco fino a questo momento della stagione, Sinan Gümüs è un profilo che Prandelli già conosce avendolo allenato nella sua breve esperienza al Galatasaray. E che nella prossima stagione ritroverà al Genoa, con la società del presidente Preziosi che lavora già pensando al futuro ed è a un passo dal formalizzare un importate acquisto in vista del campionato 2019-2020.
 
Üst Alt