#14 Martin Linnes - Sayfa 150 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ilk olarak bu adam iyi olan bir takimin iyi isleyen bir parcasi olur, ötesine gidemez.

Ben kendisini seviyorum, tamamen isine odakli saygili ve en önemlisi karakterli bir adam. Özel veya kendisini asan seyleri beklememekte fayda var.

Elestirebilecegim konulardan birisi kestigi daha dogrusu kes(e)medigi ortalar olabilir. Bu konuda cok tutuk kaliyor, zaman zaman isteyince orta kesebiliyor ama genelde yerden oynamayi tercih ediyor. Dün bence fena degildi, Feghouli ile iyi anlastilar ama iki kanat oyuncumuz da ya da daha dogrusu kanat olarak düsünülen ama aslinda kanat fonksiyonu görmeyen iki oyuncumuz (Feghouli ve Onyekuru) defans konusunda cok gerideler. Hele hele Onyekuru sol tarafta hic yardim etmiyor arkasindaki adama.

Bu da beklere ek bir yük bindiriyor, Nagatomo daki düsüsün sebeplerinden biri de bu bence Asya kupasindan ziyade. Adam ileri geri yapa yapa cigeri patladi. Keza Linnes de öyle, dili disarda kosuyor adam.

Trezeguet yi düsürdügü pozisyonda adama dokunmasa da gol yiyebilirdik, orada ben ilk olarak bunu suclamam. Trezeguet yi daha önce durduramayan adamlarda sucu ararim ilk önce.

Dedigim gibi iyi isleyen bir takimin iyi bir parcasi olur ötesi zor. Seviyoruz Kralinnes'i. Makul sartlarda sözlesmesi de uzatilmali kesinlikle diye düsünüyorum. Böyle adamlardan takima asla zarar gelmez.
 
İyi bir sağ bek alınıp mariano yollanırsa linnes de gidebilir bence. Yedek olarak altyapı ve türk kontenjanından sayılıyorsa sangareyi kullanırız daha mantıklı olur. Ama mücadelesini beğeniyorum.
 

Erzurum macinda Semih sag bek oynarsa ben:

8781.jpg
 
İlk defa defans hattımızdaki oyuncuları hücum hattımızdakilerden daha çok seviyorum.

Nagatomo
Linnes
Donk
Luyindama
Marcao
Emre Taşdemir (iyi ışık verdi bana)

Helal olsun valla. Seneye ileriyi de halledebiliriz umarım.
 
Üst Alt