16/17 ÇF M:1 | Olympique Lyonnais 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Nisan | TRT 1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

16/17 ÇF M:1 | Olympique Lyonnais 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Nisan | TRT 1



150px-Uefa_europa_league_logo_20152018.png




lyon.png
c80ecv.png
VPaPJV.png

5b9aec792330665_w1.jpg



UEFA Avrupa Ligi 2016/17 Çeyrek Final 1.Maç
Park Olympique Lyonnais Stadı
Lyon - Beşiktaş
13 Nisan

 
Oly ilk maçta bariz kaleci hatasından dolayı o saçma sapan golü yemese ve 1-0 ile rövanşa gelseydi eğer o rezil kalecisine ve tartışılır kadro kalitesine rağmen tinercileri elerdi adım gibi eminim. Yani şu ölmüş bitmiş Oly bile iyi bir kalecisi olsa elenmezdi.

Lyon ise bu kupayı en çok ciddiye alan ve en iyi oynayan en formda takımı gibi görünüyor. Bu turda gelmesi iyi olmuş bence. İlk maçın yine dışarıda olmasına ise tinerci balı diyelim. Lakin her şeye rağmen yok öyle 3 kuruşluk takımları eleyip finale gidip kupa almak. Ulan biz zamanında çeyrek finale gelene kadar ne takımları eledik. Bunlar çeyrek finale gelene kadar elediği takımlar arasında adını ilk defa duymadığım tek takım var o da yerlerde sürünen Olympiyakos :red: Aynı şey Aykut ile yarı final yapan fb için de geçerliydi. Karşılarına çıkan eli ayağı düzgün ilk takımda yamuldular. Tahmin ediyorum ki tinerciler için de benzer bir son yaşanacaktır.
 
Şenol Güneş: "Lyon yerine Manchester United ile eşleşmek isterdim."
Şenol Güneş: "Lyon ile daha sonraki turlarda karşılaşmak isterdim. Manchester United daha güçlü gibi görünüyor ama Lyon oyun olarak önde."
Şenol Güneş: "Futbol sürprizler oyunudur. Beklenmeyen sonuçlar alarak başarıya ulaşan bir çok takım var. UEFA'da çeyrek finalde olmak güzel"
 
Şenol Güneş: Türk futbolunda yabancı serbestliğinin bu kadar olmasını doğru bulmuyorum.
Şenol Güneş: Yabancı düzenlemeleri, kulüplerin isteğine göre değil futbolumuzun geleceği için olmalı.
 
Şenol Güneş: Yabancı sınırlamasının bugün konuşulması da başlı başına tuhaf. Bir karar alınmış, neden tartışılıyor ki?
 
Şenol Güneş: "Alınan bir karar varsa bunun arkasında durmak lazım. 'Bugün olmadı, değiştirelim' mantığı yanlış."
 
Cok yerli seviyorsa Fabri'nin yerine Tolga'yi,Atiba'nin yerine Necip'i,Marcelo'nun yerine Atinc'i oynatsin zirt.Boyle diyor ama ilk 11'i yabancidan gecilmiyor.
 
Senol muhtemelen üc büyüklerden en cok yabanci oynatan hoca, ilginc bir aciklama. Zorla mi oynattiriyorlar diye sorarlar adama... Türk futbolu hazir degilmis, ufkunuz körelmis. Moldova macindaki ilk 11, yabanci sinirinin kalkmasinin ilk meyvesidir.

Emre Colak
Enes Ünal
Caglar Söyüncü

Milli takim acisindan kilit oyuncu haline gelecek üc isim, ücü de basarili bir sekilde dünyanin güclü liglerinde oynamaya devam ediyorlar. Sadece en iyiler ile oynayarak, optimal gelisimi saglayabilirsin. Türk futbolu bir bütün olarak 2-3 seviye atlmadikca, bu durum Türkiye´de mümkün olmayacak, ve sen nekadar egitirsen egit, maksimum potansiyalina ulastirabilecek unsurlar olmayacak. Zayif bir competition icinde kaldigin sürece, sadece bir yere kadar getirir.
 
Cok yerli seviyorsa Fabri'nin yerine Tolga'yi,Atiba'nin yerine Necip'i,Marcelo'nun yerine Atinc'i oynatsin zirt.Boyle diyor ama ilk 11'i yabancidan gecilmiyor.

Bunlari diyen adam Sampiyonlar Liginde ilk Benfica macinda 8 yabanci (Gökhan Inleri yabanci olarak görüyorum), ilk Kiev macinda 9 yabanci, ilk Napoli macinda 8 yabanci, ikinci Napoli macinda 10 yabanci (Gökhan Inler yabanci olarak görüyorum), ikinci Benfica macinda 8 yabanci ve son olarak ikinci Kiev macinda 8 yabanci ile oynadi.
 
Üst Alt