#12 Emirhan Ergün | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#12 Emirhan Ergün


bandirmasporun_kalecisi_emirhan_ergun_icin_girisim_h28044.jpg

Doğum Tarihi 1990-02-18

Boyu 1.84

Adnan Başkan seneye kalemizi "Aykut,Ufuk ve Emirhan koruyacak" demişti seneye muhtemelen A takımda olacak kendisi.
 
Cevap: # 26 Emirhan Ergün



2 senedir santis ve leoya vereceğimiz şansı genç bir kaleciye verseydik 2 senede oynadığı toplam 80 maçla mükemmel tecrübe kazanırdı. bari emirhanın üzerinde duralım. en azından genç kaleci tutarsa iyi iş yapmış oluruz.
 
Cevap: # 12 Emirhan Ergün



Kendisini hiç canlı izlemedim ama *** Blog'da okuduğum bir analizinde öve öve bitirememişlerdi. Tek kötü özelliği topları çok sektiriyormuş ve de bir kaleciye göre boyu çok uzun olmadığı için hava toplarında çok iyi değilmiş ama onun dışında refleksleri ve atletik yapısı piyasadaki çoğu kaleciden kat be kat iyiymiş. Ben de *** Blog'un yalancısıyım ama eğer doğruysa denenmeli, ne de olsa Aykut'tan daha kötü olmaz olsa bile yatırım yapmış oluruz.
 
Cevap: # 12 Emirhan Ergün



Keske bizim Casillas'imiz olsa...oda 18 yasinda baslamisti Real Madrid'in kalesini korumaya yanilmiyorsam.
 
Cevap: # 12 Emirhan Ergün



kaç kere izledin ufuk'a forma verilsin diyen senin 100 katındı.



merak etme oynadığı hazırlık maçında izledim. Kendisine aşırı güvenen bu kale benim gibi bi duruşu var bu adamın. Ufuk bu kadar şans almasına rağmen hala kendisini yerden kaldıramıyorsa üzerine gelen basit topları bile rakibin önüne yumrukluyorsa yeterince çalışmıyordur ve güven problemi vardır. Adam baskı altında da değil. Herkes güvenmiş al bu kale senin 10 yıl giy 1 numaralı formayı dercesine teslim etmişse başta yönetim teknik ekip ve taraftar sende o formanın hakkını vericen kardeş. Tembellik yapmıycan. Devre arasına kadar Aykutta Ufukta denendi. Sıra bu çocuğun.İyi kaleciler genelde kendilerini bu yaşlarda ispat ederler.
 
Üst Alt